![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Boyun uzun ince sanki dal gibi,
Mübarek cemalin gonca gül gibi, Selamini kestin sanki el gibi, Bana küstün ise gamli giderim. |
Askin dergahinda dokunur kilim,
Bülbüllerim sussun kurusun gülüm, Adini anmazsam kesilsin dilim, Ismini demezsem gamli giderim. |
Sandalli der seni sevdim ezeli,
Gel benim yanima dünya güzeli, Döksede hazanda güller gazeli, Sensiz baharlar da gamli giderim. |
[B][I]Mevsmiler bir bir gelip geçer,
İnsanlar ne ekerse onu biçer, Dostluğa gücü yeten arkadaş seçer, Paylaştıkça ozanlar kendinden geçer.[/I][/B] |
[quote=HaZaN;377054][B][I]Mevsmiler bir bir gelip geçer,[/I][/B]
[I][B]İnsanlar ne ekerse onu biçer,[/B][/I] [I][B]Dostluğa gücü yeten arkadaş seçer,[/B][/I] [I][B]Paylaştıkça ozanlar kendinden geçer.[/B][/I][/quote] Yaşarız mevsimler döner başa Hayatı dostlukla sevgiyle yaşa Nedense kimisi olur maşa Paylaşır ozanlar dostluğu paşa paşa :) |
[QUOTE=arifcoskun;377099]Yaşarız mevsimler döner başa
Hayatı dostlukla sevgiyle yaşa Nedense kimisi olur maşa Paylaşır ozanlar dostluğu paşa paşa :)[/QUOTE] [B][I]Hayat olmuş bize bir maşa. Şöyle bir etrafına bak yaşa. Neler gelmiş neler bu garip başa, Perişanları oynamaklada olunmaz ki paşa.:D[/I][/B] |
[quote=HaZaN;377111][B][I]Hayat olmuş bize bir maşa.[/I][/B]
[I][B]Şöyle bir etrafına bak yaşa.[/B][/I] [I][B]Neler gelmiş neler bu garip başa,[/B][/I] [I][B]Perişanları oynamaklada olunmaz ki paşa.:D[/B][/I][/quote] Yemeği koydum ocağa ataşa Buyıl da zam gelmedi maaşa Herşey gelir sağ olan başa HaZaN kardeşim sen çok yaşa :) |
[QUOTE=arifcoskun;377122]Yemeği koydum ocağa ataşa
Buyıl da zam gelmedi maaşa Herşey gelir sağ olan başa HaZaN kardeşim sen çok yaşa :)[/QUOTE] [B][I]Kriz vurmuş ne koycam ateşe, Bir kase çorbaylada olmaz ki neşe. Zenginler olmuşlar tam dört köşe; Bende sizlere gönderem bir menekşe.[/I][/B] |
[quote=HaZaN;377130][B][I]Kriz vurmuş ne koycam ateşe,[/I][/B]
[I][B]Bir kase çorbaylada olmaz ki neşe.[/B][/I] [I][B]Zenginler olmuşlar tam dört köşe;[/B][/I] [I][B]Bende sizlere gönderem bir menekşe.[/B][/I][/quote] Kriz bitirdi herşeyi kaynamaz tencere Düşünürüz bulamayız bir türlü çare IMF güya para verecekmiş bizlere Kriz bitecekmiş galiba seneye ;) |
Kayanin basinda ötüyor kuslar,
Dünya mali icin egilmez baslar, Gözümden dökülür sel gibi yaslar, Nerede bir garip yoksul görürsem. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:23. |
|