Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=32179)

Meraküm 24.01.2010 12:09

Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

[QUOTE=YILDIRIM;515708][B][I]Bakalım ne yapmış Ak Parti hükümeti 2. döneminde;

-apo denen eli kanlı bebek katiline cezaevi diye tv i buzdolaplı güzel bir ev yapıldı...
-pkk ile yakınlaşıldı hemde çok(!) hükümetle pkk arasından su sızmıyor..:rolleyes:
-Dağdan gelenler bayıra salındı, bağırdakiler şovlara katıldı...
-Özelleştime adı altında ülkenin yarısı yabancılara satıldı...

Bunlara çalışmak deniyorsa evet Ak Parti çalışmış hemde çok iyi çalışmış dersini, ABD'nin verdiği ev ödevlerini yapıyor..:)[/I][/B][/QUOTE]

Akp yi sevmesemde Mhp de Söz söylemeye hakkı yok o zaman asmadı apoyu şimdi apo ile ilgili konuşuyor

bilal kose 24.01.2010 12:15

[QUOTE=YILDIRIM;515708][B][I]Bakalım ne yapmış Ak Parti hükümeti 2. döneminde;

-apo denen eli kanlı bebek katiline cezaevi diye tv i buzdolaplı güzel bir ev yapıldı...
-pkk ile yakınlaşıldı hemde çok(!) hükümetle pkk arasından su sızmıyor..:rolleyes:
-Dağdan gelenler bayıra salındı, bağırdakiler şovlara katıldı...
-Özelleştime adı altında ülkenin yarısı yabancılara satıldı...

Bunlara çalışmak deniyorsa evet Ak Parti çalışmış hemde çok iyi çalışmış dersini, ABD'nin verdiği ev ödevlerini yapıyor..:)[/I][/B][/QUOTE]

apoyu asmayip oraya koyanlar utansin ne guzel yazmissiniz akp enin yaptiklarini degerlerininkinide yazacakmisin birde onlarin hainliklerini yaz bu ulkede bazi sisko foterli hainler hala alkislaniyorsa ben bu ulkede hala bir seylerin degismecigine inandim artik ben bastan soyledim ben akpli falan deglim ben bu ulke icin calisana veririm oyumu

Klimasuyu 24.01.2010 12:20

[B][I]Yahu neden benim eleştirilerimi okuyanlar hemen MHP'nin yaptıklarını ya da yapmadıklarını anlatıyor..? :) Bana ne arkadaş MHP'den..?!

Hem bu nasıl bir mantıktır..? Ne yani MHP'nin apoyu asmaması bir sonraki hükümeti İmralı'ya masa tenisi koyma zorunluluğunda mı bıraktı..? :) İyi, öyleyse Ak Pati'den sonra gelen hükümette İmralı'ya havuz yapsın ne de olsa Ak Parti asmadı apoyu değil mi..? :)[/I][/B]

[QUOTE=bilal kose;515711] calisana veririm oyumu[/QUOTE]

[B][I]Ders çalışana mı..? Ev ödevi çalışana mı..? :)[/I][/B]

Meraküm 24.01.2010 12:29

[QUOTE=YILDIRIM;515712][B][I]Yahu neden benim eleştirilerimi okuyanlar hemen MHP'nin yaptıklarını ya da yapmadıklarını anlatıyor..? :) Bana ne arkadaş MHP'den..?!

Hem bu nasıl bir mantıktır..? Ne yani MHP'nin apoyu asmaması bir sonraki hükümeti İmralı'ya masa tenisi koyma zorunluluğunda mı bıraktı..? :) İyi, öyleyse Ak Pati'den sonra gelen hükümette İmralı'ya havuz yapsın ne de olsa Ak Parti asmadı apoyu değil mi..? :)[/I][/B]

[B][I]Ders çalışana mı..? Ev ödevi çalışana mı..? :)[/I][/B][/QUOTE]

Ben Akpyi sevmem onada oy vermedim Benim dediğim Apo konusunda Mhp Akpyi suçlamaya hakkı yok kendisi asmadı o yüzden mhp şimdi oy için yaptığı açık

sandalli 24.01.2010 12:31

Metin birak su siyaseti, sen ozansin siir yaz. :)

Klimasuyu 24.01.2010 13:08

[B][I]Cvp hakkımı kullanıyorum Hasan abi..:)

Meraküm hemşerim hala bana hikaye anlatıyorsun kusura bakma...

MHP'nin konuşması veya susması Ak Parti'nin bu dönem yaptıklarını değiştirmez..![/I][/B]

[B][I]Tam bağımsız Türkiye için oylar Osman PAMUKOĞLU Paşa'ya..![/I][/B]

[URL=http://img689.imageshack.us/i/apreceptayyiperdogan17m.jpg/][IMG]http://img689.imageshack.us/img689/2397/apreceptayyiperdogan17m.jpg[/IMG][/URL]

[B][I]Koltuk için CÜPPE GİYEN, hak diyipte HARAM YİYEN, Şehidime KELLE, Teröristbaşına SAYIN diyen...Bizden Saygı Beklemesin..![/I][/B]

bilal kose 24.01.2010 13:13

[QUOTE=YILDIRIM;515712][B][I]Yahu neden benim eleştirilerimi okuyanlar hemen MHP'nin yaptıklarını ya da yapmadıklarını anlatıyor..? :) Bana ne arkadaş MHP'den..?!

[B][I]Ders çalışana mı..? Ev ödevi çalışana mı..? :)[/I][/B][/QUOTE]

hangisi ev odevi almadi abd

Cley 24.01.2010 13:19

[B]Gazze için yürüyüş yapan insanlara " üzerlerinde ilginç kıyafetlerle, ellerinde değişik bayraklarla " diye hitap eden ırkçılara oy vermem.[/B]

ayten58 24.01.2010 13:24

ne olursa olsun mhp ne yaparsa yapsın benim oyum yinede MHYE DİR.

bilal kose 24.01.2010 13:38

herkes istedigi partiye verir oyunu benim dusuncem iktidarda olsunda ne olursa olsun dusuncesinden kurtulmaliyiz her yapilan iyi sey bize iyi ola

[QUOTE=bilal kose;515735]herkes istedigi partiye verir oyunu benim dusuncem iktidarda olsunda ne olursa olsun dusuncesinden kurtulmaliyiz her yapilan iyi sey bize iyi olarak doner kotu yapilirsa kotu olarak doner herseyin bedelini bizler oduyoruz kor kuyu partcilgi olmeli artik

WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:36.