![]() |
Cevap: ASKER
herkeze merhaba
k.k. lojistik komutanlığı mühimmat komutanlığı 3.mühimmat komutan yardımcılığı 31.mühimmat bölüğü merkez/Sivas burayı bilen var mı?yardımcı olursanız sevinirim. |
arkadaşlar askerliğim biteli iki ay oldu yani bitiyor sivas güzel başladı adana da güzel bitti.iki kişi görev yerimden gitti sivasa biri ığdıra diğeri balıkesir e düştü şans nasip artık ama kolay bir acemi birliği yeri allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.vatana savaş banada bir daha askerlik göstermesin.....
|
[QUOTE=fatihhoca;524266]arkadaşlar askerliğim biteli iki ay oldu yani bitiyor sivas güzel başladı adana da güzel bitti.iki kişi görev yerimden gitti sivasa biri ığdıra diğeri balıkesir e düştü şans nasip artık ama kolay bir acemi birliği yeri allah herkesin yar ve yardımcısı olsun.vatana savaş banada bir daha askerlik göstermesin.....[/QUOTE]
fatih hocam yazarda ben dururmuyum.. (: Waybe ilk sayfalarda askere gidecem diyorum askerlik biteli 2 ay oldu :D:D ah sivas ahhh :D:D:D |
arkadaşlar sivas temeltepede arkadaşım askerlik yapıyor gtt çavuş eğitim bölüğünde ona ulaşabileceğim bir numara varmı acaba yardım edebilirmisiniz?
|
arkadaşlar bilen biri yokmu cvp versn ltfn
|
Arkadaşının ailesini arayıp sorsan ulaşacagın numarayı burda nasıl yardımcı olsunlar sana kim bilecek temel tepenin nosunu ...bence ailesine ulaşmaya çalış :)
|
[QUOTE=HasreT;534278]Arkadaşının ailesini arayıp sorsan ulaşacagın numarayı burda nasıl yardımcı olsunlar sana kim bilecek temel tepenin nosunu ...bence ailesine ulaşmaya çalış :)[/QUOTE]
Kuşuma katılıyorum,telekomdanda alınabilir numara... |
5inci p.eğt.tug 1.inci p.er eğt tb.k.lığı-sivas merkez.MUV özelliği= p 302 temel eğitim-2
hadi hayırlısı bakalım.. ayrıca aranıza yeni katıldım saygıyla selamlarım herkezi.. |
333. Dönem Yedek Subay ve Kısa Dönem adayları için şafak sayma vakti..:)
|
Ben başladım bile Yiğiter... :D 17 Eylül'de aranızdayım...
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:57. |