![]() |
Cevap: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)
merhaba ben hebişlerin dursunun oğlu dursun.aslında bende beş yıldır köyümden uzaktayım.bende izmirde kalıyorum siz istanbuldasınız herhalde.
|
arkadaşlar sizleri facebook ta kurtlapa köyü gençliği ne bekliyorum.
|
bende bir kurtlapalı olarak bu sayfayı açtığınız için çok tşkrler ederim
|
hemşerilerim hayırlı günler herkese sağlık afiyetlerdilerim
|
[QUOTE=güleser_58;385500]slm kurtlapaya benim güzel köyüme ben bekiroğlunun kızı güleser beni tanıyan tanımayan kerkese kucak dolusu slmlar hebişoğlu kimsiniz yani isminiz ne kurtlapa topraklarına bak benim için sonra otur bir sıgara yak köyümü ve köylülerimi çok seviyorum[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Red"] Aramıza hoşgeldiniz. Bu sayfaya yazılarınızla katılımınızı bekleriz herzaman... [/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=leyla_58;386172]bende bir kurtlapalı olarak bu sayfayı açtığınız için çok tşkrler ederim[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Red"] Kurtlapamızın sayfalarına sizde hoşgeldiniz. Her zaman destek ve yazılarınızla bekliyoruz... [/COLOR][/I][/B] |
faruk abi nasılsın istanbulda havalar nasıl. geçende yazdım cvp yazmadın?
|
[QUOTE=dumanlı;386842]faruk abi nasılsın istanbulda havalar nasıl. geçende yazdım cvp yazmadın?[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Red"]Hocam pardon çok pardon. çok sağolasın, İstanbul iyide işler çok yoğun. İdare ediyoruz. Sende iyisin inşallah, Allaha Emanet Olasın... [/COLOR][/I][/B] |
[B]KURTLAPALI kardeşlerime selamlar saygılar[/B]
|
arkadaşlar ben izmir bergamada oturuyorum.ben burada sivas spor forması bulamıyorum.sivasta yada istanbulda sivas spor forması online satış yapan bir firma varmı varsa adresini verirseniz sevinirim...
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:18. |