![]() |
Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[QUOTE=özgüven;594289]Ben geldim,Benden sonra Sivaslı geleceği kesin.[/QUOTE]
[B] Hadi canım :D gelse gelse özgüven gelir diyelim bakalım..[/B] |
Geç oldu güç olmadı.
Geldim. H.Turan gelebilir. |
[B][I]Mutlaka Sivaslı bir gelcek ama kim bilemediğim için isim veremiyorum :D[/I][/B]
|
[QUOTE=HaZaN;602406][B][I]Mutlaka Sivaslı bir gelcek ama kim bilemediğim için isim veremiyorum :D[/I][/B][/QUOTE]
Çoktandır buraya uğramamıştım geleyim demiştim :D |
[QUOTE=Arif Coşkun;602410]Çoktandır buraya uğramamıştım geleyim demiştim :D[/QUOTE]
Arif Abim Hoşgeldin Sefalar getirdin de sen iycene uykuya daldın hiç bir yere gelmiyorsun :) bir Sivasli Yiğido gelir elbet, ama kim? |
[QUOTE=HaZaN;602432]Arif Abim Hoşgeldin Sefalar getirdin de sen iycene uykuya daldın hiç bir yere gelmiyorsun :) bir Sivasli Yiğido gelir elbet, ama kim?[/QUOTE]
Hoşbulduk tşk.ler hazan bacım mevsimlerden olsa gerek:) Tahminim Hazan bacım gelir. |
[QUOTE=Arif Coşkun;602461]Hoşbulduk tşk.ler hazan bacım mevsimlerden olsa gerek:) Tahminim Hazan bacım gelir.[/QUOTE]
[B][I]Evet ben geldim Arif abim simdi acaba kim gelir artık tahminde edemiyroum ki :) tatil dönmei olduğundan mı forumda kimseciklerde yok.[/I][/B] |
[COLOR=red]Ben geldim.:) Hos geldim:D[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR] [COLOR=#ff0000]Hazan bacim gelir...[/COLOR] |
[B][I]Hoş geldin Kardelen çiçegi bacım kaç gündür yoktun iyiki geldin tek başıma kalmıştım zoraki Arif Abimi getirdim ama simdi gene yüssüzlükle ben geldim napıyım gelen yoktu :)[/I][/B]
|
biz hep buralardayız akşam sandallı osman ece bilal köse ve diğer ozanlar gelir
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:10. |