![]() |
Cevap: Çay kalbe faydalı
Benden başka herkes çay seviyor...:)
|
[QUOTE=gönlüm58;528723]Benden başka herkes çay seviyor...:)[/QUOTE]
Sen Kahvemi Seviyorsun |
[COLOR="Red"][B]Cayin faydali oldugunu bilmiyordum...ben pek fazla icmem, cunku demir eksikligine yol aciyormus...
birde disleri sarartiyor..... pek tiryakisi degilim..:Dama onume gelirsede hayir demem..[/B][/COLOR] |
Çay özellikle Çaykur un katkısız güzel çayını şekersiz ve günde yaklaşık 4 demlik içerim:)))
|
[QUOTE=58Sevda;528728][COLOR="Red"][B]Cayin faydali oldugunu bilmiyordum...ben pek fazla icmem, cunku demir eksikligine yol aciyormus...
birde disleri sarartiyor..... pek tiryakisi degilim..:Dama onume gelirsede hayir demem..[/B][/COLOR][/QU benim dişlerim hiç sararmadı çaydan beyaz valla:D |
Bizim kızlar hep tiryaki imiş ögrenmiş olduk...:)
|
[QUOTE=H_Turan;528727]Sen Kahvemi Seviyorsun[/QUOTE]
Yooo ben kahvede çok sevmem,olursa içerim olmazsa aramam,eskiden onuda hiç içmezdım şimdi arada içiyorum... |
[QUOTE=ela58;528731][QUOTE=58Sevda;528728][COLOR="Red"][B]Cayin faydali oldugunu bilmiyordum...ben pek fazla icmem, cunku demir eksikligine yol aciyormus...
birde disleri sarartiyor..... pek tiryakisi degilim..:Dama onume gelirsede hayir demem..[/B][/COLOR][/QU benim dişlerim hiç sararmadı çaydan beyaz valla:D[/QUOTE] [COLOR="Red"][B]:D:D vallaha ben oyle duyum aldim, dogrumu bilmiyorum.. [/B][/COLOR] |
O kadar çaydan bahsettik ki tam iki bardak çay içtim...:D
|
çayıda kahveyide çok severim ve çok içerim ama dişlerimin sararmasını sigaradan sanıyorum inşallah yanılmıyorumdur.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:39. |