![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
simdilik giderim buralardan
mutluluk dileyelim yarinlardan allaha emanet olun hepiniz cok kalmayin erkenden yatiniz |
Herkesler fikrini söylesin acik,
[B]Sivaburs[/B] olmustu sizlere asik, Belki de yigidin kafa karisik, Tutupta elinden gelsek olmaz mi. |
Hergün farklı bir gündem
Herkesmi haklı bilmem Aşure yapmazsan kronik Siteye bir daha girmem |
Yine calmayalim hep ayri telden,
Nasibim almadim kirmizi gülden, Zarar gelmez bize o tatli dilden, Gece gündüz rahat eyle kardesim. |
Bu dünya fani kalmaz kimseye,
Deger mi hic kardesine küsmeye, Saza vurup türkülerle esmeye, Cagirin [COLOR="Red"]sivaBurs[/COLOR] kardesim gelsin. |
[quote=tumtel;368007]Hergün farklı bir gündem
Herkesmi haklı bilmem Aşure yapmazsan kronik Siteye bir daha girmem[/quote] [B][COLOR=darkorange]ben aşuremi dün yaptım[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]eşe dosta bir bir dağıttım[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]sizleride aklımdan çıkaramadım[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]keşke burda olsalardı diye hayıflandım [/COLOR][/B] |
Senin canın sağ olsun
Aşure bahane Gönlün neşeyle dolsun Ozanların hepsi şahane |
[quote=sandalli;367992]Arif abi gidip elinden tutsan,
[COLOR=red]SivaBus[/COLOR]u alipta buraya gelsen, Elinde bir tane kalem versen, Yazsak su site destan yeniden.[/quote] Krılmış kalp düzelirmi bilemem Mutlaka gelirde diyemem Bir arayıp kontrolmu edem Çağrı sana sivaBurs buyur gel desem . |
Kapinin önünde ötüyor ördek,
Kronick mutfakta yapiyor yemek, Sen oldun be bacim herkese örnek, Yemegin, siirin, asuren güzel. |
[B][COLOR="Purple"]bir radyo açmış arif coşkun
türküleri dertli coşkunmu coşkun bazende sevda türküleri okusun radyomuz ilelebet daim olsun[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:47. |
|