![]() |
Cevap: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=sandalli;331523]Kartalim var kanadini aciyor,
Siirim var ele isik saciyor, Ozanlar var ben gelince kaciyor, Sandalli dan baska asik varmola.[/quote] Sabah oldu yine ötüyor kuşlar Erken kalkan yol aldı hedefe varalar Bir ok değdi ciğerlerim sızılar Beklerim gelmez nerde kaldı o dostlar |
--->: Cevap: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=arifcoskun;331756]Sabah oldu yine ötüyor kuşlar
Erken kalkan yol aldı hedefe varalar Bir ok değdi ciğerlerim sızılar Beklerim gelmez nerde kaldı o dostlar[/QUOTE] dostlar geldik işte yine burdayız sivaslılar.net oldu sevdamız günler nasıl geçsin siz olmazsanız öğlen olda hala uykudasınız |
Cevap: --->: Cevap: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=özdemir;331758]dostlar geldik işte yine burdayız
sivaslılar.net oldu sevdamız günler nasıl geçsin siz olmazsanız öğlen olda hala uykudasınız[/quote] Sefa geldi hoş geldi o dostlar İçimde dolu nice türlü sevdalar Gözler kalpler hep birilerini arar Bulmayınca içini bir hüzün kaplar |
--->: Cevap: --->: Cevap: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=arifcoskun;331760]Sefa geldi hoş geldi o dostlar
İçimde dolu nice türlü sevdalar Gözler kalpler hep birilerini arar Bulmayınca içini bir hüzün kaplar[/QUOTE] gardaş yoksa sendeki kara sevdamı boşgeç bu sevdayı yalan dünyayı sen hele bak ne der sitemizin ozanı dam üstünde saksağan vur beline kazmayı :D:D:D:D |
Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=özdemir;331767]gardaş yoksa sendeki kara sevdamı
boşgeç bu sevdayı yalan dünyayı sen hele bak ne der sitemizin ozanı dam üstünde saksağan vur beline kazmayı :D:D:D:D[/quote] Bendeki kara sevda değil gardaş ak sevda Hayat bu geçilmez ister durmaz ne fayda Baktım bizim sitemiz ozanının sıfatına Tanırmıyım bu bizim Sivas'lı ama kim ola :D |
--->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=arifcoskun;331772]Bendeki kara sevda değil gardaş ak sevda
Hayat bu geçilmez ister durmaz ne fayda Baktım bizim sitemiz ozanının sıfatına Tanırmıyım bu bizim Sivas'lı ama kim ola :D[/QUOTE] gardaş sevda dediğin insana ağır geliyor ama dediğin gibi hayat onsuz geçmiyor ozan dediğin anlamalı ozanın halinden sıfatımı boşver anla dilimden :D:D |
Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=özdemir;331776]gardaş sevda dediğin insana ağır geliyor
ama dediğin gibi hayat onsuz geçmiyor ozan dediğin anlamalı ozanın halinden sıfatımı boşver anla dilimden :D:D[/quote] Ağırı hafifi hepsi biz insanlar için Onun için insanlar ağlar için için Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için Boşverdim sıfatı gardaş benle iyi geçin:D:D:D |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][I][COLOR="Magenta"]Hadi bakalim ben geldim yine
Söyleyin bana demli cayim nerde Bütün yorgunlugu attim üzerimden Devam edelim kaldigimiz yerden [/COLOR][/I][/B] |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=Sweetgirl;331789][B][I][COLOR=magenta]Hadi bakalim ben geldim yine[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=magenta]Söyleyin bana demli cayim nerde[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Bütün yorgunlugu attim üzerimden[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Devam edelim kaldigimiz yerden [/COLOR][/B][/I][/quote] Hoş geldin sitenin Sweetgirl bacısı Sana bir çay yapmışım sanki tavşan kanı İç çayını da dök baklaım içini Başlasın düello aynı dünkü gibi;) |
--->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=arifcoskun;331787]Ağırı hafifi hepsi biz insanlar için
Onun için insanlar ağlar için için Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için Boşverdim sıfatı gardaş benle iyi geçin:D:D:D[/QUOTE] Rabbim Demiş insanlar ağır yük yüklemem size iyilik edersek dünya cennettir bize ben uzattım elimi sende uzat elini bize |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:47. |