![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR=darkorange]bende onu sordum serhat a
sandallı varmıydı bugün radyoda bi aksilik falan olmasında[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]bugünlük idare edelim desem olmaz mı ?[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B] |
sandallı iyide morali bozuk
bugün biraz siteden kopuk akılsız baş elinden neylesin topuk bugünlükde böyle olsun olmazmı ? |
[B][COLOR=darkorange]olsun napalım idare edelim[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]sandallı abimi eccik merak edelim[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]değil bir gün onu hergün beklerim allah yardımcısı olsun desem olmaz mı ?[/COLOR][/B] |
canınız sağ olsun sizler bir sandallı sizsiniz o olsa ne hoş olurdu cümle alem sandal derdi ramazan aman buza düşme derdi canlar sağ olsunyine gelir
|
Derdimi atam daglara
Girsem neseli baglara, Gemiste kalan caglara, Yanmam diye söz veririm. |
Severim ben sizi candan da öte,
Sandalli sizi nasil birakip gide, Hepinize tek tek tesekkür ede, Sizin gibi dost yoktur dünyada. |
Bu fani dünyanin derdi kederi,
Büktü bellerimi dogrulmaz gayri, Genc yasimda bana verdi elemi, Kirildi dizlerim gidemem gayri. Öyle daraldi ki hayat denilen, Zehir oldu aksam sabah yenilen, Yalan oldu gercek diye bilinen, Durdurdu beynimi calismaz gayri. Eller hep mi bayram yapiyor bilmez, Yillar var ki benim bu yüzüm gülmez, Derdi silip atmaya ellerim ermez, Bozuldu düzenim düzelmez gayri. Sandallim der düsmüsüm dara, Derman olmaz kimse ah ile zara, Ne evlada bakarim ne nazli yara, Yikildi bu dünyam dogrulmaz gayri. |
It soyundan olmaz kimseye pasa,
Kronick takma kafana iti sen bin yasa, Itin ayagina atilan o kara tasa, Acirim inanin pislige degecek diye. |
sandallı neredeydin dün hemşerilerimiz arar senii özledikkkk mısralarını yazsan ne hoş olur çayımızıda demleriz kafadan içerizzzz demli demliii afiyet olsun sanaaa
|
Sagolun dostlarim geldim geriye,
Dertleri bagladim bende seriye, Ozan agalarim gelsin beriye, It soyunu kökten kurutak bugün. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:27. |
|