![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
kameracım özür dilerim sizi ben bay sanıyordum ama suçumyok bu konuda ya avatarını yada nikini değiştirirsen memnun olurum tabii siz isterseniz.iyi akşamlar kardeşlerim iyi akşamlar osman abi,hasan,arif bey,aşık aydın,
kamera,ve bilalcim hepinize hayırlı akşamlar akşam aliden fırsat bulursam kesin gelirim hoşçakalın.eliniz diliniz yüreğiniz dert görmesinhepinize çok teşekkür ederim. |
Aşık Aydın elbet sözünün eri,
Kalptedir Aysima bacımın yeri, Bayanlar gittiler gelmezler geri, Siyahi eğlence, toydan ne haber? |
beni mahcuup ediyosun kardeşim çok teşekkür ederim sizin yerinizde kalpte her zaman allah sizileri yani böyle değerli deyişler yazan sizleri siteden ve bizlerden mahrum etmesin çok sağolun.
|
[QUOTE=OSMAN ECE;566477]
hocalar hocası sen coşkun arif sessiz sakin insan hemide zarif bize geniş bir ayak etsene tarif sizi sormalı senden ne haber[/QUOTE] Cinci hoca dediler bir zamanlar bana Zor kurtuldum abi savruldum yana Saygılar sevgilier Osman abim sana Demet demet güller senin olsun |
[QUOTE=AŞIK AYDIN;566422]SALİM DELİKTAŞTAN ÇIKMIŞ GİDİYOR
YOLU NEREYEDİR BİLELİM BUGÜM SELAM VERDİ BİR BAKALIM NE DİYOR EFKARI KEDERİ SİLELİM BUGÜN[/QUOTE] [I][B]Aşık Aydın gelmiş neşeler katmış Ben gidince arkamdan küçük taş atmış Bu gurbet ellerde Salimde bıkmış Sivasa uzaktan bakalım bugün....[/B][/I] |
köylüm hoş geldin safa getirdin
biraz önce sana özelden mesc yazdım aldınızmı |
Osman abicigim kandilin mubarek olsun ellerinden opuyorum.
|
[QUOTE=bilal kose;566816]Osman abicigim kandilin mubarek olsun ellerinden opuyorum.[/QUOTE]
canım benim seninde kandilin mubarek olsun |
[B]Kandil Gecelerinde. [/B]
Rahmet iner özlere Kandil gecelerinde Yaşlar dolar gözlere Kandil gecelerinde. Gündüz tutulur oruç Affa uğrar varsa suç Kanatlanıp Hakka uç Kandil gecelerinde. Dostla eyle hasb-i hal Oku öğren ilm-i hal Kaplar canı cezb-i hal Kandil gecelerinde. Dua, zikir, göz yaşı Öne doğru ey başı Yak yürekte ateşi Kandil gecelerinde. Bir köşeye var çekil Kur’an oku, namaz kıl Böyle yapar hâlis kul Kandil gecelerinde . [B]Hayırlı Kandillerin olsun Osman abi.Yengeme Saygı ve selamlarımı iletirmisiniz.[/B] |
[QUOTE=Salim58;566820][B]Kandil Gecelerinde. [/B]
Rahmet iner özlere Kandil gecelerinde Yaşlar dolar gözlere Kandil gecelerinde. Gündüz tutulur oruç Affa uğrar varsa suç Kanatlanıp Hakka uç Kandil gecelerinde. Dostla eyle hasb-i hal Oku öğren ilm-i hal Kaplar canı cezb-i hal Kandil gecelerinde. Dua, zikir, göz yaşı Öne doğru ey başı Yak yürekte ateşi Kandil gecelerinde. Bir köşeye var çekil Kur’an oku, namaz kıl Böyle yapar hâlis kul Kandil gecelerinde . [B]Hayırlı Kandillerin olsun Osman abi.Yengeme Saygı ve selamlarımı iletirmisiniz.[/B][/QUOTE] ELİNE DİLİNE SAĞLIK ALLAH RAZI OLSUN SÜMMANİ BABA TORUNU CANIM KARDEŞİM YÜREĞİNE GÜÇLÜ KALEMİNE SAĞLIK ÇOK ANLAMI BÜYÜK BİR ŞİİR YAZAN YÜREĞİN VAAR OLSUN |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:57. |