Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Kurtlapa Belediyesi (MERKEZ) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=215)
-   -   KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=11141)

asarkaya58 27.11.2009 21:34

Cevap: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)

SELAM TÜM HERKEZİN BAYRAMINI KUTLARIM HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM ŞIRNAK-CİZREDEN HERKEZE SELAM OLSUN

avcının oğlu 27.11.2009 22:09

alyküm selam mustafa ne diyecegimi bilemiyorum
az önce konuştugumuz için istanbudanşirnaga selam olsun kedine iyi bak iyi geceler dilerim

avcının oğlu 28.11.2009 12:45

selamün aleyküm allahın selamı üzrinize olsun

selamün aleyküm
allahın selamı üzerinize olsun benım güzel ilimın güezel insanları sağlık afiyet üzerinize olsun

işiniz kolay gelsin kazancıniz berekertlı olsun

şü son bahar ayının güneşli gününde ğüneşinız bol olsun bayraminız mutlu ve kutlu olsun

edirneden karsa vatanın en ücra köşesine selam olsun hepimiz aynı kilimin desenleriyiz ayrım kayrım yok yalnız hizmette yariş var
o yariş için çalişmak en güzel yariştır herkes karınca kararınca hizmet etmeli

ben aşağı yukarı 2 haftadır buralardayım kımsecıkler yok ortada sanal elemde
KURTLAPADA OLMALI
bır iki kişi var onlarda en az 30 gün boyunca yok ortada
buradan sesleniyorum ben hep burda olacagım yazmağa devam edeceğim çünkü sayfa bom boş hadi şimdilik hoşça ve dosca kaliiiiinnnnnn

altuntas58 28.11.2009 13:14

[B]Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; güzellik, birlik, beraberlik dolu, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum. İyi Bayramlar.[/B]

figen-58 28.11.2009 18:53

slm
tüm
kurtlapa köylülerin kurban bayramını kutlarım
abduş kardeşime selam

avcınınoğlu 29.11.2009 13:27

merhaba sivas mehaba merder merhaba kurtlapa hayırlı sabahlar

abdussvs 29.11.2009 14:51

[B][I][COLOR="Red"]

Bütün Hemşerilerimin Kurban Bayramı Mübarek Olsun.

Uzun zamandır sayfaya giriş yapamadığım için özür dilerim. Bu giriş yapamadığım zaman zarfında sayfalarımıza gelen her5kese teşekkürler, selamlar. Anladığım kadarıyla Şırnak-Cizreden Mustafa Abim, istanbul-Sultanbeyliden sayın Billur Halı Yıkama Sanayii sahibi Cemalettin Beylerde gelip katkıda bulunmuşlar. Sağolsunlar...

[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 29.11.2009 14:52

[QUOTE=figen-58;485333]slm
tüm
kurtlapa köylülerin kurban bayramını kutlarım
abduş kardeşime selam[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]Teşekkür ederim Ablacığım seninde Kurban Bayramınıu kutlarım...

[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 29.11.2009 15:01

[QUOTE=avcının oğlu;485253]

ben aşağı yukarı 2 haftadır buralardayım kımsecıkler yok ortada sanal elemde
KURTLAPADA OLMALI
bır iki kişi var onlarda en az 30 gün boyunca yok ortada
buradan sesleniyorum ben hep burda olacagım yazmağa devam edeceğim çünkü sayfa bom boş hadi şimdilik hoşça ve dosca kaliiiiinnnnnn[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]Vallahi Abi ben 2 senedir bu sayfalardayım. Sağolsun Fevzi COŞKUN Abimden başka kimse kalıcı olmadı bu sayfalarda. Tabi SİVASLILAR.NET adlı sitemiz sadece bu sayfadan ibaret olmadığı için diğer paylasımlarada katkıda bulunmanı bekliyoruz artık.

[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 29.11.2009 15:04

[B][I][COLOR="Red"]Bu sayfalar Kurtlapa Belediye Başkanı ve Çalışanlarının sayfaları değil, Kurtlapalıların sayfası...

[/COLOR][/I][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:18.