![]() |
Cevap: Başbakan Rest Çekti!!!
BENCE TÜRKİYE İÇİN ARTI OLDU BU ÇÜNKÜ DÜNYANIN TEPKİSİNİ TEK BAŞINA GERÇEKLEŞTİRDİ HELAL OLSUN
|
[QUOTE=gCweb;370636]Adamlar bizi somalili yada afganistanlı zanletti heralde :D:D Türkiye Cumhuriyeti'nin Büyüklüğü'nü Anladılar ki Özür Dilediler.[/QUOTE]
Adama böyle özür dilettirirler işte:D:D:D |
evet:):)hay gözünü sevdiğmin başbakanım helal sana helal...
|
Cevap: Başbakan Davos'u terketti!!!
[QUOTE=srilanka;370634]arkadaşım ithalat ihracat devam etsede çoğumuz israil mallarını boykot etmiyormuyuz?israilin bize ihrac ettiği mallar marka olarak belli zaten. bizlerde bizim kardeşlerimize yaptıkları zulumden dolayı onların mallarına boykot çektik artık almıyoruz.okadar çok düşünüyorsunz madem ihracat ithalat olayını,kullanmayın israil mallarını!![/QUOTE]
Şu mevsimde yediğin domatesin,salatalığın,biberin ve markalaşmayan pek çok şeyin de İsrail malı olduğunu biliyor musun? Bizim Yahudi malı diye almadığımız şeyler bizim İsraille alışveriş sonucu aldığımız şeyler değil.. Nivea,Hacı ŞAkir,Alarko... Bunlar İsrailden mi geliyor..Hayır. Biz sahibi İsrailli olan malları boykot ediyoruz,bizzat İSrailden gelen malları değil.. |
[B]Sayın Erdoğan'ın Türkiye cumhuriyeti başbakanına yakışan bir tavır koyduğunu ve üslubunuda gayet doğru olduğunu düşünüyorum. Yıllardır hiçbir şekilde sesini çıkaramayan politikacılar ve başbakanlar defalarca izlemeli bence bu dersi ve helal olsun biz işte buyuz diyebilmeliler. Ülkeye dönüşte çok güzel bir laf etti sayın başbakan "Ben kabile reisi değilim. T.C. Başbakanıyım. Ülkemin saygınlığını ve onurunu korumam için ne gerektiyse onu yaptım"...[/B]
[B]Bende aynen katılıyorum ve bir vatandaş olarak sonun kadar destekliyorum. işte gerçek Türklük budur diyorum...[/B] |
bütün dünyada radikalizmi körükleyen, islamı kötü gösteren, terörün sebebi ilan eden filistin israil savaşı ve anlaşmazlığıdır, bunun ortadoğu, araplar ve tüm müslümanlar için ve türkiye halkı için biran için çözümlenmesi gereken bir sorundur, tüm dünyanın enerjisini alan, ortadoğu halklarının kanından, canından, ekmeğinden, suyundan eğitiminden , geleceğinden , huzurundan çalab bu savaşın ve anlaşmazlığın bir an önce sıfır silah ve ve mutlak ateşesle durması ve çözülmesi gerekiyor
ATAM NE DEMİŞ ''YURTTA SULH CİHANDA SULH '' millet olarak üstümüze düşeni elimizden geliyorsa mutlaka yapmalıyız ve yapılacak olan kanalları açıp bu sonuca vardıracak politikaları destekleyip geliştirmemiz gerekir, bu anlamda çokda diplomatik nezaketi içermeyen bu çıkışı haklı buluyor destekliyorum, umarım bölgemize barışa katkı sunar |
[B]diplomatik nezaket her zaman işe yaramıyor bazen böyle yerinde çıkışlar daha da işe yarıyor ve karşıdaki özür bile diliyor şimdiye kadar verilen tavizler hep taviz doğurdu inşallah bundan sonra aleyhimize taviz vermeyiz [/B]
|
helal olsun valla.sonunda rest ceke bildi yani...süperdi valla.
|
Helal olsun böyle bir rest hic kimse beklemiyordu. Rest cekti cekmesinede ama hava alanindan geldikten sonra daha baska bir aciklama bekliyordum. Insallah gerisi gelir artik. Israil'le iliskilere son vermedigi sürece istedigi kadar rest ceksin ;)
|
süper yaptı şiddeti seven insan kaba dilden anlar bunak herife az bile yaptı
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:33. |