![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
sivas fm
barış manco-aynalı kemer |
sivas fm
ebru gündeş-beraber yürüdük biz bu yollarda |
[COLOR="DarkRed"][B]Cemal Kaya
Askina varmi care Aşkina varmı çare Aşkına varmı çare? Gönlümde bunca yare Kanıyor senin uğruna... Dağlarına dargınım Yollarına yorgunum Gözlerine sürgünüm yar... Sensizlik bana zulüm Kalbimde açan gülüm Sen gelmezsen gelsin ölüm... Geceler boyu sürgün Şu kalbim sana vurgun Sızlıyor senin uğruna... Feryad eden bülbüller sazım...yaralı teller inliyor senin uğruna...[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Musa Eroglu
Pinar basindan bulanir Pınar başından bulanır İner ovayı dolanır Sende çok haller bulunur Dağlar duman olur Çayır çimen olur Ben yari görmezsem Halim yaman olur Hiç ovaya inmedin mi Aşk oduna yanmadın mı Can yakmaya doymadın mı Dağlar duman olur Çayır çimen olur Ben yari görmezsem Halim yaman olur Yaz görmemiş kışa benzer Dert görmemiş başa benzer Çok içmiş sarhoşa benzer Dağlar duman olur Çayır çimen olur Ben yari görmezsem Halim yaman olur.........[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Arzu sahin
Kömür Gözlüm Gittigin Günden beri, yollarina bakarim. Sen salin gel yanima, kan gülleri takarim. Gittigin Günden beri, yollarina bakarim. Sen salin gel yanima, kan gülleri takarim. Kömür Gözlüm, Sende Sevda Ne arar. Sirin sözlüm, Sende Vefa Ne arar. SevmiSim Yar, Yüregim ona yanar. Yüregim ona yanar. Kömür Gözlüm, Sende Sevda Ne arar. Sirin sözlüm, Sende Vefa Ne arar. SevmiSim Yar, Yüregim ona yanar. Yüregim ona yanar. Kapildim gidiyorum, umudum yok yarina. Bende Serini koydum, bu Askin Pazarina. Kapildim gidiyorum, umudum yok yarina. Artik Serini koydum, ben bu Askin yoluna. Kömür Gözlüm, Sende Sevda Ne arar. Sirin sözlüm, Sende Vefa Ne arar. SevmiSim Yar, Yüregim ona yanar. Yüregim ona yanar. Kömür Gözlüm, Sende Sevda Ne arar. Sirin sözlüm, Sende Vefa Ne arar. SevmiSim Yar, Yüregim ona yanar. Yüregim ona yanar.[/B][/COLOR] |
Muhhabet-sie liegt in meinen armen
Sie liegt in meinen armen ich kann es nicht ertragen.es war ihr letztes wort.ICH LIEBE DICH DANN GING SIE FORT :( |
[COLOR="darkred"][B]Onur Şan
Dağlarına Kar SEN BAHARSAN BENDE YAZIM; BASKASINA GECMEZ NAZIM YAR; SEN MIZRAPSAN BENDE SAZIM; BENI SENSIZ CALAMAZSIN YAR... DAGLARIN KAR OLURUM YAR; ASKINA BAHAR OLURUM YAR; ISTER ISEN YAR OLURUM YAR OLURUM YAR... AGAC OLSAN DAL OLURUM; CICEK OLSAN BAL OLURUM YAR; GURBET OLSAN YOL OLURUM; SENI BENDEN ALAMAZSIN YAR... DAGLARINA KAR OLURUM YAR; ASKINA BAHAR OLURUM YAR; ISTER ISEN YAR OLURUM YAR OLURUM YAR... SEN ZIRVESIN BENDE BULUT; AL BENI KOYNUNDA UYUT YAR; BILKI SENDEN VAZGECEMEM; SENDE BENSIZLIGI UNUT YAR... DAGLARINA KAR OLURUM YAR; ASKINA BAHAR OLURUM YAR; ISTER ISEN YAR OLURUM YAR OLURUM YAR. [/B][/COLOR] |
Sibel Can, Diyemedim ki..
|
[COLOR="darkred"][B]Cengiz Kurtoglu
Yalanci Bahar Gözlerin ayrılık adresi sanki Aşkıma ihanet beklemiyorum Bu muydu sevdanın payına düşen Ben seni gözümden sakınıyordum Yaşamaksa yaşanılır Kader buysa katlanılır Bende bir kaç hazin duygu Kalleşliğin sende kalır Yalancı baharın yalan çiçeği Vefasızlık senin meziyetinmiş Sen beni bırakıp gidiyorsun ya İnsanlığın seni çoktan terketmiş Yolunda harcarken Bütün ömrümü Sende görmek varmış Zalim zulmünü..........[/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]Sibel Can
Ölürüm sözleri GÖNLÜMÜ KAPTIRDIM SANA NE OLUR ANLASANA BEN SENİN UĞRUNA ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM BATAN GÜNEŞ DOĞMASA DA YAĞMURLAR YAĞMASA DA BEN SENİN UĞRUNA ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM SENSİZ GEÇEN GÜNLERİMİ BEN GÜNDEN SAYMIYORUM SENSİZ GEÇEN GÜNLERİMİ BEN GÜNDEN SAYMIYORUM VALLAHİ BİLLAHİ SENİ ÇOK SEVİYORUM AH... ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM VARSIN HER AN CANIMDA HEM CANDA HEM KANIDA BEN SENİN UĞRUNA ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM ÖLÜRÜM .. [/B][/COLOR] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:50. |
|