![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Kalmadi bende acacak konu,
Bilirim yakinda gelecek sonu, Istemez sitede kimseler onu, Sandalli vedaya hazir bilesin. |
[quote=sivaBURs;371130]Sandallım istersen yeni konu aç
Ozanlık ilmini dört bir yana saç Seni yaptık biz başımıza taç Aç yeni konu orda yazalım[/quote] sivaburs, sandalli başlatın yeni konu Aşılsın artık dostluğun engelli yolu Bitsin artık herşey olsun acıların sonu Ozanlar konuşsun diller desem olmaz mı ? . |
[QUOTE=sandalli;371137]Kalmadi bende acacak konu,
Bilirim yakinda gelecek sonu, Istemez sitede kimseler onu, Sandalli vedaya hazir bilesin.[/QUOTE] Sandallım sen mi bunları dersin Sensin kralımız bunu bilirsin Dostundan ayrılıp nere gidersin Bu site kimsenin malı değildir |
dost dediklerin burada haydiiiii açalım sayfalarımızıı yazalımmmm dertli dertlii
|
Topic yenile abim Sandallı
Ozan diyarı koy ister adını Katalım beraber şeker tadını Orada yazışıp atışalım biz |
[QUOTE=sivaBURs;371143]Sandallım sen mi bunları dersin
Sensin kralımız bunu bilirsin Dostundan ayrılıp nere gidersin Bu site kimsenin malı değildir[/QUOTE] Aksam olur hüzün cöker, Gurbet elde boyun büker, Bu ayriliga gözyasi döker, Aci da olsa gercek bu iste. |
[QUOTE=sandalli;371126]Turan gardasim neden gelmiyor,
Garibin halini kimse bilmiyor, Gurbetteyiz biz yüzler gülmüyor, Iyi ki ozanin sazi sözü var.[/QUOTE] [B]gardaş sen gel dende ben gelmezmiyim gurbet ilin derdini ben bilmezmiyim bu site sivaslı ozanların sitesi sözümüzle yüzleri güldürelim olmazmı[/B] |
[QUOTE=sivaBURs;371147]Topic yenile abim Sandallı
Ozan diyarı koy ister adını Katalım beraber şeker tadını Orada yazışıp atışalım biz[/QUOTE] Ozanlarin birdir özüyle sözü, Yalandan hileden uzaktir özü, Bana bir olmustur yokusu düzü, Kararmis gözlerim giderim gayri. |
[QUOTE=sandalli;371148]Aksam olur hüzün cöker,
Gurbet elde boyun büker, Bu ayriliga gözyasi döker, Aci da olsa gercek bu iste.[/QUOTE] [B][COLOR="Red"]akşam olunca çöker karanlık gurbet bize olmuş sevdalık her karanlığım sonu aydınlık ben gurbete gurbet bana alıştık[/COLOR][/B] |
[QUOTE=sandalli;371151]Ozanlarin birdir özüyle sözü,
Yalandan hileden uzaktir özü, Bana bir olmustur yokusu düzü, Kararmis gözlerim giderim gayri.[/QUOTE] [B]ozanların birdir özüyle sözü vatanı sivas sandallı köyü düşmüş yola kararmış gözü gitme yoluna kurban edem sarı öküzü [/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:24. |
|