![]() |
--->: 2.GELENEKSEK HALISAHA MAÇI SONUCU
[QUOTE=Svs_Crazy_58;323991][B][I][CENTER]Ahmet Abi O Kadarda Kotu Degıldım:D;)[/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
OLUM TOP AYANA BİLE DEYMEDİLA NASI O KADARDA KOTU DEİLDİM DIYON :D:D:D |
--->: 2.GELENEKSEL HALISAHA MAÇI SONUCU
resimler çok güzel olmuş emeğinize sağlık oynayanların da ayaklarına sağlık.....devamını bekleriz....dostluk çerçevesinde bir maç olmuş...
|
[QUOTE=subaro58;324262]emeğine sağlık bekir abi guzel olmuş
3. GELENEKSEL MAÇ NE ZAMAN :D[/QUOTE] HELE BI DUR OLM DAHA MACIN UZUNTUSUNU ATLATAMADIK BUGUN HOCADAN 0 ALDIM DERSTE UYUDUM DİYE :D:D |
Cevap: 2.GELENEKSEL HALISAHA MAÇI SONUCU
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]resimler icin cok tskler
cok güzel bir mac olmus anlasilan ama merak etdigim siz futbol yerine hendbol mu oynadiniz yoksa yani ne bilim bu skor 30 - 29 bir saat oynadiysaniz her dakikada bir gol atmis oluyorsunuzda o bakimdan diyorum yani :D [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
--->: 2.GELENEKSEK HALISAHA MAÇI SONUCU
[QUOTE=akifeker2;324300]OLUM TOP AYANA BİLE DEYMEDİLA NASI O KADARDA KOTU DEİLDİM DIYON :D:D:D[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Red"]AttIgım GoLu GorEMdın HeRalDe.....[/COLOR][/CENTER][/I][/B] [COLOR="Black[B][I]"](YeNı NıcKım Bu)[/[/I][/B]COLOR] |
[B]Gelenlere tskler.!! Saygılar Sunuyorum.:!![/B]
|
-->: --->: 2.GELENEKSEL HALISAHA MAÇI SONUCU
[QUOTE=akifeker2;324297]FUTBOL FEDERASYONUN DAN YAPILAN ACIKLAMADA
26 EKIM PAZAR GUNU YAPILAN KARŞILAŞMA HAKEMIN YAPMIŞ OLDUU ŞİKE DEN DOLAYI İPTAL EDILMISTIR VE SKOR DUZELTILMISTIR!! BEYAZ TAKIM MACI 31-30 ALMISTIR SAYGILARIMLA MAHMUT ÖZGENER TÜRKİYE FUTBOL FEDARASYONU BASKANI[/QUOTE] FEDARASYON HATA YAPAR BEKİR DAYI HATA YAPMAZ YANLIŞ HABER İNANMAYIN :D |
-->: 2.GELENEKSEL HALISAHA MAÇI SONUCU
BU MAÇTA GOL ATAMAYAN VARMI VARSA YAZIK DERİM KALECİNİN BİLE GOL ATMASI LAZIM BU SKOR İÇİN
|
Cevap: 2.GELENEKSEL HALISAHA MAÇI SONUCU
[B]ooo keyifler yerindeymis :D skora diyecek sözüm yok :D sike kesin vardir :D
bekir abi resimler icin cok tskler tek gözüme carpan bir kac formalar var :mad: hec hos degildi SivasSpor formalari disinda giyinmemeli bence [/B] |
--->: -->: --->: 2.GELENEKSEL HALISAHA MAÇI SONUCU
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;324349]FEDARASYON HATA YAPAR BEKİR DAYI HATA YAPMAZ YANLIŞ HABER İNANMAYIN :D[/QUOTE]
SAYIN ABDULLAH DUMAN MAİL DİREK OLARAK MSN ADRESİME TFF BASKANI TARAFINDAN GONDERILMISTIR... KOSKOCA TFF BASKANIDA YALAN SOLEMEZ YA:D:D:D:D:D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:30. |