![]() |
--->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=fertelliyim;255249]Valahi Milleti Meraktan Çatlattın şimdi tahminim herkes merak ediyor [COLOR="Red"]Sweetgirl[/COLOR] İn'mi Cin'mi Peri'mi yoksa Melek'mi Göster şu yüzünüde rahatlasın şu Millet :D:D:D[/QUOTE]
Bence cin peri olamaz peri olsa şimdiye koymuştu:( |
sıkmayın kızı ya............. :D
|
[QUOTE=Sweetgirl;255166][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]vayyyy gülüm
su güzellige bakkk :) Allah sahibine bagislasin Allah yüzün gibi kaderinide güzel eylesin [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] :$ Amin,Sagolasin Canim. :):):):):D |
[QUOTE=EyüphanAydın;247310][B][img]http://img301.imageshack.us/img301/1681/i4sx5.jpg[/img]
Taksimdeyim... Antenlerin İçinde Kaldım:D 3-4 Sene Önce Tarşh Yanlış Ha ..:D[/B][/QUOTE] burda yakışıklı çıkmışsın :D kardeşşşşş |
[QUOTE=EyüphanAydın;247313][img]http://img301.imageshack.us/img301/6642/resim025bm6.jpg[/img][/QUOTE]
iyiki bir resim istediler sen fotoğraf albümünü dökmüşsün buraya tmm anladık yakışıklısın hoşsun bak nazar değerse karışmam:D |
[B]BURASI BANA GORE UYE RESIMLERINDEN HARIC MUHABBET ORDAMINA DONMUS BENCE ADMIN ARKADASLARMIZ BI UYE RESIMLERI BIDE UYE RESIMLERI YORUMU DIE 2 KONU ACSALAR IYI OLUR HER HANGI BIRININ RESMINI GORMEK ICIN 58 SAYFAYA BAKMAK COK ZOR OLACAK :) SIVASLILAR.NET'LILER ICIN :)[/B]
|
poff resımlerıne bakıoz yaf artık bı gelsen artık askerden :(:(:(:(
|
[QUOTE=fertelliyim;255249]Valahi Milleti Meraktan Çatlattın şimdi tahminim herkes merak ediyor [COLOR="Red"]Sweetgirl[/COLOR] İn'mi Cin'mi Peri'mi yoksa Melek'mi Göster şu yüzünüde rahatlasın şu Millet :D:D:D[/QUOTE]
[B]ben harici diyeyim :D ben canlisini gördüm :D :D[/B] |
başka resmi olan ???????
|
Ocağımızın Yukarı tekke Şehitler Mezarlığına Yürüyüşü.
mavi polarlı olan benim. fotoromanı bi tek ben görmüşüm zaten:) ne işim vardı 8.sınıfların arasında bende hatırlayamıyorum. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:03. |