Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Başınıza gelen en kötü şey nedir??? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=28897)

sivaslıgenç 23.05.2009 13:20

Cevap: Başınıza gelen en kötü şey nedir???

Hiç unutmam bu olayı ve bu olay sonrasında arılardan kormaya başladım.:)
7-8 yaşındayken Bir gün arkadaşlarla 10-15 kişi askeriye var bizim burada ,orda sahamız vardı maç yapıyorduk ve sahamızın tam yanında yerde arı yuvası vardı.Ufak bir delikten girip çıkıyorlardı arılar.Bizim bir arkadaş 2.5 litrelik bir kola şişesiyle arı yuvasını tıkadı:) tıkadıktan 5 dk sonra şişenin içi yüzlerce arıyla doldu bizde eğilip şişenin içene bakıyoruz 10 kişi ,ve bir arkadaş ilerden koşa koşa geldi ve birden şişeye tekme attı bize söylemeden ,birden arılar şişeden çıkmaya başladılar ve bende oturduğum yerden kalkana kadar her tarafımı arılar sardı 4-5 yerimden arı soktu beni.:D
O günden sonra arılardan tısmaya başladım o askeriyede daha başıma neler gelmedi ufakken:D

H_Turan 02.06.2009 20:00

En kötü değilde Yinede korkmuştum.

Bugün Hikmet ışık caddesindeki bir araya girmiştim Sonra bir sokağa girdim Orda bir köpek havlıyordu tam o sırada bende sokağa girmiştim diğer köpek bana havladı saldırmaya başladı o sırada korktum ama aklıma direk yüksek yer bulmak geldi Çıkıp köpekten kurtulayım dedim sonra Bahçeli bir ev vardı onun küçük bir duvarı vardı ona çıktım Ve köpek havlamayı kesti bende iniyim dedim tam indim tekrar saldırmaya başladı hemen geri çıktım ve oturmaya başladım Köpekte oturdu benim inmemi bekliyordu İşin komik tarafı sokaktan diğer geçenlere saldırmıyordu .baya beklemek zorunda kaldım sonra sokaktan geçen biri vardı onun yanından o sokaktan ayrıldım.

Başıma böyle bir şey gelmemişti Eğer kaçsaydım köpek daha çok saldırırdı sonra taş alsam fırlatsam o zamanda daha çok sinirlenirdi En iyisini düşündüm.

sevdagülü 02.06.2009 20:59

basıma gelen en kötü olay bu dünyaya gelmem heralde

kasparix 02.06.2009 21:02

insaf...kendi rızanla geldın sankı....dünya ya niçin geldiğinin farkına varmış olmandır belkıde...
finallerin sıkıcılığı.....havalar güzel sivas güzel ...finaller ...insan çalışamıo ...

ukba 02.06.2009 23:45

başıma gelen en kötü hatta çok kötüüü____________________________2008:((

sivaslı fd 01.07.2009 23:03

[QUOTE=izmirliyiğido;413562]güççükken bi dene itin beni peşlemesiydi ama artık o itlerden korkmuyom...[/QUOTE]

Amaaaan essahmı la? Gıyamam sağa, hangi itoğlu it peşledi ola, sende ecik rahat duraydığn navarıdı kim bilir ne hayırsızlık ettinki itte sağa herslendi........ :D :D :D

vanlıyam65 04.07.2009 01:47

çok güzel konuşma yaaaaaaaaaaaaaaa.........:D

sivaslı fd 18.07.2009 13:01

Kontörümde msj hakkımda bitti duyduğmu? :confused:
Vaah görüyoğmu biyol? :confused:

Salim58 18.07.2009 13:16

[B]valla küçükken bi af buyurun eşekten düşmüştüm ama felaket o hala hafızamda ama haketmiştim yarış yapmak benim neyime[/B]

sivaslı fd 18.07.2009 13:26

Zaten inecektim deseydinya abi........ :D:D:D

WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:37.