![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[B]Dumansız hava sahasını destekleyelim lütfen :D[/B]
|
[QUOTE=ONuR;500519][B]Dumansız hava sahasını destekleyelim lütfen :D[/B][/QUOTE]
sen mi ??????? :D |
[B]Onurum dikkat et akibetin Kolsuzunki gibi olmasın. İki kere düşün ondan sonra yaz :) [/B][B]Bu bayanlar varya hep erkeklerin ayağını kaydırıyor :D[/B]
|
[B]En azından burda evet :D hem nargilenin dumanı sigaradan daha fazla :D[/B]
|
[QUOTE=Cley;500521][B]Onurum dikkat et akibetin Kolsuzunki gibi olmasın. İki kere düşün ondan sonra yaz :) [/B][B]Bu bayanlar varya hep erkeklerin ayağını kaydırıyor :D[/B][/QUOTE]
Kolsuzun sonunu bilmiyorum abi ama sağlam gittiğimi düşünüyorum :D Hem ayağım kaysada sen kaldırırsın :D |
[QUOTE=ONuR;500522][B]En azından burda evet :D hem nargilenin dumanı sigaradan daha fazla :D[/B][/QUOTE]
Ilk defa bir istek de bulundum çok mu goruyon gardas :(:(:( Bilseydim hiç istemezdim :D yozgat forumuna transfer oluyorum elveda :D |
[QUOTE=Dilsad Hatun;500525]Ilk defa bir istek de bulundum çok mu goruyon gardas :(:(:(
Bilseydim hiç istemezdim :D yozgat forumuna transfer oluyorum elveda :D[/QUOTE] [url=http://resimzade.com/Show.html?i=16209&token=76271][img]http://resimzade.com/Show.html?i=16209&token=76271[/img][/url] Al bacım iç, ama duvarı delde duman dışarı çıksın :D |
[B]Olur deleriz :rolleyes: zaten gonul abla filan görmesin msnden virus murus yollar Allah korusun :D
[/B] |
Pencereleri aç içerde duman kalmasın,oda parfümü,deodorant ne bulursan sık.geride delil kalmasın :D
|
Kübra altlardan bakma öyle :D
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:35. |
|