![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sandalli;369037]Affedin ozanlar bugünlük beni,
Canimdan cok severim sizi, Bugünlük nedense olmuyor yazi, Yarine kadar yazamam artik,[/QUOTE] Hayırdır ozanım ne oldu sana Sensiz yazılmaz bir anlasana İste bu canımı katam canına Aç sıkıntını bize derman olalım Sıkıntılı görürüm bu akşam seni Kim giydirdi sana bu elbiseni Dünya ortadaysa sensin ekseni Aç sıkıntını bize derman olalım O neşeli kalbe hüzün giremez Asla kimse sana keder veremez Sandallım yüzünü yere seremez Aç sıkıntını bize derman olalım Biz burada isek ne için varız Hergün geçiyorken dosta uğrarız Kanayan yarana sevgi bağlarız Aç sıkıntını bize derman olalım E be yiğido, e benim abim Seninle huzuru buluyor kalbim Derdini dağlara aktarsın Rabbim Aç sıkıntını bize derman olalım Dinlen bu akşam enerjini al Bozamaz seni ne para ne mal sivaBURs olsun derdine hamal Aç sıkıntını bize derman olalım |
Ekinler ekerdik biz tarlaya bostana
Doyum olmaz gönülden seven dosta Seven insan dostunu araya bula Görmeden o dostu gitmek olur mu ? . |
[QUOTE=arifcoskun;369054]Ekinler ekerdik biz tarlaya bostana
Doyum olmaz gönülden seven dosta Seven insan dostunu araya bula Görmeden o dostu gitmek olur mu ? .[/QUOTE] Aran mı açıldı şehirle köyle Sende efkarlısın derdini söyle Niçindir bu elem bu keder böyle Ozanlarım dertliyken gülemem ki ben |
Yazamiyorum ama burdayim,
Öyle dagildim ki sanki hurdayim, Dostum neredeyse bende ordayim, Tesekkür ederim size iyi ki varsiniz. |
[B]cevap vermesende yazı yazamasanda
ne farkeder gönüller bir olduktan sonra senin burdaki varlığın bizlere yeter üzülme geçer can sağolduktan sonra [/B] |
sivasspor avcı cimbomsa bir av
kış gününde iki gol yenirmi yav Aslan kedi olmuş miyav miyav istanbulda inşallah olacak tekrar |
[B]afrikadır vatanı aslanın
havası sert insanı mert sivasın buzda yürürsen dikkat kayarsın sivassporum sen bi tanesin[/B] |
Zamansız yağan yağmur bulutu gibi gelip oturacağım gözbebeklerine ağlayacaksın,bir burukluk duyacaksın vefasız yüreğinde beni unutmayacaksın,bir kabus gibi uykularını böleceğim gece yarısı,nasıl ben senı unutmadıysam sende beni unutamayacaksın.
|
[B][COLOR=darkorange]dostlarıma selam ederim[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]geç kaldım sizden özür dilerim[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]beni sorarsanız biraz iyiceyim bu halime binlerce şükür ederim[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;369115][B][COLOR=darkorange]dostlarıma selam ederim[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]geç kaldım sizden özür dilerim[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]beni sorarsanız biraz iyiceyim bu halime binlerce şükür ederim[/COLOR][/B][/QUOTE] Sandallım yoktu bu akşam burda Ozan dostları da kaldı kenarda Sen çıktın karşıma gece yarıda Özüre gerek yok iyi ol yeter |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:48. |
|