![]() |
--->: forumdan 3 kişiye çiçek ver !!!
[B]bütün çiçeklerim.. kocaeli il jandarma komutanlığında askerken komutanımız olan fakat tayini Şırnağa çıkıp gittiğinde Şırnak'ta şehit olan JANDARMA ASTSUBAY ÜSÇAVUŞ HALİT ÖZÇELİK komutanıma... unutmadık seni komutanımm...[/B]
[IMG]http://www.kocaelim.net/haber_resimleri/ozgkcl18438.jpg[/IMG] :( :( :( |
haythuyta sivaslady ablama kaptana ümit abime kendime kendime ve birisine:(................
|
[B]1-sitedeki mehmetlere (hayhuyt-memo-altuntaş)
2-karatecilere (fatihmd-sivaslıgız yine hayhuyt) 3-veysel e (mehmet abi değerini bil iki kere yolladım :D)[/B] |
Allah razı olsun sende emekli karatecisin bende sana yolliim samet
(bir insan kahverengi kuşaktayken nasıl bırakır karateyi yaaa :D:D:D) |
[QUOTE=sivaslı_gız;287389]Allah razı olsun sende emekli karatecisin bende sana yolliim samet
(bir insan kahverengi kuşaktayken nasıl bırakır karateyi yaaa :D:D:D)[/QUOTE] [B]önemli sebeplerim vardı:D gerçi ben hep öyleyim futbol kuluplerine gittim onlarıda hep bıraktım sırada kick box falan var onlarıda yapacam hayırlısıyla :)[/B] |
olmuo böle daldan dala:D:D
netcen kickboxu karateye dön sen gel beni dinle(ben kim oluosam:D:D:D) |
SAMETTT KARATEYE GELMEE GELSENDE SENI BU LAFLARDAN SONRA ALDIRMAMMMM :D:D:D.D:D:D
CICEKLERIM SAMETE GELSINN :D |
[QUOTE=haythuyt;287394]SAMETTT KARATEYE GELMEE GELSENDE SENI BU LAFLARDAN SONRA ALDIRMAMMMM :D:D:D.D:D:D
CICEKLERIM SAMETE GELSINN :D[/QUOTE] [B]çicekler için teşekkürler beni almayacak karate kulubu mu var yaa :D hocalar bana senden para falanda istemiyorum benim orda çalış diye kuyruğa girmişti :) zuhaaaa çiceklerimin mehmet abime [/B] |
- haythuyt
- gürün_güzeli - veysel hadi bu sefer çiçekler size benden... |
Bende az önce yolda gördügüm hayhthuyt abıme yolluyorum nasıl tanıdık birbirimizi.
samet ve serrrkan yolluyom. :D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:13. |