![]() |
Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?
YILDIRIM;
[B]Müslümanlar için Filistin çok önemlidir. Bunu bilmiyorsan sana diyecek sözüm yok. Gazze (Filistin) sıradan bir kara parçası değildir. [/B] |
ne yazık ki mevcut partilerin hiçbirini oya layık görmüyorum
|
[B][I]Goramaz ablam ve Cley abim ;
Yahu ben düşündüklerimi ifade etmekte mi güçlük çekiyorum..? Siz mi yazdıkları mı anlamakta zorlanıyorsunuz..? pkk yı sevmem kürt düşmanı ilan edilirim, Erdoğan'ı eleştiririm Filistin düşmanı olurum...Arkadaş tamam bizde üzülüyoruz Filistin'in durumuna ve benim profilimdeki albümüme bir ara Filistin'li çocukların resimlerinide koymuştum... Benim söylediğim şu Cley; sen madem ki tek bir cümleyi oy vermemek için sebep gösteriyorsun ben sana şimdi Tayyip ERDOĞAN'ın onlarca cümlesini yazarım "[U]10 kusurlu"[/U] cümlelerden..:)[/I][/B] |
[B][COLOR="Navy"]yürübe metin kardeşim kim tutar seni:)[/COLOR][/B]
|
[B][COLOR="Navy"]durmak yok yola devam [/COLOR][/B][/QUOTE]
[B][I]Site yönetimini göreve çağırıyorum..:)[/I][/B] |
[B][COLOR="Navy"]lamba açıkmı kalmış karanlıkta kalma diye koydum cigerim mazallah ucuruma ucma diye:)[/COLOR][/B]
|
[B]Arkadaşlar lüfen siyasi parti amblemlerini eklemeyelim[/B]
|
[QUOTE=altuntas58;516092][B]Arkadaşlar lüfen siyasi parti amblemlerini eklemeyelim[/B][/QUOTE]
[B][COLOR="Navy"]tamam abi no proplem[/COLOR][/B] [QUOTE=YILDIRIM;516051][B][I]Goramaz ablam ve Cley abim ; Yahu ben düşündüklerimi ifade etmekte mi güçlük çekiyorum..? Siz mi yazdıkları mı anlamakta zorlanıyorsunuz..? pkk yı sevmem kürt düşmanı ilan edilirim, Erdoğan'ı eleştiririm Filistin düşmanı olurum...Arkadaş tamam bizde üzülüyoruz Filistin'in durumuna ve benim profilimdeki albümüme bir ara Filistin'li çocukların resimlerinide koymuştum... Benim söylediğim şu Cley; sen madem ki tek bir cümleyi oy vermemek için sebep gösteriyorsun ben sana şimdi Tayyip ERDOĞAN'ın onlarca cümlesini yazarım "[U]10 kusurlu"[/U] cümlelerden..:)[/I][/B][/QUOTE] [B][COLOR="Navy"]Müslümanların derdini dert edinmeyen onlardan değildir(hz.muhammet mustafa s.a.v)[/COLOR][/B] |
bumu senin Müslümanın derdini dert edinen BOŞBAKANIN hala ne taşıyo o zaman YAHUDİ CESARET ÖDÜLÜNÜ !
hala bop projesine niye eş başkanlıgı yapıo israillilere yalakalık yapmak için..hergün tecavüz edilirken keşmirde ırakta filistinde bacılarımıza kardeşlerimize sözlü uyarıylamı kalıyo yanında bitek esip gürlüyoda laftamı bu .bumu onun sessiz kalmıyısı ! bırakın Allah aşkına ya kimin ne oldugunu bari saklamayın burda. abd kuklası oğluna bi gemicik daha almak için cabalıyodur şimdi o ! |
Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz? şu an akp akp
mesele herkese iyi görünmek değil mesele sadece zalime kötü görünmek!!!!
biz akp den önce müslümanım diyen ne 28 şubatçılar gördük? yani sizin istediğiniz hep menfaat genelde de bu kişisel kaprislerden ve egolardan kaynaklanan ve sadece kendilerinde akıl olduğunu zanneden zihniyetlerden çıkıyo varyaaaaaaaaaaaa....... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:28. |