Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=35975)

35gürün58 02.09.2010 16:45

Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

[QUOTE=ŞAHBEY;576957]Sevgili gürün kardeşim hanifi avcıyı öven banu yazılarını koyacağına şu anda KOM un başında hemeriniz var 5 senedir orada bir zahmet bakın sesiz sedasız reklam yapmadan neler yapmış kıyaslayın avcı efendi enerji operesyonu yapmış sanıklar mahkemede serbes kalmış okuyun araştırın insanlara çamur atmak kolay lafa bakılmaz aynası iştir kişinin .avcı beyin mutlaka bir püsürüğü varki gündem değiştiriyor[/QUOTE]
Sevgili Şahbey,
''Avcı beyin mutlaka bir püsürüğü VARKİ gündem değiştiriyor''
Bu ifadenizle varsayım üzerine varki diyorsunuz eğer olaylara böyle bakıyorsanız
bu neden evet fikrinde olduğunuz hakkında zaten bana fikir veriyor.
Oysa ben şu an o kitabı okuyorum 200. sayfaya kadar geldim inceliyorum.
Ve avcının kaleme aldığı her konunun delili olduğunu ifade ettiğini biliyorum, üstelik önlem alınması ,gereğini yapılması için bir yıl önceden İçişleri bakanlığına,adalet bakanlığına belgeleri ile başvurduğunu ve bugüne kadar bir işlem yapılmadığını maalesef görüyoruz.
Hele Çalışma hayatı başarılarla dolu bir insanın üstelik emekli iken değil çalışırken ülkesi için hayatını dahi tehlikeye atarak bu ifşaatta bulunması kafanızda soru işareti, sevdiğinize inandığım ülkeniz için bir soru işareti yaratmıyormu.? Toprağım.......Banu avar ın kim olduğunuda iyi araştırırsanız sevinirim.
Sevgi ve Saygılarımla

ŞAHBEY 02.09.2010 17:55

Gürün kardeşim banu avarın kim olduğunu nerelerde yazdığını hangi kitapları yazmış şimdi ne yapar bir tıkla hepsini okudum ne oldu şimdi bir yazar...gelelim o malum kişiye eğerki hayatını yazmış olsaydı güzel taktir toplardı ama ekmeğini yediği teşkilata çamur atması yanlış birilerini suçlayıp sonrada görevden ayrılması sizce ne demek oturmuş nedim şenerle yazmışlar yada akıl hocalarıyla karar vermişler kendini garantiye almıştır merak etmeyin yaş yere yatacak adam gibi görünmüyor zaman neler gösterir bakalım bekleyip göreceğiz SLM

ha bu arada okumayı seven biri olduğunuzu anlıyorum ŞAMİL TAYYAR ıda okumanızı tavsiye ederim

Dilsad Hatun 02.09.2010 19:09

[IMG]http://img359.yukle.tc/images/84600201.jpg[/IMG]

:rolleyes:

[B][FONT="Book Antiqua"]Komik .....[/FONT][/B]

OSMAN ECE 02.09.2010 19:24

[QUOTE=Dilsad Hatun;577001][IMG]http://img359.yukle.tc/images/84600201.jpg[/IMG]

[B][FONT="Book Antiqua"]Komik .....[/FONT][/B][/QUOTE]

HABERLERİ İZLERKEN OKUDUM ŞOK OLDUM BÖYLE BİR KALP KİRLİLİĞİ OLAMAZ
RESMEN REZALET O YAZILARI ORAYA ASANA YAZIKLAR OLSUN

Salim58 02.09.2010 19:52

[B]Kılıçtaroğluda ne yaptığını bilmiyor.Bir mitigde başörtüsünü kaldıracağız diyor fakat geçmişte gördükkü dosyaları hazırlayıp mahkemeye koştular.

Başka bir mitigde genel aftan bahsediyor buda olmayacak birşey.Şehit ailelerinin içini yakıyor farkında değil.

Sonra dönüp Ankaraya geliyor Önder Sav Abisi yanlış yaptın diyor,Kılıçtaroğluda çarpıttınız beni yanlış anladınız diyor.Peki hangisi doğru tabiki hepside yalan....[/B]

Kasım Öktem 02.09.2010 20:18

[QUOTE=engineer58;576982]Çok komiksiniz ya valla,ne alaka Gökçek ilk yazımdada yazdım Gökçeği zerre kadar sevmem sadece Çankaya belediyesinin içini bildiğim için anlatıyorum sadece Çankaya belediyesinide Sivas belediyesiyle karşılaştırmak daha bi garip zaten,Neyse ak kara ne olursa olsun savunmaya devam edin,ben söylüyorum Gökçekte yolsuzluk yapıyosa gözümde aynı diğeride sabit fikirli olmamak lazım...[/QUOTE]

Niye?
Çankaya Ankara'da değil mi?
Gökçek de Ankara Bşb Başkanı.
Size oyunuzu Gökçek'e verdiniz demedim.
Ankara'da yaşıyorsanız Çankaya Belediyesi'nin yanında Ankara Bş. Belediyesi'nden de bahsetmeniz gerektiğini düşündüm.

Çankaya Belediyesini neden hala CHP kazanıyor? sorusuna cevap arayanlar
Ankara Bş Belediyesini neden hala AKP kazanıyor? sorusunda sorunun cevabını bulabilirler ..

Neyse Gökçek'e fazla girmeyelim çıkamayız :)
Bize ne faydası oldu:
Ankaragücü'nün başına oğlunu getirerek
Belediye'nin kulübü Ankaraspor'un Süperlig'den düşmesine sebep oldu.
Sivassporumuz'un ligde kalmasını sağladı :D

Sadece Sivas belediyesini örnek vererek yanlış yaptım.
Anlatmak isteğim diğer belediyeler gibi Çankaya belediyesinin de normal çalıştığıdır.
Yeni belediye başkanı yerilecek kadar kötü, övülecek kadar da iyi çalışmıyor bence..

[QUOTE=Dilsad Hatun;577001][IMG]http://img359.yukle.tc/images/84600201.jpg[/IMG]

[B][FONT="Book Antiqua"]Komik .....[/FONT][/B][/QUOTE]

Tepki gelince hemen kaldırdılar bu afişleri..
Kılıçdaroğlu'nun yapacağını tahmin ettiğim 2 türlü savunma var:

- Parti teşkilatımız bu afişler Genel Merkezimizn bilgisi dışında hazırlamıştır.

- Bu afişler bize ait değildir. Chpyi karalamak isteyenler partimizin adını kullanarak asmışlardır.. Partimize ait böyle bir girişim olmamıştır.

İkinci biraz uçuk oldu da muhtemelen birinciyi söyler :)
Haksız mıyız? Öyle değil mi zaten? diyeceklerini sanmıyorum...

AĞAOĞULLARI 02.09.2010 21:48

Bu Anayasa değişikliğine evet veya hayır diyebilmek için yasanın içeriğini hukuki açıdan çok iyi incelemek gerek. Bu yasa ne getiriyor ne götürüyor ona çok iyi bakmak gerek. Tabii hukukcu gözüyle biz hukukcu değiliz . Bu arada hukukcularında kafaları çok karışık. Biri evet diyor diğeri hayır diyor bu zıt anlamlı bir sözcük .kimin ne dediği belli değil. Çünkü size göre iyi olan bana iyi olmayabilir. Şunu belirtmek isterim bu yasanın içinde evet diyebileceğim de olabilir hayır diyebileceğim de olabilir. Onun için vatandaşında kafası karışık neye evet neye hayır diyebileceğini bilmiyor. Bizim toplumumuz da bir gelenek var birinin evet dediğine diğeri hayır der itiraz eder. Şimdiye kadar Anayasa bir kaç defa değiştirildi buda değiştirilecek çünkü temel öyle başladı .
Ben evet oylarının fazla çıkacağını tahmın ediyorum az bir farkla olabilir. Çünkü iktidarın elinde bir çok imkanlar var bunları kullanıyor. Siyasi iktidar bütün kapıları halkın hizmetine açtı.Bundan nemalananlar çoğaldı halk cebine girene bakar menfaatına gelene bakar. Herkes Ekonomist veya siyaset bilimcisi değil. Bu konunun özüne de vakıf değil oyunu kullanırken vicdanı ile başbaşa kalıp evet veya hayır kısmında olan birine mührü basacak. Kadere kısmet bu mühür ya aleyhinde olacak yada lehinde olacak .
Bu hükümetin çok başarılı işleri olmuştur bunları göz ardı etmemek gerek haklının hakkını vermek gerek.Bu iktidar tarafından yapılanlar elle tutulur gözle görülür ortadadır bunlar unutulmaz. Yanlız siyasiler vatandaştan oy isterken talihsiz konuşmaları halkı incitiçi söylemleri rahatsızlık yaratıyor. Şu an seçenlerle seçilenler karşı karşıya geldi. dört siyasi parti kıran kırana yurt sathında mücadele veriyor.Gelecek genel seçim de böyle olacak şunu biliyoruz ki konunun içeriğini bilen yok . Rastgele diyerek bir bölüme mührü basacağız.
Daha çok demokrasi derken daha çok özgürlük derken hür irade öne çıkacak derken siyasilerin çeşitli yerlerde talihsiz konuşmaları halk tarafından tasvip edilmiyor. Halkın sesini dinleyen siyasiler yapıcı bir uslüple kırıcı olmadan cevap verebilirler. Çünkü milletin sesini dinleyeceksen milletten oy isteyeceksen halkın sesine kulak verilecektir. Bunun sanatcısı,sanatsızı ,köylüsü,kentlısı olmamalıdır. Halk görüş bildiriyor beğeniriz, beğenmeyiz o ayrı bir konu.Yinede
Bu anayasanın gececeği kanaatindeyim Ak parti kuvvetli . Kılıçtaroğlu CHP nin oylarını yükseltecek gibi görünmektedir. Zamanın ne getirecegi ne götüreceği hiç bilinmez bizler siyasetci değiliz. Fakat 71 yaşın verdiği bilgiye dayanarak söylüyorum gelen gideni aratır derler . Belki bir gün gelirki bu iktidar aranır olur. Yeni değişecek Anayasanın memleket ve millete hayırlı ve uğurlu olması dileğimle sevgilerimle
Ağaoğulları
2/09/ 2010.

Arif Coşkun 02.09.2010 21:55

Araştırmalar anketler şu anda aynı dengede gibi gösteriyo, kesin şu kazanır diyemiyolar, sanırım bu 12 Eylül gününe kadar devam edecek artık, yani sonuç süpriz olacağa benziyor. Her ikiside çıkabilir. Ne çıkarsa çıksın vatana millete Hayırlı olsun.

Dilsad Hatun 02.09.2010 22:04

[QUOTE=OSMAN ECE;577003]HABERLERİ İZLERKEN OKUDUM ŞOK OLDUM BÖYLE BİR KALP KİRLİLİĞİ OLAMAZ
RESMEN REZALET O YAZILARI ORAYA ASANA YAZIKLAR OLSUN[/QUOTE]

[B][FONT="Book Antiqua"]Dahasi'da var Osman abi :)

Kadinlar istedikleri gibi calisamicaklarmis , ev'den cikamicaklarmis vesaire ...
Zaten Ezan sesin'den rahatsiz olanlar , göz zevkimi bozuyor diye basörtülü kadinlari toplanti salonlarindan cikaranlar'dan ne bekliyoruz ki ? Evet mi :)

Allah islah etsin.
[/FONT][/B]

KAOS 02.09.2010 22:44

[QUOTE=OSMAN ECE;577003]HABERLERİ İZLERKEN OKUDUM ŞOK OLDUM BÖYLE BİR KALP KİRLİLİĞİ OLAMAZ
RESMEN REZALET O YAZILARI ORAYA ASANA YAZIKLAR OLSUN[/QUOTE]

Bu, CHP içerisinde siyaset yaptığını sanan, ama bu haliyle halkından ebediyen uzaklaşan , rakiplerinin ekmeğine yağ süren bir kısım siyasetçi ürünü bir durum.
İstanbul'da CHP il örgütünün başına Berhan Şimşek'in getirilmesi korkunç bir hata, tam ona uygun bir siyaset. Gürsel Tekin asla böyle bir şeye izin vermezdi.
Yazık, yazık, yazık...

WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:13.