Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   ASKER (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13886)

ömer yalcin 15.12.2009 22:00

Cevap: ASKER

[B][I]Evet kardes yurt disinda yasadigim icin bedelli...............................[/I][/B]

LaEdri 15.12.2009 22:04

[QUOTE=ömer yalcin;491988][B][I]Evet kardes yurt disinda yasadigim icin bedelli...............................[/I][/B][/QUOTE]

Burdur 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı,hakkında engin tecrübelerimi paylaşabilirim abi vakti gelince..:D

ismail 58 15.12.2009 22:09

Benim biladerde orada yapmıştı askerliğini.

fatihhoca 16.12.2009 12:44

arkadaşlar şafak adana bugün adanada çarşıda geziyorum askerlik bitiyor burada bilgileri paylaşacağım yakında

w2ksunucu 27.12.2009 17:39

vay be koca askerliği bitirdin sonunda. Darısı başımıza. İnşallah o günleri bizlerde görürüz. Sanırım 5.Piyade Er Eğitim Tugayına giden yok... :)

Kimse görüşmek istemedi....13 Ocak ta ordayım kısmetse..

erolerdogan1973 27.12.2009 18:15

en büyük asker, bizim asker...

webuzmani 02.01.2010 12:06

Arkadaşlar Sivas Burda Yazılanlar Gibi Bir Yer Değil

Çok Rahat , Komutanlarımız Çok iyidiler , Sürünme Falan Hiç Görmedim , Dayak , Hakaret , Küfür Görmedim Yada Denk Gelmedi Zaten Bu Tür Şeyler Yasak Usta Asker Sana Karışamaz Devrecilik Yok , Her yerde Telefon Kulubeleri İstediğin Zaman Ailenle Görüşebilirsiniz. Kapıda Çok Sıkı Bi Arama Yok Telefon Sokabilirsiniz Yakalanmamak Şartı İle Havantepe Diye Bir Eğitim Yeri Var Orası Çok Soğuk Genel Anlamda Sivas Çok Soğuk Çok Çok Kalın giyinmelisiniz. 89/4 -A Gidenlerin %70'i Doğu Sınırlarına Çıktı. Çok Acı Bir Olay Ama Askerlik Bu Ben Kırklareli Merkez'e Düştüm Geri Kalan Herkes Şırnak , Silopi , Mardin ,Yüksekova, Iğdır , Van , Başkale , Ankara , Edirne , İstanbul'a Düştü Orda Olduğunuz Süre İçerisinde Gerekli Sınawlardan Geçeceksiniz. İngilizceniz Varsa Batıya Düşmeniz Çok yüksek Meslek Seçimlerine Gelecekler %20 Etkli Olabilir Ama Yine'de Şansınızı Deneyin Derim İngilizce Sınawını Kesinlikle Kaçırmayın Batıya Düşme Oranı Çok Yüksek

Yardımlarından ve Desteklerinden Dolayı
Oral Gülseven
Halil Toker
Bahaddin Elfettin
Teoman
Murat Oral
Tuncay İpek

Komutanlarıma Çok Teşekkür ederim

hataylıaskeer 13.01.2010 17:08

5.piyade er egt tugayı 1 per.er.egt.tab.klıgı sivas ulaştırma 16.01.2010 da hatay dörtyoldan gıdıyorum varmı hataylı

dtesdemes 15.01.2010 09:42

tertip ben ve bi kac tertip istanbuldan geliyoruz fakat 17.01.2010 aksam 5 teslim biz kalabaligiz msn=dostuz.biz@msn.com bna ulasirsan oradada gorusurz sikinti cekmezsin.

hataylıaskeer 15.01.2010 09:51

tertip senın sulus tarıhın mı 17 sı ben bu aksam cıkıyorum yarın orda olurum ögleden sonra gırecem ıcerı görusuruz

WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:27.