![]() |
--->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)
Nerdesiniz arkadaşlar herkes durdu!!!
|
selam arkadaş iyiyiz siz nasılsınız.
|
arkadaşlar siteye girmeniz yavaşladı nerelerdesiniz.
|
hayırlı akşamlar cümleten herkeze sitemiz baya duraklamış herkez çekilmiş sayın ibrahim özgür abicim nerdesin nerelerdesin burdayım deme yoksun dışardan yazılanları mı okuyorsun abicim ya 1haftadır göremiyorum seni sitede he bu arada o kasımpaşalı arkadaşlar vardıya senin benden selam söyle abi onlara misafir perverliklerini begendim çok tezaurat yaptılar ama 4tane yeter onlara az bagarsalardı az atardık
|
ilhan abicim naber nasılsın işler yogun galiba abi seninlede görüşemiyoruz siteyede yazmamışsın abi bana yaz boş bırakma diyordun hani sen nerdesin abi...
|
zeki abicim hayırlı akşamlar naber nasılsın abi yaramaz birşey yok inşallah işlerin yogun onun için girememişsindir umarım zeki abicim yoksa sen yazmadan duramazdın illaki iki satırda olsa birşeyler yazardın zeki abicim tekrar hayırlı akşamlar allah kolaylık versin saygılar abicim
|
metin abi hayırlı akşamlar nasılsın iyimisin abi yaramaz birşey yok inşallah işlerin nasıl metin abicim valla bakıyorum her sayfada illaki yazın var maşallah abi aman nazar deymesin metin abi hayırlı akşamlar
|
slm arkadaşlar nasılsınız iş güçle ugraşmaktan nete fazla vakit ayıramıyorum
ama her gün siteyi ziyaret etmeye çalışıyorum tesadüfün bu kadarı olmaz buna bugün şahit oldum sirkeci tren garından aüagı dogru gidiyom araba ile bide bakamki zeki abiyi karşımda gördüm şaşırdım zeki abi yanıma gelecektin bak nerde karşılaştık demi dünya küçük diyorlarya buda öyle bişey olsa gerek herkese SAYGILAR |
HAKAN'cıgım valla işler baya yorucu bu günlerde
bende baya yoruluyorum ama elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum tabi bu konuda haklısın böyle bi siteyi bizlere layık gören ibrahim beye ve emegi geçenlerede saygılarımı sunarım bu sitenin sayesinde senelerdir göremediğim köylülerimi buldum kaybetmeyede niyetim ve niyetimizinde oldugunu sanmıyorum SAYGILAR |
Herkese iyi geceler heh şöyle yazın kardeşim kimse yazmassa insanda dogal olarak yazma hevesi kalmıyor:Herkese selamlar,saygılar.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:43. |