Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=32179)

goramaz 26.01.2010 20:58

Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

yanlış yazdım senin gibi biz de pkk dan nefret ediyoruz

LaEdri 26.01.2010 22:06

[QUOTE=Ebuhalid_52;516530]önerimi istiyosunuz bu iş siyasetle olmaz !
bu dünya düzeni siyasetle saglanmaz .

Ötüken

bakın bunları saglıyan kim olursa olsun biz onlara taaa başlarda atatürk döneminde muhtac durumdaydık şimdi olsak nolur :) (Atatürk döneminde derken yanlıs anlamayın ekonomik yönden dedim)

[/QUOTE]

O zaman ne demeye AKP iktidarını eleştiriyorsun.Bu iktidar mı bağlı etti bizi İsrail'e ABD'ye?

Meraküm 27.01.2010 09:41

[QUOTE=Ötüken;516669]O zaman ne demeye AKP iktidarını eleştiriyorsun.Bu iktidar mı bağlı etti bizi İsrail'e ABD'ye?[/QUOTE]

Bu Noktada Haklısın Abd işe biraz karışık anlatması uzun sürer hangi hükümet gelise gelsin abd ye karşı çıkamaz bunu nedenleri var bu 1945 yılına kadar uzanıyor fakat işin tarafı bu değil Akp nini politikaları ve yaptığı şeyler özelliştirmeler ilk senelerinde iyi yönetiyordu fakat sonraları kötüleşti özellikle Sivas konusunda Sivas yatırım yapmadı Sivası unuttu Eğer Sivası Seviyorum Diyen Kişi Akp ye vermez çünkü bütün yatırımlar çevre illere kaydı hemde sivastan küçük olan yerlere Sivas es geçildi ben bunun cezasını Sandıkta verecem 4 millet vekilimiz var bir tanesi bir adam etmiyor Sivas yatırım yapmıyorlar onuda geçtim pasifler Seçimler yaklaşıyorya gözükmeye başlarlar Haksızsam haksız deyin.

bilal kose 27.01.2010 16:48

ben bu konuya yazmayacaktim ama bir iki kelime yazma gereksinimi hisettim kendimde turkiyenin amerikaya bagimliligi 60 yildan fazla acaba akp ozaman iktidardamiydi yoksa r.t. erdogan dogmamismiydi sivasa yardim yapmadigi icin elestirebiliriz ama bu adamlar gercekten curumus bir sistem enkazindan kalkdilar bunun altindada kalabilirlerdi bunu goze almak cesaret isidir siyasi bir risktir bunu iyi idrak etmemiz lazim turk insanin kaderidirki nice kahramanlari vatan haini nice vatan hainlerinide vatan sever olarak tanitilmaya calisilmistir.turkiyedee artik birseyler degismeli sezarihakki sezara verilmeli ulku bir yasam tarzidir bir sevdadir vatani sevmektir.bunun icinde oyum partiye degil bu ulke icin calisanadir ulkenin menfatini on plana cikaranadir icinde vatan hainligi olmayan her dusunceye saygi duyuyor ve kucakliyorum

goramaz 27.01.2010 16:56

Bilal Köse yazınıza yürekten katılıyorum..

Tayyip Erdoğan bu ülkenin başbakanı olmayı haketmiyormuş..Peki çözüm nedir? Ya seçim sistemini değiştireceksiniz ya da darbe ile iktidardan indireceksiniz.

Halep oradaysa arşın burda.. Ankara oradaysa, halk da burda..seçim de 2011 de Allah'tan bir mani olmazsa.. Kimse kimseye zorla oy vermedi de verdirmedi de.Kendi öz insanınıza güveniniz bu kadar mı? Halkını ve onun tercihini beğenmeyip ona tepeden bakanlar ve onları temsil edenler, bu gün muhalefet sıralarında tepeye ulaşmak için daha çok çabalayacaklar gibi...

bilal kose 27.01.2010 17:13

[QUOTE=goramaz;516834]Bilal Köse yazınıza yürekten katılıyorum..

Tayyip Erdoğan bu ülkenin başbakanı olmayı haketmiyormuş..Peki çözüm nedir? Ya seçim sistemini değiştireceksiniz ya da darbe ile iktidardan indireceksiniz.

Halep oradaysa arşın burda.. Ankara oradaysa, halk da burda..seçim de 2011 de Allah'tan bir mani olmazsa.. Kimse kimseye zorla oy vermedi de verdirmedi de.Kendi öz insanınıza güveniniz bu kadar mı? Halkını ve onun tercihini beğenmeyip ona tepeden bakanlar ve onları temsil edenler, bu gün muhalefet sıralarında tepeye ulaşmak için daha çok çabalayacaklar gibi...[/QUOTE]

gelismis ulkere bakin her gelen ulkesi icin daha ileri goturmek icin calisir bunun puaninida halk verir basarisiz olan her lider secimden sonra gider yada kendi istifa eder bana gore bu onurlu bir istir.bizimkilerin ne kadar onurlu olduklarina siz karar verin gelismis ulkerin halkida ulkesinin cikari icin oy kullanir. bizdeki gibi yok bu babamin partisi yok anamin partisi bitsin artik bu kor partizanlik isi oyumuzu verirken partiye degil turkiyeye vermeliyiz benim partim degil turkiye kazansin sizler kazanin halk kazansin adalet kazansin iste bunlari diye biliyorsak ozaman bizi kimse yikamaz...

Klimasuyu 27.01.2010 18:33

[B][I]Bakın burada ne var..? :) Benim günlerdir anlatmak istediklerimi adamlar erinip üşenmeden video yapmışlar...

[U]" AKP Tesadüfleri ! Videoyu durdurarak okuyunuz"[/U]...[/I][/B]

[YOUTUBE]T5m6nNkfACk[/YOUTUBE]

[B][I]Not: Cley bu videoları sana ulaştırmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacam..:) Bu videolardan kurtuluşun yok... Artık "görmek iste ve gör..!"

Bu videolar senin ve Ak Parti'ye oy veren binlerce TÜRK HALKI(Başbakan bu sözü ağzına almamakta ısrar etse de biz inadına "Türk Mileti ! Türk Halkı !" diyecez)'nın kabusu olacak..! Vicdan azabı çekeceksiniz bu partiye oy verdiğiniz için..:)[/I][/B]

Klimasuyu 27.01.2010 18:45

[QUOTE=serkanka58;516413] (şu anda doğru dürüst bir alternatifi yok ve bi anlamda ehven-i şer sayılır) [/QUOTE]
[B][I]
Alternatfi mi arıyosunuz..? Kafanızı çevirip baktınız mı yedek külübesine..? :)

Göremediyseniz ben size yardımcı oluyum;

1-Osman Pamukoğlu
2-Yalçın Topçu
3-Devlet Bahçeli
4-Deniz Baykal
5-Numan Kurtulmuş

Bunlar her an forma giymeye hazır olanlar, bunların yanısıra Abdullatif Şener ve Mustafa Sarıgül de düz koşulara başlamış bulunuyorlar..:)

Kıbrıslı abi "Tuncay Özkan kadroda neden yok?" diye soracak olursan, Tuncay Özkan uzun bir süre paf takımla çalışsın..:)[/I][/B]

bilal kose 27.01.2010 18:50

[QUOTE=YILDIRIM;516847][B][I]Bakın burada ne var..? :) Benim günlerdir anlatmak istediklerimi adamlar erinip üşenmeden video yapmışlar...

[U]" AKP Tesadüfleri ! Videoyu durdurarak okuyunuz"[/U]...[/I][/B]

[YOUTUBE]T5m6nNkfACk[/YOUTUBE]

[B][I]Not: Cley bu videoları sana ulaştırmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacam..:) Bu videolardan kurtuluşun yok... Artık "görmek iste ve gör..!"

Bu videolar senin ve Ak Parti'ye oy veren binlerce TÜRK HALKI(Başbakan bu sözü ağzına almamakta ısrar etse de biz inadına "Türk Mileti ! Türk Halkı !" diyecez)'nın kabusu olacak..! Vicdan azabı çekeceksiniz bu partiye oy verdiğiniz için..:)[/I][/B][/QUOTE]

paylasim icin sagol hep ayni yerdesin yildirim kardas :)

Arif Coşkun 27.01.2010 18:51

Öncelikle adaletli bir seçim sistemi olsun. Katakulle oyunlarıyla iş başına gelmek marifet değil. En başta Özal döneminde kabul edilen dünyada en yüksek oranı olan yüzde 10 barajı yüzde 5' e çekilsin. Akkoyunda karakoyunda belli olsun o zaman.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:23.