![]() |
-->: Bu diziler dinden eder...
[QUOTE=serrrkan;323022][B]bittiii
kurtulamadı yine yavvv..!..![/B] [B][COLOR="Red"]süper bir dizi haaa.....![/COLOR][/B] [B]iskenderin okuduğu kitaba dikkat ettinizmi? ::ERDOĞAN OPERASYONU:: böyle bir dizide erdoğanın adı neden geçiyorki:confused: :confused: :confused:[/B][/QUOTE] Vah vah! Kurtulamadı mı? Hay aksi! :) |
[QUOTE=Yiğiter;323023]Vah vah! Kurtulamadı mı? Hay aksi! :)[/QUOTE]
[B][U]he yav kurtulamadı! ! ! nidek haftaya artık.......![/U][/B] |
Cevap: -->: Cevap: -->: Bu diziler dinden eder...
[quote=Yiğiter;323021]Artık haber sitelerinde manştte yer alıyor.Hem demek samimiyetime inanmıyorsun ha? :(
[URL]http://www.haber7.com/haber/20081023/Polat-Alemdar-nasil-kurtulacak.php[/URL][/quote] [B][COLOR=darkorange]samimiyetine inanmadığımdan değil,izlemediğin halde senaryoyu gayet iyi takip ediyorsun ya ona istinaden dedim hemen kızma yaaaaa ;)[/COLOR][/B] |
-->: Cevap: -->: Cevap: -->: Bu diziler dinden eder...
[QUOTE=kronick;323027][B][COLOR=darkorange]samimiyetine inanmadığımdan değil,izlemediğin halde senaryoyu gayet iyi takip ediyorsun ya ona istinaden dedim hemen kızma yaaaaa ;)[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]Yok ne takip etmesi. haber7.com da medya bölümündeki haber bu.Ben de okuyp buraya kopyala yapıştır yaptım..:)[/B] |
Cevap: Bu diziler dinden eder...
arkadaslar biz polati kurtarmaya deilde kendimizi kurtarmaya bakalimdaha iyi olmazmi
|
-->: Cevap: Bu diziler dinden eder...
[QUOTE=gezgin_58;323034]arkadaslar biz polati kurtarmaya deilde kendimizi kurtarmaya bakalimdaha iyi olmazmi[/QUOTE]
[B]Ben de bu konu boyunca onu anlatmaya çalışıyorum.:)[/B] |
[B]Bugün haberlerde Kurtların krizden etkilendiği ve bitebilecği yazıyordu.İnşallah doğrudur.[/B]
|
[QUOTE=Yiğiter;324526][B]Bugün haberlerde Kurtların krizden etkilendiği ve bitebilecği yazıyordu.İnşallah doğrudur.[/B][/QUOTE]
[B]Bugün haberlerde Kurtlar'ın bu akşam yayınlanmayacağı yazıyordu.İnşallah doğrudur.:)[/B] |
--->: Bu diziler dinden eder...
benım anlamadıgım ınsanların mecburıyetı yok bu dızılerı ızlemeye herkes özgür ıstedıgını ızlemekte gelelım dın konusuna ıcınde ımanı kuvvetlı bırı bı dızı veya program yüzünden dınınden olmaz zaten ve cocuklar eskıden bız cocukken de vardı böyle seyle bı on sene önce yokmuydu bızler bozuldukmu cok kötü programları ızletmesın kımse cocuguna cok mu zor ..??
|
Cevap: Bu diziler dinden eder...
[B]Kurtlar Vadisi yayından kaldırıldı
Show Tv'nin içinde bulunduğu ekonomik sebeplerden ötürü Kurtlar Vadisi ve Eşref Saati dizileri Ocak ayına kadar yayından kaldırıldı.[/B] 05 Aralık 2008 16:42 Dizilerin kaldırılmasının ekonomik nedenlerden olduğu söylenirken, Show TV'nin Pana filme uzun zamandır ödeme yapmadığı da ortaya çıktı. Taraflar konu ile ilgili net bir açıklama yapmaktan kaçınırken, kararın alınmasında Pana Film'in geciken ödemelerinin yattığı gelen bilgiler arasında. Benzer olaylar ekonomik krizin yeni başladığı dönemde de de yaşanmış, Show TV bölüm başına 750 bin YTL'yi bulan ödemeden indirim yapılmasını istemişti. Pana Film'in geri adım atmaması üzerine ise 'Kurtlar Vadisi Pusu' tekrar bölümüyle ekrana gelmişti. Önümüzdeki günlerde görüşme olur mu olmaz mı bilmiyoruz. Ancak yaklaşan bayram dolayısıyla 'zorunlu tatil'in en çok dizi ekibinin işine yarayacağı muhakkak. [B]Bu haber güzeldi..:);)[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:42. |