![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sandalli;368761]Veririm selami sana yigidim,
Unutma dostunu sana ögüdüm, Bu gurbet ellerde yalniz büyüdüm, Gurbet eller icin agit yakalim, Yigidim gel sana destan yazalim.[/QUOTE] Yönüm dosta doğru sapamıyorum Dostan ayrıldım mı yapamıyorum Sandallım ben senden kopamıyorum Dostun başına taçlar takalım Ozanlar bu akşam destan yazalım |
[QUOTE=sivaBURs;368764]Yönüm dosta doğru sapamıyorum
Dostan ayrıldım mı yapamıyorum Sandallım ben senden kopamıyorum Dostun başına taçlar takalım Ozanlar bu akşam destan yazalım[/QUOTE] Yigitlik var görünüyor özünde, Yigidosun isigin var gözünde, Ozansin sen biliniyor sözünde, Dostun yakasina nisan takalim, Ozanlar bu aksam destan yazalim. |
[QUOTE=sandalli;368767]Yigitlik var görünüyor özünde,
Yigidosun isigin var gözünde, Ozansin sen biliniyor sözünde, Dostun yakasina nisan takalim, Ozanlar bu aksam destan yazalim.[/QUOTE] Güzel ahlaklısın her huyun iyi Ayırmazsın fakiri ağayı beyi Dilerim dostluklar olmasın zayi Dostluk tualine desen yapalım Ozanlar bu akşam destan yazalım |
[QUOTE=sivaBURs;368769]Güzel ahlaklısın her huyun iyi
Ayırmazsın fakiri ağayı beyi Dilerim dostluklar olmasın zayi Dostluk tualine desen yapalım Ozanlar bu akşam destan yazalım[/QUOTE] Uzaktan geliyor ozanim sesin, Bize güc veriyor senin nefesin, Ne güzeldir ozanlarim hevesin, Heveslere gelin Türkü dizelim, Ozanlar bu aksam destan yazalim |
Dostuma selamı vermeden geçmem
Rabbini severim insanı seçmem Seven yüreklerde yaralar açmam Dostlukta yeni bir sayfa açalım Ozanlar bu akşam destan yazalım |
[QUOTE=sivaBURs;368771]Dostuma selamı vermeden geçmem
Rabbini severim insanı seçmem Seven yüreklerde yaralar açmam Dostlukta yeni bir sayfa açalım Ozanlar bu akşam destan yazalım[/QUOTE] Uzaktan bakanlar katilin bize, Bir kemlik olmaz ozandan size, Kurbani oldugum o ela göze, Güzel gözlerine sürme cekelim, Ozanlar bu aksam destan yazalim. |
Karanlık aydınlık gelir peş peşe
Sandallım olmuştur bizlere neşe Dostluk sıfatıyla benzer güneşe Dostlukta her yana ışık saçalım Ozanlar bu akşam destan yazalım |
[B][COLOR=darkorange]yazalım diyorsunuz da ne yazalım
birazda birbirimizle atışalım iyi kanka buldunuz birbirinizi kangallımla ben de aranıza yanaşalım [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sivaBURs;368775]Karanlık aydınlık gelir peş peşe
Sandallım olmuştur bizlere neşe Dostluk sıfatıyla benzer güneşe Dostlukta her yana ışık saçalım Ozanlar bu akşam destan yazalım[/QUOTE] Dost elinden gelmez bizlere zarar, Zenginlik istersen yeterli karar, Garipler gurbette sevdayi arar, Sevgiliye yeni sayfa acalim, Ozanlar bu aksam destan yazalim |
Radyo da kapali müzik calmiyor,
Derdim cok büyük eller almiyor, Yaslandim yanimda kimse kalmiyor, Benimle atisacak moruk ararim. :) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:07. |
|