![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=arifcoskun;331793]Hoş geldin sitenin Sweetgirl bacısı
Sana bir çay yapmışım sanki tavşan kanı İç çayını da dök baklaım içini Başlasın düello aynı dünkü gibi;)[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Hosbulduk canim abicim Su sicak cayi önce bi icelim Yanindada bir börek hic fena olmazdi Buldum Kronickin elmali strudelini yiyelim. [/COLOR][/I][/B] |
--->: Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;331789][B][I][COLOR="Magenta"]Hadi bakalim ben geldim yine
Söyleyin bana demli cayim nerde Bütün yorgunlugu attim üzerimden Devam edelim kaldigimiz yerden [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] hoşgeldin anam hoşgeldin bacım sen gelirsinde hazır olmazmı çayım güller açmış yine o gül yüzünde hadi kaldığımız yerden anlat bakalım |
[quote=Sweetgirl;331796][B][I][COLOR=magenta]Hosbulduk canim abicim[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=magenta]Su sicak cayi önce bi icelim[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Yanindada bir börek hic fena olmazdi[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Buldum Kronickin elmali strudelini yiyelim. [/COLOR][/B][/I][/quote] Kronick bacım bize börek yapsın Bu aile ortamına oda katılsın Buyursun bir çayımızı,gayfemizi içsin Bir kahvenin kırk yıl hatırı var unutmasın:) |
[QUOTE=arifcoskun;331800]Kronick bacım bize börek yapsın
Bu aile ortamına oda katılsın Buyursun bir çayımızı,gayfemizi içsin Bir kahvenin kırk yıl hatırı var unutmasın:)[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Seslen bakalim duyarmi Bize börek acarmi Bilmemki simdi nerdedir Cagirsak bize katilirmi [/COLOR][/I][/B] |
Cevap: --->: Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=özdemir;331797]hoşgeldin anam hoşgeldin bacım
sen gelirsinde hazır olmazmı çayım güller açmış yine o gül yüzünde hadi kaldığımız yerden anlat bakalım[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Hosbulduk yeniden, hosbulduk Güllerimizi insallah yeniden bulduk Biraz karisik marisik uyuduk Üzerimizdeki SIKINTidan kurtulduk[/COLOR][/I][/B] |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
Bu sitenin asiklari,
Canlar kurban olsun size, Güven verir dostluklari, Canlar kurban olsun size. Sweetgirl börek yapiyor, Resmini siteye koyuyor, Bizide davet ediyor, Canlar feda olsun size. Arif Coskun türkü düzer, Problemi hemen cözer, Cagrildigi yere gider, Canlar kurban olsun size. Sizin gibi dost sevilir, Herkes tarafindan övülür, Kiymetiniz hep bilinir, Canlar kurban olsun size. |
[B][I][COLOR="Magenta"]oooo Sandalli abim gelmis
bizlere neler getirmis? Gelirken güzel sözler etmis Anlasilan bizleri cok sevmis :) [/COLOR][/I][/B] |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
Calis calis yoruluyom,
Sular gibi duruluyom,. Siz gelince seviniyom, Sizin gibi dost bulunmaz |
Cevap: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=sandalli;332026]Bu sitenin asiklari,
Canlar kurban olsun size, Güven verir dostluklari, Canlar kurban olsun size. Sweetgirl börek yapiyor, Resmini siteye koyuyor, Bizide davet ediyor, Canlar feda olsun size. Arif Coskun türkü düzer, Problemi hemen cözer, Cagrildigi yere gider, Canlar kurban olsun size. Sizin gibi dost sevilir, Herkes tarafindan övülür, Kiymetiniz hep bilinir, Canlar kurban olsun size.[/quote] Toprağındanmıdır,suyundanmıdır Yoksa yiğidonun özündenmidir Sanki bir şiir ırmağı deryasıdır Bu yiğidonun Sivas sevdasıdır Sweetgirl bacım börekler açar Herkes ondan tarif kapmaya bakar Yapmak hüner ister hiç sormazlar İşi ustaya bıraksın acemi çıraklar Sandalli ozan olmuş şiirler yazar Okuyan ders alır notlar tutar Daha çok bekleriz bak okuyorlar Tüm site durmuş seni alkışlar:D |
Cevap: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sandalli;332043]Calis calis yoruluyom,
Sular gibi duruluyom,. Siz gelince seviniyom, Sizin gibi dost bulunmaz[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Sen isi halen bitiremedinmi Patrona "ben eve gitcem" diyemedinmi Burda seni beklmekteyiz bilmiyormusun Yoruldugun icin gelemedinmi [/COLOR][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:32. |