![]()  | 

Cevap: sevdiğin özleyenler  hadi buyrun 

eski arkadaşlıkları ve komşulukları özledim......................çok özledim.................... 
	 | 

inşallah kardeşim ben ve benim gibi tüm sevenler kavuşur.ALLAH kimseye sevdiğinin acısını yaşatmasın.(AMİNNNN)sevdiğinden ayrı kalmak çok zormuş onu kaybedince çok iyi anladım.acaba şimdi ne durumda?ne yapıyor?üşüyormu?nefes alıyormu hayattamı:((((((haber alamıyorum ailesiyle görüşüyorum ama onlarda habr alamıyor 
	 | 

evet  sewgılıme  dıyorum  özluyorum  sevıyorum  elbet  bırgun kavusuruz  dıyorum  .....ve  onu  çok  özluyorum  .....özlemım  heç  ama  heç  bıtmıyor  ınanıyorum  benım  olsada  ....özleyecegım   
	özlüyorum yıne çunku delüüüüü gıbı sevıyorum....  | 

[B]  Bende özledim bende  
	Resmin var şu an elimde Sana koşmak isterim Derman yok dizlerimde Ne kadar çok Aşka intizar eden Kimi çok seviliyor Kimi yoksun sevgiden Sen orada ben burada Bir şey gelmez elimizden Sen orada ben burada Bende özledim bende Canımdasın dilde değil Bu haykırış elde değil Bırakıp da giden sensin Bunun suçu bende değil Yavrunun anası gibi Sevenin sevdası gibi Derdimin dermanı gibi Bende özledim bende. [/B]  | 

[QUOTE=titizyiğido;369812]eski arkadaşlıkları ve komşulukları özledim......................çok özledim....................[/QUOTE] 
	herşey eskide kaldı kardeşim.hergeçen gün dünümüzü özlüyoruz ama dünümüzde bugün gbi aynıydı dünümüzdede hep bi önceki günü özlüyorduk yani hergeçen gün dünümüzü özlesekte sonuçta dünümüzde bugünümüzde aynı değişen bişey yok bence.biz hep özlüyoruz dünümüzüde bugünümüzüde yarınımızıda...  | 

özledim hemde çok özledim....o eskiden gülen gözleri kimbilir ne kadar yorgun ve çaresiz....:(:((((yarabbim sen askerlerimizi koru 
	 | 

[B]sevdiğimi özledim  
	babamı özledim :( :( [/B]  | 

[QUOTE=love_me_58;370321][B]sevdiğimi özledim  
	babamı özledim :( :( [/B][/QUOTE] ALLAH kavuştursun kardeşim:(  | 

eski bayramları özledim ne güzeldi o günler ne güzeldi çocukluğumuz:(aylar öncesinden hazırlanırdık günleri sayardık arefe gecesi kıyafetlerimizi başucumuza koyardık sabah erkenden uyanırdık ama şimdi nerdeeee o günler:(:(bayram gelmiş geçmiş hatırlayanmı var doğru dürüst 
	 | 

[B] 
	Gunleri ay gibi aylari sene Hasreti birakip artik gelsene Mektuplar selamlar yetmez sevene Gurbeti bitirip artik gelsene Hasretine dalip anmak bir zulum Senden ayri kalmak inanki olum Cehennem azabi sanki her gunum Gurbeti bitirip artik gelsene Usandim yoluna bakip durmaktan Gelenden gidenden haber sormaktan Bikmadinmi artik ayri kalmaktan Gurbeti bitirip artik gelsene Aramiza baska kimse girmeden Gozyaslarim coskun sele donmeden Ugrunda can verip olup gitmeden Hasreti bitirip artik gelsene gökhan güney-artik gelsene [/B]  | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:23. |