![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Bende kalkacagim sabah dokuzda,
Bende ki sans yoktur belli domuzda, Tasiyor dostlarim beni omuzda, Böyle bir kadere minnettarim ben. |
[B][COLOR=darkorange]teşeekür ederim sağol abicim
ben kendi derdimi kendim çekerim yoktur hiç kimseye sitemim bir gün iyi birgün kötü geçer gider günlerim [/COLOR][/B] |
Haydi git Ömer`im aciktir yolun,
Fazla calisipta agritma kolun, Iyice bak tani saginla solun, Sasirip dümeni kalma yollarda. |
benim vardir sitemim
burda bitmez istegim izin verin bende gideyim biraz olsun kendime geleyim... |
Sivassporum benim
biricik sevgilim söyle senden baska kimim var benim :) |
[QUOTE=kronick;367099][B][COLOR=darkorange]teşeekür ederim sağol abicim
ben kendi derdimi kendim çekerim yoktur hiç kimseye sitemim bir gün iyi birgün kötü geçer gider günlerim [/COLOR][/B][/QUOTE] Zaten bende yapmistim saka, Umarim basmadim bu sözle faka, Kalmadi bak bende pacayla yaka, Umarim benim gibi olma kardesim. |
[B][COLOR=darkorange]dostlar gider teker teker buradan
perde kapanır söner bütün ışıklar yanlızlık girer yine kapıdan çekilin gidin bakalım sizde aradan [/COLOR][/B] |
[QUOTE=tatli-dilli;367102]benim vardir sitemim
burda bitmez istegim izin verin bende gideyim biraz olsun kendime geleyim...[/QUOTE] Sende git yoluna var güle güle, Güvenme gülüne hemde bülbüle, Ne olur sende iyi bak tatli diline, Tatli dillerinle türkü söyle kardesim. |
Bütün dostlarima mektup yazarim,
Laf sokanin pacasini bozarim, Gelmeyin üstüme hemen tozarim, Burada güzellik olsun isterim. |
[B][COLOR=darkorange]kim laf soktu ne oldu yine
sataşmamı var sana bu sitede biraz açık konuşsan desen bizlere ona göre bir yol çizsek kendimize [/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:04. |
|