![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
[QUOTE=OSMAN ECE;569815]ne arayanım var nede soranım
eksilmez başımdan karla boranım tek eşim destek hemi yarenim kurdular tuzak fak kurbet elde[/QUOTE] Yokluk pençesini sineme vurdu, Elemler, çileler yanımda durdu, Ne dostlar aradı, ne de yâr sordu, Yaşanmıyor artık tek gurbet elde. |
osman abi nerdesin kele.
|
[QUOTE=aysima58;569819]osman abicim feesbookdan iletimi aldınmı hani ayhan karabağ olan tanımamışın ya beni sana ileti yazmıştım ben aysima demiştim.cevap gelmedide.[/QUOTE]
ayşima hanım kardeşim iletinizi aldım fakat dalga geçer gibi bir deyişik isimle geldi böyle şeyler hoş deyil eşim açmış direk kendi isminle gödere bilirdiniz normal olurdu ama tanıdığımız bir insan deyişik vede erkek ismi ile ileti gelmiş şaşırdım doğrusu |
a aa çok özür dilerim abicim yanlış anlamışınız ayhan benim rahmetli annemin adıdır benim msn ayhan adına aldım yani msn adresim annemin adına alınmış bir adrestir değiştirememki yemiin ederim ayhan anne adım benim artı ben o kadar saygısız ve terbiyesiz birimiyimki alay edeyim sizinle aşkolsun sizinle alay edeceğime ölürüm daha iyi abim ben aile terbiyesi almış biriyim büyüme ve küçüğüme nasıl ne şekilde davranacağımı bilen birisiyim hiç böyle bir terbiyesizlik yaparmıyım yahu allah korusun çok üzüldüm bakın madem öyle bir daha ileti yazmam abicim yeterki siz üzülmeyin anlıyomusunuz beni.
|
[QUOTE=sandalli;569820]Yokluk pençesini sineme vurdu,
Elemler, çileler yanımda durdu, Ne dostlar aradı, ne de yâr sordu, Yaşanmıyor artık tek gurbet elde.[/QUOTE] ayrıldı parselim iki metre kare böldüm ciğerimi ben pare pare bulunmaz artık derdime çare saplandı bağrıma ok gurbet elde |
[QUOTE=OSMAN ECE;569841]ayrıldı parselim iki metre kare
böldüm ciğerimi ben pare pare bulunmaz artık derdime çare saplandı bağrıma ok gurbet elde[/QUOTE] Sıladan aşkımı sardım göçüme, Genç yaşımda doldu aklar saçıma, Hasreti, özlemi attı içime, Yâr olan dedi ki çek gurbet elde. |
[QUOTE=sandalli;569846]Sıladan aşkımı sardım göçüme,
Genç yaşımda doldu aklar saçıma, Hasreti, özlemi attı içime, Yâr olan dedi ki çek gurbet elde.[/QUOTE] siyahim yazıyor bir başka derdine derman olaydım keşke kara sevdalar düşürür aşka o derdin demanı yok gurbet elde |
[QUOTE=OSMAN ECE;569854]siyahim yazıyor bir başka
derdine derman olaydım keşke kara sevdalar düşürür aşka o derdin demanı yok gurbet elde[/QUOTE] Siyahi´nin derdi başından aşkın, Yıllardır düzlükte yolları şaşkın, Çoşmuş yüreğimde eksilmez taşkın, Gel felek belimi bük gurbet elde. |
[QUOTE=sandalli;569856]Siyahi´nin derdi başından aşkın,
Yıllardır düzlükte yolları şaşkın, Çoşmuş yüreğimde eksilmez taşkın, Gel felek belimi bük gurbet elde.[/QUOTE] daim inlesin sazda teliniz bahçenizde solmasın gülünüz diyari baba yine kaldı yalınız ağla göz yaşın dök gurbet elde |
elinize sağlık teşekkürler.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:13. |