![]() |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
Hepsi saka idi dostlar kizmayin ,
Asiklik nerede ben neredeyim. iki laf edemem beni üzmeyin, Asiklik nerede ben neredeyim. |
Cevap: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sandalli;331027]Hepsi saka idi dostlar kizmayin ,
Asiklik nerede ben neredeyim. iki laf edemem beni üzmeyin, Asiklik nerede ben neredeyim.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Cok cabuk pes edersin Simdi söyle nereye gidersin Daha yeni basladik bu ise Sen bizimle dalgami gecersin ;) [/COLOR][/I][/B] |
-->: Cevap: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;331028][B][I][COLOR="Magenta"]Cok cabuk pes edersin
Simdi söyle nereye gidersin Daha yeni basladik bu ise Sen bizimle dalgami gecersin ;) [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Ben daha yeniyim sizden korkarim, Usta asiklardan dersler alirim, Siz variken burda nasil kalirim, Asiklik nerede ben neredeyim. |
Cevap: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=sandalli;331027]Hepsi saka idi dostlar kizmayin ,
Asiklik nerede ben neredeyim. iki laf edemem beni üzmeyin, Asiklik nerede ben neredeyim.[/quote] Bre sen ne dersin kendi kendine Hiç söz geçermi kamil oğlu kamile Al çantanı düş gurbet ellere Hasret çek biraz yanık türküler söyle :) |
SITEMIZIN OZANLARI
[B][I][COLOR="Magenta"]
Birden canim elmali kek ister Hemen mutfaga gitmek aklima düser Siz bensiz simdilik devam edin Nasil olsa bu ASIK bi ara döner[/COLOR][/I][/B] |
-->: Cevap: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=arifcoskun;331034]Bre sen ne dersin kendi kendine
Hiç söz geçermi kamil oğlu kamile Al çantanı düş gurbet ellere Hasret çek biraz yanık türküler söyle :)[/QUOTE] Yillar var ki gurbet elde gezerim, Senin sözlerinde hile sezerim, Üstüme gelme bak seni üzerim, Türkü benim, ben türkünün icinde. |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=Sweetgirl;331035]
[I][B][COLOR=magenta]Birden canim elmali kek ister[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Hemen mutfaga gitmek aklima düser[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Siz bensiz simdilik devam edin[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Nasil olsa bu ASIK bi ara döner[/COLOR][/B][/I][/quote] Nedir sendeki bacım bu ani istekler Mutfakta ne var yoksa hazır börekler Biz devam edelim de aklımıza düştü kekler Eeeeee komşuda pişer bizede düşer:D |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;331035][B][I][COLOR="Magenta"]
Birden canim elmali kek ister Hemen mutfaga gitmek aklima düser Siz bensiz simdilik devam edin Nasil olsa bu ASIK bi ara döner[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Kek pisirmek ile asik olunmaz, Canim cekti diye hemen dalinmaz, Burada da sen olmazsan kalinmaz. Keklerden bizede göder be bacim. |
Cevap: -->: Cevap: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=sandalli;331036]Yillar var ki gurbet elde gezerim,
Senin sözlerinde hile sezerim, Üstüme gelme bak seni üzerim, Türkü benim, ben türkünün icinde.[/quote] Gurbet sana sıla banamı dersin Sen benim sözümde hilemi sezdin Nasıl üzeceksin üzde elalem görsün Kavga yok dedik bak bunu bilesin |
-->: Cevap: -->: Cevap: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=arifcoskun;331040]Gurbet sana sıla banamı dersin
Sen benim sözümde hilemi sezdin Nasıl üzeceksin üzde elalem görsün Kavga yok dedik bak bunu bilesin[/QUOTE] Sen benim ustamsin seni sayarim, Seni üzmektense burdan giderim, Kizdirdimsa seni özür dilerim, Asiklik anlayis sevgi degil mi. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:56. |