![]() |
--->: -->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım" denm
[QUOTE=_DuMaN_58;246896][B]Tamam Kadir58 Ben senin amacını anladım. "Akp yi ne kadar kötüleyebilirim. İnsanları nasıl kışkırtırım." Düşüncesindesin. Ben seni gayet iyi anladım. Burası Akpnin sayfası değil. Burası Mhpnin sayfası değil Chp nin değil.
Burası bütün toplumun. Herkes istediği gibi(Kurallar çerçevisinde) yazabilir. Sende yazmışsın ama. Yazdıklarına dikkat et. Bunun adli yönü var. İşin içinden çıkmazsın. Yazdıklarına biraz daha dikkat et. Hakaret içeren sözcükler kullanma... Saygılar.[/B][/QUOTE] Sen benim amacimi anlamamissin, ama ben sizin amacinizi anladim. YAGCILIK; YAGCILIK ve YAGCILIK. |
-->: --->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım" denm
[QUOTE=sonbahar5803;246884]Üff, ne boş konuşuyorsun. Ben ne demişim sen ne yazıyorsun hala.
Daha komünist ne demek bilmiyorsun millete yakıştırma yapıyorsun. Türklük sizin anladığınız gibi mi? Ocaklarda küçük çocukları kandırarak zorla, dayakla millete Türklüğün ilkeleri kitaplarını sattırmak; mini eteklileri uyarıp kendine o mini eteklilerden dost tutmak; sözde din ve millet savunuculuğu yapıp ortada terör estirmek! Tarafsız olun biraz. Bu açtığın konunun Türklükle alakası yok. Aynı şeyi bir CHP'li ya da herhangi başka siyasi partili ortaya atsaydı ben yine desteklerdim. Türk öyle lafta olunmuyor, icraat lazım.[/QUOTE] HOP DEDİK! ocakları niye ortaya katıyorsunuz yaw KİMİ KANDIRMIŞIZ HANGİ ÇOCUĞU ZORLA OCAKLARA GETİRMİŞİZ SAÇMALAMAYIN LÜTFEN AYIPTIR YA!! 12 EYLÜLDE SAVUNDUĞUN PARTİ NEREDEYDİ SORUYORUM SANA ÜLKÜCÜLERDEN NİZAMCILARDAN BAŞKA KİM SAVAŞTI KOMÜNİSTLERLE SORUYORUM!!! AYIP!AYIP!AYIP BİZ ÇOK ŞÜKÜRKİ TÜRKLÜĞÜN EN ALASINI YAŞIYORUZ GEÇMİŞTEDE İCRAATIMIZI YAPMIŞIZ MERAK ETMEYİN!!! |
--->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım" denmesin
[QUOTE=sonbahar5803;246902][B][COLOR="DarkOrchid"]Haa, şimdi öyle oldu. Verecek cevap bulamadın...
Neyi savunduğunu bilmiyorsun daha. Dön de bir yazdıklarına bak. Fakıllı arkadaşıma katılıyorum. Bu saatten sonra ben de sizinle muhatap olmayacağım. İstediğinizi yazabilirsiniz, atış serbest![/COLOR][/B][/QUOTE] Neye cevap vermedim? Söyle. Benim neyi savundugumu cok iyi biliyorum, ama siz neyi savunduguniz dahi bilmiyorsunuz, cunku siz kendi fikrinizle hareket etmiyorsunuz, akp ne derse, o dogrudur mantigiyla hareket ediyorsunuz.. Size soru sorsam, akp nin cevabini veriyorsunuz, kendiniz cevap üretemiyorsunuz galiba. |
-->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım" denmesin
[B]Kadir58 Hakaretler havada uçuşuyor. Aslında tartışmaya girmek istemiyorum ama zorlu sokuyorsun. Kelimelerine dikkat et![/B]
|
--->: -->: --->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım
[QUOTE=serrrkan;246910]HOP DEDİK! ocakları niye ortaya katıyorsunuz yaw KİMİ KANDIRMIŞIZ HANGİ ÇOCUĞU ZORLA OCAKLARA GETİRMİŞİZ SAÇMALAMAYIN LÜTFEN AYIPTIR YA!!
12 EYLÜLDE SAVUNDUĞUN PARTİ NEREDEYDİ SORUYORUM SANA ÜLKÜCÜLERDEN NİZAMCILARDAN BAŞKA KİM SAVAŞTI KOMÜNİSTLERLE SORUYORUM!!! AYIP!AYIP!AYIP[/QUOTE] Bu kadir denen çocuk savunmuş, ülkücüler olmazsa kuran okunmazmış Türkiye'de diye. Ben de ona cevaben yazdım. Kimi kandırmışlar diye soracaksan, benim erkek kardeşimi! Herkesi aynı kefeye koymuyorum ama madem sürekli birileri bütün AKP'lileri aynı kefeye koyarak hakaret ediyor. O zaman biz de bildiklerimizi yazalım. Bu arada kardeşimi ellerinden güç bela kurtardık kuzenimin sayesinde. O da Ülkü Ocakları başkanıydı, Rahmetli Türkeş'in sağ kolu sayılacak derecede yetkisi vardı. Herkes tutturmuş ben ülkücüyüm diye. Maalesef öyle lafta olunmuyor. Sen de içlerindeysen az çok bazıları ocak adı altında neler yapmaya çalışıyor bilirsin. |
--->: -->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım" denm
[QUOTE=_DuMaN_58;246920][B]Kadir58 Hakaretler havada uçuşuyor. Aslında tartışmaya girmek istemiyorum ama zorlu sokuyorsun. Kelimelerine dikkat et![/B][/QUOTE]
Hakaret degil gercek. Valla benim tartismaya zorlayan sendin, alinti yaptigimi habere inanmiyordun, simdi ayni fikirde oldugunu diyorsun. Bu ne celiski kardesim. |
-->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım" denmesin
BEN ALPEREN OCAKLARI ÜYESİYİM ÜLKÜ OCAKLARININDA BİR BÖLÜMÜNÜ SAVUNURUM.
O ZMN OCAKLAR DEMEYECEKSN Ü.O DİYE BELİRTECEKSİN ORDA YOKSA BENİM OCAĞIMADA LAF GELİYOR.AYRICA KARDEŞİN NE YAPTIDA ZOR DURUMDA KALDINIZ?????? AYRICA TÜRKEŞİN BİR TANE VE SON SAĞ KOLU VARDI O DA MUHSİN YAZICIOĞLUYDU. |
--->: -->: --->: Milli Egitim Bakaninda sok aciklama: :"Türk'üm, doğruyum, çalışkanım
[QUOTE=sonbahar5803;246923]Bu kadir denen çocuk savunmuş, ülkücüler olmazsa kuran okunmazmış Türkiye'de diye. Ben de ona cevaben yazdım.
Kimi kandırmışlar diye soracaksan, benim erkek kardeşimi! Herkesi aynı kefeye koymuyorum ama madem sürekli birileri bütün AKP'lileri aynı kefeye koyarak hakaret ediyor. O zaman biz de bildiklerimizi yazalım. Bu arada kardeşimi ellerinden güç bela kurtardık kuzenimin sayesinde. O da Ülkü Ocakları başkanıydı, Rahmetli Türkeş'in sağ kolu sayılacak derecede yetkisi vardı. Herkes tutturmuş ben ülkücüyüm diye. Maalesef öyle lafta olunmuyor. Sen de içlerindeysen az çok bazıları ocak adı altında neler yapmaya çalışıyor bilirsin.[/QUOTE] Ne diye kandirmislar, canli bomba ol diye mi, yoksa "git su adami vur" diye mi? Kuzeninin adi ney, merak ettim simdi. Basbug Türkes in sag kolu olacak derecede olan sahsi merak ettim valla. Tabiki herkes iyi niyetli degil. Peki sana göre akp icinde hic kotu niyetli yok öylemi? |
[B]Bak bende açarım 1 site. Bakanın bu haberini istediğim gibi yazarım. Senin gibilerde burda konuyu açar.
Burda söylemek istediğim şu. Her haber ajansı farklı yorumda bulunmuş. Sen de birinden alıntı yapmışsın. Ben de diyorum ki o alıntı yaptığın haber ajansının haberi bence doğru değil diyorum. Sende bana o zaman sen akplisin diyorsun. Bu ne mantıktır?[/B] |
[QUOTE=_DuMaN_58;246928][B]Bak bende açarım 1 site. Bakanın bu haberini istediğim gibi yazarım. Senin gibilerde burda konuyu açar.
Burda söylemek istediğim şu. Her haber ajansı farklı yorumda bulunmuş. Sen de birinden alıntı yapmışsın. Ben de diyorum ki o alıntı yaptığın haber ajansının haberi bence doğru değil diyorum. Sende bana o zaman sen akplisin diyorsun. Bu ne mantıktır?[/B][/QUOTE] Kardesim, haberlerde izledim. Bakan kendisini konusuyordu. Daha ben sana ne diyim. O haber sayfasi dediklerimi dogrulamak icinde. Ben sana haberlerde "canli" izledim deseydim, hic inanmazdin. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:07. |