Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=32179)

Kibrisli 27.01.2010 20:04

Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

[QUOTE=YILDIRIM;516851][B][I]
Alternatfi mi arıyosunuz..? Kafanızı çevirip baktınız mı yedek külübesine..? :)

Göremediyseniz ben size yardımcı oluyum;

1-Osman Pamukoğlu
2-Yalçın Topçu
3-Devlet Bahçeli
4-Deniz Baykal
5-Numan Kurtulmuş

Bunlar her an forma giymeye hazır olanlar, bunların yanısıra Abdullatif Şener ve Mustafa Sarıgül de düz koşulara başlamış bulunuyorlar..:)

Kıbrıslı abi "Tuncay Özkan kadroda neden yok?" diye soracak olursan, Tuncay Özkan uzun bir süre paf takımla çalışsın..:)[/I][/B][/QUOTE]

Metincim Tuncay Beyin paf takımla çalışmasına gerek yok... Kadrosu ve vizyonu ile yedeklerin içerisinde en iyi alternatif olur ama gel gör ki kendileri AKP hükümeti tarafından kadrodışı bırakıldı :) Önce bir hapisten çıksın en azından kendisini 2 yıldır kızından ayrı koyanlardan bunların hesabını soracak... ;)

Cley 27.01.2010 20:26

[B]Metin eklediğin video En İyi Senaryo ve En iyi Film Müziği dalında Oscar'a aday olabilir :)[/B]

KAOS 27.01.2010 20:36

[QUOTE=Cley;516876][B]Metin eklediğin video En İyi Senaryo ve En iyi Film Müziği dalında Oscar'a aday olabilir :)[/B][/QUOTE]

Ben hala anlamış değilim..
Birilerine deniyor ki "o oldu, bu oldu, şu oldu"
O birileri de demiyor ki "o olmadı, bu doğru değil, şu da öyle olmadı, böyle oldu...

Birader, laf ebeliği yapacağına anlatılanları eleştir, çürüt, öyle değil, böyle de..
Tesadüfler öyle değil de, bunlar yalan de, Türkiye'de bunlar olmadı de...
De de, bizde utanalım, sıkılalım, başımızı öne eğelim, elinizi öpelim..

Bu durumun tek açıklaması kalıyor geriye..
Söylenenlerde, yapıldı denilenlerde, eleştirilenlerde siz anlamayan veya cevap veremeyenlerin da payı var. Sizde nemalanıyorsunuz.
Ya da!!!
Ya dasını demeye dilim varmıyor....

Klimasuyu 27.01.2010 20:39

[QUOTE=bilal kose;516855] hep ayni yerdesin yildirim kardas :)[/QUOTE]

[B][I]Abi sizin anlamadığınız konuları tekrar anlatıyorum..:) Siz ne vakit anlarsanız ben de o zaman anlatmaktan vazgeçecem...

Evet şimdi hala anlamadığınız yerler varsa sorabilirsiniz..:)[/I][/B]

kolsuz_kerim 27.01.2010 20:41

[B][COLOR="Navy"]durmak yok yola devam[/COLOR][/B]

Klimasuyu 27.01.2010 20:42

[QUOTE=Cley;516876][B]Metin eklediğin video En İyi Senaryo ve En iyi Film Müziği dalında Oscar'a aday olabilir :)[/B][/QUOTE]

[B][I]Abi hoparlörde sorun vardı ben müziği dinlemeden eklemiştim sen bu msj. yazınca iki saat uğraştım hoparlörü yaptım, müzikte sıkıntı yok..:)

Gelelim senaryoya yani sen diyosun ki bunlara "Sadece TESADÜF!" öyle mi..? :)[/I][/B]

Siyah&Beyaz 27.01.2010 20:45

atatürk gibi birisi gelmezse beden kimseye oy yok.

KAOS 27.01.2010 20:51

[QUOTE=YASEMİN;516896]atatürk gibi birisi gelmezse beden kimseye oy yok.[/QUOTE]

Böyle bir ihtimal var mı?
Öyle devlet adamları ulusların hayatlarında her zaman var olamıyorlar maalesef..

Size tavsiyem, ön yargılardan uzak, objektif kriterlere dayanarak, geçmişi temiz, eskinden ne diyorsa şimdi de aynısı diyen, söylediği ile yaptığı bir, vatansever, adil insanların bulunduğu bir partiye verin. Bu kadar parti içerisinde bu kriterlere en yakını mutlaka vardır..

Arif Coşkun 27.01.2010 20:51

[QUOTE=YASEMİN;516896]atatürk gibi birisi gelmezse beden kimseye oy yok.[/QUOTE]

Böyle liderlerin bin yılda bir geleceği söylenir hep, çok beklersin daha ;)

Klimasuyu 27.01.2010 20:54

[B][I]Şimdi Cley "Nihat Doğan'dan Ulusa Sesleniş" videosunu eklerse şaşırmam..:)[/I][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:08.