![]() |
-->: --->: Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı?
[QUOTE=yigiter187;286249][B]girenlerin sivasa ne faydası oldu ki..?
varsın girmesin...[/B][/QUOTE] SIVASSPORU 1 LIGE KIM CIKARDI PEKI |
-->: Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı?
[B]Sayın şenerin Sivassporumuza süperliğe cıkarkende süperliğdeykende maddi ve manevi sayısız fadaları olmuştur emeklerinden dolayı kendisine çok teşekkür ederim[/B]
|
[QUOTE=abdullah58;286253]SIVASSPORU 1 LIGE KIM CIKARDI PEKI[/QUOTE]
[B]abdullatif şener dışındakilerin faydası olmadığın kastettim..;)[/B] [B]alıntı yaptığım cümleyi galiba okumadınız..[/B] |
-->: Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı?
yigiter187´isimli üyeden Alıntı
girenlerin sivasa ne faydası oldu ki..? varsın girmesin...- BEN BASKA BIRSEY GÖRMEDIM YORUMUN YUKARIDA |
[QUOTE=kasparix;285895]Hayırlı olsun diyorum.
İlaveten de şunları söylüyorum: BİR: Parti kurmak ayıp ve günah değildir. Başka arayışlara yönelmeden önce partinizden istifa ediniz. İKİ: Demokrasilerde parti kapatmanın doğru bir davranış olmadığını Deniz Baykal da söylüyor. Siz farklı olarak ne söylüyorsunuz? ÜÇ: Parti kapatma davası yargıda olduğu için konuşmuyorsunuz. İyi ediyorsunuz. O zaman yargıdaki ‘Ergenekon davası’ için de konuşmamanız, darbecilere mazeret üretmemeniz gerekmez mi?? BİLEMİYORUZ ARTIK NASIL Bİ SİYASETLE BİZİ KUCAKALR DAHASI MECLİSE GİREMEZ KESİN KONUSUORUM..SİVASDAN YA BAĞIMSIZ GİRSİN YADA HOCALIĞA DEVAM İNŞ..ÖNÜNÜZ AÇIK OLSUN İNŞ ŞENER BEY..[/QUOTE] [B]bu cümleden alıntı yapmıştım..ama görmediniz galiba..sağlık olsun..artık gördünüz..:)[/B] |
--->: Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı?
ŞİMDİ ERKEN SEÇİM SONUÇLARINI AÇIKLIYORUM YENİ AKP TEK BASINA İKTİDAR ESKİ CHP GENE ESKİ MUHALEFET MHP YÜZDE 8 SENER YÜZDE 7.6 MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN...MHP GİBİ MÜSPET Bİ MUHALEFETİ CHP GİBİ HIRÇIN MUHALEFETE TESLİM EDECEK VE İKTİDAR OLACAĞINI BİLSEYDİM DESTEKLEYECEĞİM AMA MALESEF HÜSRANA UĞRAYACAKLARI TAHMİN EDEBİLDİĞİMİZ İÇİN İTİBAR BİLE ETMEDİĞİM ŞENER BEYİN YENİ OLUŞUMU MÜSPET MUHALEFET PARTİMİZİ HIRÇINLARA TESLİM EDECEK...BUNU DA ASLA AFFETMEYECEĞİZ...ŞEENR BEY BU İŞE HARBİDEN YÜREKDEN İNANIYOSA İKTİDAR OLACAĞINA AÇIKLASIN BİLLAHİ BNDE OYUMU VERİCEM AMA YÜREKDEN YOK YA SANMIYORUM ...
|
--->: -->: --->: Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı?
[QUOTE=abdullah58;286248][QUOTE=dark_yamtar58;285771]Kardeşim nerdesin ya şükür kavuşturana.....................................[/QUOTE
KOCA REIS BENI SORMUYON AMA BENDE BURDAYIM YAZILARINI OKUYORUM ALTINA IMZAMI ATARIM[/QUOTE] Abdullah kardeşim ne demek beni neden sormuyorsun sizler benim canım ciğerimsiniz.Benim gönlüm herzaman sizlerle beraber Allah sizden razı olsun görüşmek dileği ile Allaha emanet ol. |
--->: Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı?
avrupda kaldigim icin tabikii neden olmasin genicsin sivasimiz moderin halde isterim hersey guzel derli yegerinde olsa guzel layik sivasimiz isterim herzaman gonlum icinde kalbimin diyari sivasim tabikii yollar gozler hep sivasimda benim gurbet hasreti iste anlayan vardi beni insallah?
|
--->: -->: --->: Abdullatif Şener Bey yeni bir parti kurmalı mı?
EVET KURMALI,AMA SABIRLA,YENİ YÜZLERDEN VATANINI BAYRAĞINI HER ŞEYDEN ÇOK SEVEN KENDİ VE YANDAŞLARININ MENFATİNİ DEĞİL ÜLKENİN MENFAATİNİ DÜŞÜNEN KİŞİLERDEN YENİ BİR KADRO OLUŞTURARAK,ÜLKEMİZDEKİ POTANSİYELİ AYAĞA KALDIRMALI TÜKETEN DEĞİL ÜRETEN TOPLUM OLMAZSAK SONUMUZ VAHİM.
|
[QUOTE=mesut_sivasliyiz_58;286534]avrupda kaldigim icin tabikii neden olmasin genicsin sivasimiz moderin halde isterim hersey guzel derli yegerinde olsa guzel layik sivasimiz isterim herzaman gonlum icinde kalbimin diyari sivasim tabikii yollar gozler hep sivasimda benim gurbet hasreti iste anlayan vardi beni insallah?[/QUOTE]
KARDESIM ANLADIK AVRUPADA KALMISSIN TÜRKCEN ZAYIF DIYECEGIM HERKES AVRUPADA KALIYOR NE BICIM YAZI YAZMISSIN YAZDIKLARINDAN BIRSEY ANLAMADIM BIZIM ALMAN KOMSUMUZ TÜRKCEYI SENDEN DAHA IYI YAZIYOR |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:36. |