![]() |
Cevap: -->: Cevap: -->: Cevap: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=sandalli;331046]Sen benim ustamsin seni sayarim,
Seni üzmektense burdan giderim, Kizdirdimsa seni özür dilerim, Asiklik anlayis sevgi degil mi.[/quote] Usta çırak el ele varak hele hedefe Üzülmez, üzmeyiz biz bunu herkes bile Sevgiyle yaklaş sen hele herkese Gör bak ne oluyor insan sevince |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=arifcoskun;331037]Nedir sendeki bacım bu ani istekler
Mutfakta ne var yoksa hazır börekler Biz devam edelim de aklımıza düştü kekler Eeeeee komşuda pişer bizede düşer:D[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Dolaplari actim kek malzemelerini cikardim Elmalarimi soydum, dilim dilim dogradim Malzemeleri karistirdim elmalari üzerine dizdim Hemen pismesi icin sicak firina attim [/COLOR][/I][/B] |
Cevap: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sandalli;331039]Kek pisirmek ile asik olunmaz,
Canim cekti diye hemen dalinmaz, Burada da sen olmazsan kalinmaz. Keklerden bizede göder be bacim.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Ben nami deger ASIK Sweet'im Hem yazarim hemde kek yerim Birazdanda cayimi demleyim Tabiki sizleride yemeye davet ederim... [/COLOR][/I][/B] |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
Insan, insan olsun gerisi bostur,
Insan sevince dünya ne hostur, Sen ömrün boyunca sevgiye kostur. Selam olsun sevdim diyen herkese. |
[quote=Sweetgirl;331051][B][I][COLOR=magenta]Dolaplari actim kek malzemelerini cikardim[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=magenta]Elmalarimi soydum, dilim dilim dogradim[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Malzemeleri karistirdim elmalari üzerine dizdim[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Hemen pismesi icin sicak firina attim [/COLOR][/B][/I][/quote] Bu ne hız Sweetgirl bacım bu ne acele Yiğido kızı olduğun nasılda belli hemence Sakın unutma arada bak fırına hele Yanarda sonra kızar eniştem size ;) |
-->: Cevap: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;331054][B][I][COLOR="Magenta"]Ben nami deger ASIK Sweet'im
Hem yazarim hemde kek yerim Birazdanda cayimi demleyim Tabiki sizleride yemeye davet ederim... [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Sen ye kekleri afiyet olsun, Bu muhabbet bugün burada kalsin, Sweetgirl kardesim tebrikler olsun, Gelemem davete yolum cok uzak. |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
Arif bey kardesim tesekkür sana,
Sevmeyi ögrettin bak sende bana, Senin gibi kardese can olsun feda, Selam sana, saygi sana kardesim |
Cevap: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=sandalli;331060]Arif bey kardesim tesekkür sana,
Sevmeyi ögrettin bak sende bana, Senin gibi kardese can olsun feda, Selam sana, saygi sana kardesim[/quote] Ne demek sandallım bi mukabele Uğurlar olsun selametle git evine Sevgi tohumları ektik biz bahçemize Yeşerir büyür dağıtırız herkese |
[QUOTE=arifcoskun;331056]Bu ne hız Sweetgirl bacım bu ne acele
Yiğido kızı olduğun nasılda belli hemence Sakın unutma arada bak fırına hele Yanarda sonra kızar eniştem size ;)[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Kekim oldu ama halen sogumadi Benim sabrim ama artik kalmadi Hemen kekin arkasindan kestane attim firina Davet etdigim dostlarim nerde kaldi??? [/COLOR][/I][/B] |
[quote=Sweetgirl;331076][B][I][COLOR=magenta]Kekim oldu ama halen sogumadi[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=magenta]Benim sabrim ama artik kalmadi[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Hemen kekin arkasindan kestane attim firina[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Davet etdigim dostlarim nerde kaldi??? [/COLOR][/B][/I][/quote] Soğuyan kek olsun dostluklar değil Sabrın sonu selamettir acele iyi değil Kestane kebap yemesi sevap derler Dostların geldi bak burada sani bekler |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:56. |