![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[B]Yakında tam aktif olurum şimdi kafamı dinliyorum[/B]
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
hepinize günaydınnnnnnnnnnn
|
[B]tamam abi .....[/B]
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[B][I]Günaydınlar neşeniz bol sohbetiniz daim olur inşALLAH.[/I][/B]
|
[B][I]Günaydınlar neşeniz bol sohbetiniz daim olur inşALLAH.[/I][/B]
|
[QUOTE=altuntas58;501024][B]Sivasta havalar gayet güzel güllük gülüstanlık diyebilirim istanbula dönüş haftaya olacak[/B][/QUOTE]
[B]Besyo_cu'mun akşamki veda buluşmasında aramızda görmek istiyoruz. Mehmet ağbi, ben seni alırım. Yerini belirtmen yeterli...:) Konuştuğumuz gibi:) Yarından itibaren, Besyo'mu, artık uzun zaman göremeyeceğiz, o nedenle akşamki Yönetim kadrosu ile yapılacak buluşmada senide aramızda görmek isteriz.[/B] |
[QUOTE=Rallim58;501040][B]Besyo_cu'mun akşamki veda buluşmasında aramızda görmek istiyoruz. Mehmet ağbi, ben seni alırım. Yerini belirtmen yeterli...:) Konuştuğumuz gibi:)
Yarından itibaren, Besyo'mu, artık uzun zaman göremeyeceğiz, o nedenle akşamki Yönetim kadrosu ile yapılacak buluşmada senide aramızda görmek isteriz.[/B][/QUOTE] yolculuk nezaman başlıyor abi toplantı kaçta bende tlf. bağlanayım. |
[QUOTE=Salim58;501044]yolculuk nezaman başlıyor abi toplantı kaçta bende tlf. bağlanayım.[/QUOTE]
[B]Yolculuk....! Yarın erkenden gidecek.... Salim baba beni bekleyecekler; mesai sonrası, saat 17.00 gibi ben çıkarım, ardından Mehmet ağbiyi almaya giderim, toplantı mekanına geçeriz. Açılış konuşması benden kapanışı da Mehmet ağbiden, ara konuşmasını da telekonferansla sana yaptırırız.:)[/B] |
[QUOTE=Rallim58;501052][B]Yolculuk....! Yarın erkenden gidecek....
Salim baba beni bekleyecekler; mesai sonrası, saat 17.00 gibi ben çıkarım, ardından Mehmet ağbiyi almaya giderim, toplantı mekanına geçeriz. Açılış konuşması benden kapanışı da Mehmet ağbiden, ara konuşmasını da telekonferansla sana yaptırırız.:)[/B][/QUOTE] [B]tamab Abi sıra bana gelince çaldır.bende arayıp katılayım... [/B] |
[QUOTE=Salim58;501053][B]tamab Abi sıra bana gelince çaldır.bende arayıp katılayım... [/B][/QUOTE]
[B]Uygun olunca ararım:)[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:43. |
|