![]() |
Cevap: Türk erkeği Rusların gözdesi
ama kardeşşş bizim türk erkeklerde çok sorumsuzlarrr
|
[QUOTE=tatli-dilli;367977]ben onu bunu anlamam,
bir erkegin gözü disarda ise sen dünya güzeli de olsan, en namuslu bayan da olsan, en iyi fizige de sahip olsan, o adam disari gider, bu irade meselesi biraz da, nicine herzaman bütün görevler bayanlara yükleniyorki? unutmayalimki aldatilanlar birtek bayan degil erkeklerde muzdarip du burumdan, yine ahlak diyorum, bir insan kendine bunu yakistiriyor ise yapar, bu ruslukla türklükle alakali degil. birde su var bazi türk erkekleri yurt disina merakli olduklari icin, yabanci bayanlar ile evleniyorlar, bu da sahtekarligin daniskasi oluyor, insanlarin duygulari ile oynamak...[/QUOTE] tatli dilli ben 6 yildan yurt disinda calisiyorum sana sadece sunu soyleyim KADININ EN BUYUK DUSMANI KADINDIR |
niye derseniz evleniyorlar ama evlendiği kişinde hayatını mahvediyorlar içkiiiii içmek çalışmamakk evleniyorsannn evliliğin sorumluluğunuda taşıyacaksınnnn
|
[QUOTE=gezgin_58;367979]tatli dilli ben 6 yildan yurt disinda calisiyorum sana sadece sunu soyleyim KADININ EN BUYUK DUSMANI KADINDIR[/QUOTE]
bak bu ayri bir konu, bende dogma büyüme yurt disindayim, ve haklilik payiniz cok cok cok yüksek, ve bircok kez aldatma olaylarinda da en yakin arkadas akrabalar ortaya atildi, allah islah etsin böylelerini ve bizleri de onlardan uzak tutsun insallah ne diyelim... |
[QUOTE=tatli-dilli;367983]bak bu ayri bir konu,
bende dogma büyüme yurt disindayim, ve haklilik payiniz cok cok cok yüksek, ve bircok kez aldatma olaylarinda da en yakin arkadas akrabalar ortaya atildi, allah islah etsin böylelerini ve bizleri de onlardan uzak tutsun insallah ne diyelim...[/QUOTE] amin diyelim allah herşeyin en hayırlısını versin ve şeytanın şerrinden korusunnnn yüce rabbimizzzzz |
[B][COLOR=blue]İLİM İRFAN MECLİSİNDE ARADIM BULDUM TALEP [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]İLİM EN GERİDEYMİŞ İLLA EDEP İLLA EDEP [/COLOR][/B] [COLOR=red][B]insanlar hayayı edebi bir kenara bıraktıktan sonra eşi dünyanın en güzeli yada en yakışıklısıda olsa aldatma oluyor artık insanlarda ahlaki çöküntü had safhada ALLAH hidayet ihsan eylesin [/B][/COLOR] [B][COLOR=red]bir atasözü varya ;[/COLOR][/B] [COLOR=red][B][COLOR=black]KOMŞUNUN TAVUĞU KOMŞUYA KAZ GİBİ KOMŞUNUN KARISI KOMŞUYA KIZ GİBİ GÖRÜNÜR DİYE ...[/COLOR] bu sözler ahlakı zayıflar için söylenmiş demekki[/B][/COLOR] |
[QUOTE=yiğidoturan;367995][B][COLOR=blue]İLİM İRFAN MECLİSİNDE ARADIM BULDUM TALEP [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]İLİM EN GERİDEYMİŞ İLLA EDEP İLLA EDEP [/COLOR][/B] [COLOR=red][B]insanlar hayayı edebi bir kenara bıraktıktan sonra eşi dünyanın en güzeli yada en yakışıklısıda olsa aldatma oluyor artık insanlarda ahlaki çöküntü had safhada ALLAH hidayet ihsan eylesin [/B][/COLOR] [B][COLOR=red]bir atasözü varya ;[/COLOR][/B] [COLOR=red][B][COLOR=black]KOMŞUNUN TAVUĞU KOMŞUYA KAZ GİBİ KOMŞUNUN KARISI KOMŞUYA KIZ GİBİ GÖRÜNÜR DİYE ...[/COLOR] bu sözler ahlakı zayıflar için söylenmiş demekki[/B][/COLOR][/QUOTE] abi ata sözü için teşekkürlerrrr anlamııııı çok değerliiiii |
[B][COLOR="Green"]Evlilik olayını Türk Rus diye ayırmadan değerlendiirelim gönül bu kimi ne zaman nerde seveceği bellli olmaz rus kadınlarının hepsini bir kefeye koymakta doğru değil nataşa denince bizde yanlış anlaşılıyor aslında düşünüldüğü manada değil[/COLOR] [COLOR="Red"]
[COLOR="black"]Nataşa, Seks İşçisi Demek Değildir [/COLOR]Trabzonlu işadamlarının ziyaret ettiği Rusya Başkonsolosu Mihail Gluşkov, Trabzondaki seks işçilerinin Nataşa olarak adlandırılmasından yakındı: "Bu durumdan son derece rahatsızız. Bölge halkının önyargıları nedeniyle, bavul ticareti yapan kadınlara seks işçisi gözüyle bakılıyor. Bu durum, iki ülke arasındaki ticari ilişkileri olumsuz etkiliyor. [COLOR="Black"]Bizi küstürünce kendi ticaretinizi yok ettiniz[/COLOR]. [COLOR="Black"]Nataşa ismi bizim ülkemizde çok kutsaldır[/COLOR]. Bu nedenle de bu isimle ilgili olumsuz izlenimi silmek gerekir." [/COLOR] [/B] alıntı |
[QUOTE=kadir20;367960]ablacim senelerdir almanyada yasiyorsun,iki cocuk dogurmus bi alman kadinini duba gibi gördün mü hic?sporunu yapiyorlar,gerekirse cocugu babasina birakiyolar,
cocuk olmicakta niye evleniliyo,soy devam etmesin mi?[/QUOTE] gardas haklisin bazi kadinlarimiz neyazikki öyle bende bakimsiz bayanlari onaylamiyorum ben gördügümü sana söylüyorum benim tanidiklarimin iki üc cocugu var masallah cokda bakimlilar senin dedigin daha cok köylerde olanlar icin gecerli bakarsan bag bakmazsan dag olur demisler ;) |
valla yarası olan gücenirrr bizim alnımız ak kardeşşşşşş
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:05. |