![]() |
Cevap: GÜZEL SÖZLER
[COLOR="darkred"][B]Nankör insan, her şeyin fiyatını bilen fakat hiçbir şeyin değerini bilmeyen kimsedir.
Oscar Wilde [/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]Konuşma insanın aklını kullanma sanatıdır.
Eflatun Plato[/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]
Kâh Çıkarım Gök Yüzüne Seyrederim Alemi Kâh inerim Yer Yüzüne Seyreder Alem beni... [/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]ßir aynaya ßaktıgımda gördüğüme inanırım..
ßir de kafamı kaLdırıp yukarda göremediğime.. [/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]KESKE YANLIZLIGIM KADAR YANIMDA OLSAYDIN! KESKE YANLIZLIGIMLA PAYLASTIGIMI SENINLE PAYLASSAYDIM! KESKE SENIN ADIN YANLIZLIK OLSAYDI VE BEN HEP YANLIZ KALSAYDIM!!![/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Değer verdiğin insanlar,sana değer vermiyorsa,bırak kendi değeriyle kalsınlar...[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Her SözcügüDenedim Seni AnLatmak iCin.. ya onLar AnLatamadî Seni Ya'da Sen onLara Yetmedin.. Ben'ki Konu$mayî Bu kadar Seven , ßöyLeSine Laf Cambazî , Bir Tek Seni Tarif Edemedim. [/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]ќiм üzєвiLiя вєиi вєиdєи вαşкα?
кiм doLduяαвiLiя içiмdєкi воşLuğu вєи istємєzsєм? кiм мuтlu єdєвiLiя вєиi вєи нαzıя dєğiLsєм? кiм чıкαя чıpяαтıя вєиі вєи iziи vєямєzsєм? кiм ѕєvєя вєиi вєи кєиdiмі ѕєvмєzsєм? нєяşєч вєиdє вαşLαя вєиdє вітєя [/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B]Ta$ oLsan diLe geLirdin.! İ$te öLe sewmi$tm.. Susacak kadar biLe yanımda deiLmi$sin, Geç Fark ettim... [/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Ruh Güven Gißidir.. Çıktığı Yere ßirdaha Geri Dönmez!!! [/B][/COLOR]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:19. |