![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Sevmek yürek ister diyor, harbi kız...
O yürek sende vardır, nazlanma kız...:) Arada bir de olsa sizde dörtlük yazınız... Çok yoğunum, sizlerden isterim affınız...[/B] |
hayirli geceler a dostlar
bu mübarek cuma'mizin hatrina sizler icin de bir yasin okuduk dilerim kabul olur hepimiz adina... |
Kimi sari sever kimisi kara
Kiminin icini kaplamis yara Allah kimseyi koymasin dara Ben esmerden vazgecmem |
[QUOTE=kronick;368445][B][COLOR="DarkOrange"] sende hiç anlamazmışsın ağzın tadından
nasıl karı dersin sen bu sarıdan onu karı diye koymam kapıdan bu sarı çekilsin artık senin yolundan [/COLOR][/B][/QUOTE] Öyle bir sari ki yoktur bir esi, Söker duyarsa bak azi disi, Beni sevmektir onun tek isi Böyle bir güzeli nerde bulurum. |
Ozanim bir gelir gidersin geri,
Sanama sandalli oldu serseri, Öyle yorgunum ki gerildi deri, Gelmezseniz bende ceker giderim. |
Kaslar ücgünlük hilal, kiprikler oktur
Esmer sevmiyenin akli yoktur Zülüfleri tel tel etmis yüzüne döktürür Esmer sevmeyenin akli kittir |
bugün cok yoruldum dostlar
yastigim uzanmis beni bekliyor yatakta üsenmesem de atsam kendimi yataga ceksem bir güzel uyku sabaha |
Esmer olsun dilleri seker
Asik masuksuz nere gider Gönül sevmezse olur heder Esmer sevmeyenin akli kittir |
[QUOTE=karatasli;368453]Kaslar ücgünlük hilal, kiprikler oktur
Esmer sevmiyenin akli yoktur Zülüfleri tel tel etmis yüzüne döktürür Esmer sevmeyenin akli kittir[/QUOTE] Karatasli dedin sen bana deli, Bende bellemistim kendimi veli, Gözümden akittin yas ile seli, Sari yarden baska yar olmaz bana. |
[B][COLOR=darkorange]rallim abi hoşgelmişsin
kendini ne de çok özletmişsin allah aşkına sen nerelerdesin[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]bizi ihmal edersen araban teklesin [/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:58. |
|