![]() |
Cevap: ULAŞ-Yapalı
geçti ömrümün baharı yazı
geldimi baracın ördeği kazı gurbetelde daim yürekte sızı bu bayramda kaldım köyümden ayrı |
s a ulas yapalı kardeslerim ve osman abim
bi ugrayıp selam vereyim dedim saygılar yüregim aniden sızlar bazı hasretlik anlımdaki kara yazı unutulurmu barajın ördegi kazı yine bülbül kaldı gülden ayrı |
[QUOTE=servet 58;572110]s a ulas yapalı kardeslerim ve osman abim
bi ugrayıp selam vereyim dedim saygılar yüregim aniden sızlar bazı hasretlik anlımdaki kara yazı unutulurmu barajın ördegi kazı yine bülbül kaldı gülden ayrı[/QUOTE] safalar getirdin sen servet ozan ayrıldım köyümden bozuldu düzen ne sülale kaldı nede bir kuzen saçlarımı yoldum köyümden ayrı |
Gurbette aci olur bayramlar.
Gozlerim sivas sandali yapaliyi arar. Her gecen gun aci her gecen zarar. Benden yapaliya gelsin selamlar. |
[QUOTE=bilal kose;572177]Gurbette aci olur bayramlar.
Gozlerim sivas sandali yapaliyi arar. Her gecen gun aci her gecen zarar. Benden yapaliya gelsin selamlar.[/QUOTE] sana feda olsun malım melalım hoş safa geldin ozan bilalim güneşim yıldızım üç hilalim dert ile doldum köyümden ayrı |
diyarim yaşlandı dizlerde sızı
döküldü dişler kalmadı azı dostlar unuttu gubette bizi bin sefer öldüm köyümden ayrı |
[B]Diyarı Babaya Selamı Kesmem,
Acı Poyraz Gibi Ben Asla Esmem, Diyarı Babanın Sözüne Küsmem, Gurbet Zor Geliyor Köyümden Ayrı.[/B] |
[QUOTE=Salim58;576541][B]Diyarı Babaya Selamı Kesmem,
Acı Poyraz Gibi Ben Asla Esmem, Diyarı Babanın Sözüne Küsmem, Gurbet Zor Geliyor Köyümden Ayrı.[/B][/QUOTE] çok teşekkür ederim canım benim senin sevginin ayrı bir yeri var yüreğimde |
bütün köylülerimin kandili mubarek olsun ve bütün islam alemininde
|
Kandilin Mubarek Olsun Osman Abi.Ayrica Tum Yapali Ve Islam Alemininde Kandili Mubarek Olsun.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:09. |