![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Destan yazmis size Sabiha Serin,
Hepimizin aski sana cok derin, Sivasspor senin kalbimde yerin, Herkes selam dursun Sivasspor`a. |
Kırıcı değil hep yapıcı oldum
Bazen kendimi dışarda buldum Onuncu köy varmış oradan da kovuldum Artık onbirinci köye gitmek olur mu ? |
Yaralı yürekler hep acı söyler
Yalancının sözünü yalancı destekler Gün gelir anlarsın boşa geçen emekler Yalnışa hiç doğru demek olur mu ? . |
Ömür denilen şey gelip geçiyor
Bu fani dünya kimseye kalmıyor Kinden, nefretten hiç geçilmiyor Sevgisiz hayat hiç olur mu ? . |
Canımdan cok sevdim hatamı yaptım
ALLAH Tan sonra bir sana taptım Geceler boyunca resmine baktım Hep boyle yaşamak zorundamıyım |
Duamı Bedduamı Buyumu Yaptın
Nasıl ettin ne yaptın aklımı aldın Kor ateş olup yaktıkca yaktın Hep boyle yaşamak zorundmayım |
arif abim bazen goruşlerimiz ters duşsede seni sevdim be abi iyi yureklısın allah yar ve yardımcın olsun
|
Arif'im yazarım ben böyle sözü
Almışım dersimi dürüstlüktür özü Yalnışsa söyler kim olsa sözü Yüze başka, arkadan başka olur mu ? . |
[QUOTE=Sabiha Serin;368665]SİVASSPOR MARŞI
Haydi, Sivaslılar yer gök inlesin Yiğido sesiyle stat çınlasın Sivas'ın marşını dünya dinlesin Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Binlerce Sivaslı tek yürek bugün Yiğido her yerde düğün var bugün Hakkındır yiğidom, hakkındır öğün Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Kim gelirse gelsin yenilmeyiz biz Üç büyük beş büyük ezer geçeriz Bülent hocamızdan alırız feyiz Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Kırmızı, beyazdır rengimiz bizim Var mı ki futbolda dengimiz bizim Şampiyonluk için cengimiz bizim Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Yiğidom gollerin peş, peşe gelsin Seni sevenlerin yüzleri gülsün Sivas sporumuz şampiyon olsun Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Yaşasın Sivas spor davullar vursun Tüm takımlar sana selama dursun Yiğidolar kimmiş tüm dünya görsün Haydi Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa Sevincimiz sensin, gururumuz sen Gönüller sultanı, şampiyonsun sen Kupayla tur atıp, güleceksin sen Haydi, Sivaslılar eller havaya Birlikte koşalım şampiyonluğa SABİHA SERİN[/QUOTE] teşekkürler şiiriniz için inşalllah sivasspora tehtid edilmeden hakkıyla diğer maçlarıda alırlar bazı spor külüplerii sivasspora zarar vermezler umarız mağlum hazmedemiyen bazı spor külüpleri var |
Bazen yazamam bende olur tutukluk
Daha çok yazarım yüreğim buruk Nerede kalmadı hani eski dostluk Selamsız sabahsız gitmek olur mu ? . |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:47. |
|