![]() |
Cevap: GÜZEL SÖZLER
[COLOR="SandyBrown"][B][I] rüzgara bıraktım kendimi
sürüklenip gidiyorum bir şiir seni fısıldıyor boşluğa düşüyor adımlarım sigaram söndü ateşim yok meyhaneler çoktan kapanmış kendime çekilsem limanım belirsiz pusulam kayıp [/I][/B][/COLOR] |
Kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz.
Zukianos |
Bazı kitaplar tadılmak, bazıları yutulmak ve çok azı da hazmedilmek içindir.
Bacon |
Kitap ruhun ilacıdır.
Japon Atasözü |
[COLOR="Red"][B][B][I] BIR CICEGIN ACMAK ICIN SEBEPLER BULDUGU GIBI, YASAMA DAIR SEBEPLER BULMAK ICIN YASIYORUM. EGER BIR GUN GELIRDE YASAMAK ICIN BIR SEBEP BULAMAZSAM OLMEK ICIN BIR SEBEP BULMUSUM DEMEKTIR. [/I][/B][/B][/COLOR]
|
[COLOR="YellowGreen"][B][I] ISSIZ BASI BOS DERYADA GEZIYORUM. YALNIZLIGIN ADINI SENIN ADININ YANINA YAZIYORUM, YAZIYORUM DURMAKSIZIN, HAYKIRIYORUM DUNYAYA BICARESIZLIGIMI!
[/I][/B][/COLOR] |
Affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır.
Schiller |
Ayakta ölmek diz üstü yaşamaktan iyidir.
Franklin Roosvelt |
[COLOR="DarkOrchid"][B][I] <öLüm Kalbime işliyor her gece sen benden gittin gideli!
[/I][/B][/COLOR] |
İnsanlara en adil şekilde dağıtılan nimet akıldır. Çünkü kimse aklından şikayetçi değildir.
Montaigne |
Kainatta tesadüfe, tesadüf edilmez.
Socrates |
[COLOR="Plum"][B][I] <Aşk Seni Sevmekse Aşık Oldum öLmek gerekiyorsa Senin için öLümüde severim senin için... [/I][/B][/COLOR]
|
Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.
W. Ellery Channing |
Herhangi bir insan vaktini nasıl geçireceğini üstün bir insan ise vaktini nasıl tasarruf edeceğini düşünür.
Schopenhaver |
Sakladığın bir sır senin esirindir. Açığa vurursan sen onun esiri olursun.
Hz. Ali |
Gençler ihtiyarların aptal oldugunu sanırlar ama ihtiyarlar gençlerin aptal oldugunu bilirler.
George Chapman |
[COLOR="DarkOrange"][B][I] BiRGüN GuRuRuNu YeNiP BaNa GeRi DöNmEK İsTeRsEn SaKıN DöNmE....ÇüNkÜ; SeNiN GuRuRuNuN BiTTiĞi YeRDe BeNiM Nefretim BAsLAr
[/I][/B][/COLOR] |
[COLOR="Purple"][B][I] ♥ µmµtLârâ kânmâ µmµtLâr ßîr gûn îmkân§izLâsîr hâyâtî tøz Pêmßê yâ§îyørµm §ânmâ,hêr Rênk ßîr gûn §îyâhLâ§îr ... [/I][/B][/COLOR]
|
Ol ve öl! İşte bunu bilmiyorsan zavallı bir misafirsin karanlık yeryüzünde.
Goethe |
'Para herşeyi yapar' diyen adam para için herseyi göze alan adamdır.
Benjamin Franklin |
Cevizin kabuğunu kırıp özüne inmeyen cevizin hepsini kabuk zanneder.
Gazali |
Bir aile ile bir krallığı yönetme arasinda pek büyük bir fark yoktur.
Montaigne |
Sakın ahlak kurallarını çiğnemeyin çünkü öcünü çabuk alır."
Tolstoy |
Nasıl kafa sayısı kadar düşünce varsa, kalp sayısı kadarda sevgi çeşidi vardır.
Tolstoy |
[COLOR="YellowGreen"][B][I] ♥ Hayat ve yaşadıklarını bir okyanus gibi düşün.... Çılgın ve deli dalgalara isteyerek girmezsin... Durgun sular kendini belli etmez ve ne zaman coşacağını sen bilemezsin." [/I][/B][/COLOR]
|
Yenilği eğitimden baska birşey değildir.
Wendell Philips |
En büyük bilgelik kendine egemen olabilmektir.
Euripides |
[COLOR="DeepSkyBlue"][B][I] Bana Okudun Mu Diye Sormayın
Kitap Okumadım İnsan Okudum Kitabı İnsandan Ayrı Görmeyen İnsanı Sınırsız Umman Okudum Okudum Okudum İnsan Okudum Gönül Verdim Şahı Merdan Okudum Bahçe Oldum Gül Açıldı Dalımdan Toprak Oldum Canlar Geçti Yolumdan Dil Bilenler Anlamadı Dilimden Derdimin İçinde Derman Okudum Okudum Okudum İnsan Okudum Gönül Verdim Şahı Merdan Okudum Her Çeşit Topraklan Yaptım Tenimi Damarımı İliğimi Canımı Kerbela da Bende Döktüm Kanımı Hüseyin Zikrettim Hasan Okudum Okudum Okudum İnsan Okudum Gönül Verdim Şahı Merdan Okudum Hak Emretti Bir Dergaha Çağrıldım Yol Çetindir Düştüm Kalktım Doğruldum Sohbet Kazanında Piştim Yoğruldum Cehlin Arasında İrfan Okudum Okudum Okudum İnsan Okudum Gönül Verdim Şahı Merdan Okudum [/I][/B][/COLOR] |
Mide ülserlerine yedikleriniz neden olmaz. Ülserler sizi yiyenlerden oluşur.
Dr. Joseph Montague |
İnsanın kendisini ıslah etmesi erdemle, başkalarını ıslah etmesi ise bilgi ile olur. Erdem ve bilgi, hsing (doğa)‘in iki ahlaki özelliğidir ve insanı Tao (Doğru Yol)’ya ulaştırır.
Konfüçyüs |
Şerefim yaşamımdan daha değerlidir.
Miguel de Cervantes |
Ahlak esasen toplumu çöküntüden kurtaracak ve toplumun muhafazasını
sağlayacak bir araçtır. Friedrich Nietzsche |
Hiçbir miras dürüstlük kadar zengin değildir.
William Shakespeare |
[COLOR="SandyBrown"][B][I] Ben yaşarım yaşanmış duygularımla
Ortasından bölünmüş uykularımla Sen beni düşünme toparlanırım Güle güle git sen saygılarımla [/I][/B][/COLOR] |
Ahlak, bireyin içindeki sürü içgüdüsüdür.
Friedrich Nietzsche |
Bütün herşeyin orijini doğadan gelir ve tekrar doğaya döner.
Chuang Tzu |
[COLOR="black"][B][I][U] Kaçmaya çalıştığın gerçek bir gün karşına çıkacak.
Ve işte o gün kaçacak yerin olmayacak. Ben senin varlığını seviyorum,yokluğunu seviyorum Sana ulaşamadığım dakikalarda seni duymayı seni özlemeyi [/U][/I][/B][/COLOR] |
[COLOR="DeepSkyBlue"][B][I] Hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum.
Hiç korkmuyorum seni sevmekten. Senin gülüşünü seviyorum her bana bakışında Gözlerine de okuduğum o duyguyu [/I][/B][/COLOR] |
Ahlak konusunda inandığım ilke şudur; bir şeyi yaptıktan sonra kendini iyi hissediyorsan o ahlakidir; eğer kendini kötü hissediyorsan o gayri ahlakidir.
Ernest Hemingway |
[COLOR="Purple"][B][I]
Gözlerindeki gözlerimi seviyorum. Gönlünü seviyorum özünü seviyorum senin Dudaklarındaki sözlerimi seviyorum Yine de korkmuyorum seni sevmekten. [/I][/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:20. |