Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Provakatörler Amacına Ulaşamadı (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=29889)

qio 03.07.2009 10:08

Cevap: Provakatörler Amacına Ulaşamadı

açılan pankartı kim tasfip ediyor pardon saptırmayalım , cehalet açılan dövizde cahillik pencerelerden açılan fotoğraflarda cahiilik.

Klimasuyu 03.07.2009 10:08

Artık şu pankartta yazan yazıdan sonra susacak halim kalmadı kimse kusura bakmasın !....

qio 03.07.2009 10:09

İdam edinlen canların büyük çoğunluğu sol görüşlü canlardı , istersen bu konulara değinmeyelim konudan iyice uzaklaşmış oluruz.

Salim58 03.07.2009 10:19

[QUOTE=club7house;438769]açılan pankartı kim tasfip ediyor pardon saptırmayalım , cehalet açılan dövizde cahillik pencerelerden açılan fotoğraflarda cahiilik.[/QUOTE]

yalçın kardeşim siz tasvip ediyormusunuz diyorum etmediğinizide biliyorum o döviz açılmasa karşı görüntülerde olmazdı bu dövize karşılık bu resimler açılmasaydı şayet yorumunuz ne olurdu merak ediyorum bu açılan dövizi bidaha okursan çok ağır ve çirkin bi görüntü

qio 03.07.2009 10:39

[QUOTE=deliktaşlısalim;438767]biz burada muhsin beyi tartışmıyoruz açılan [B]pankartı siz tasfip ediyorsunuz[/B] siz rahmetliye nekadar yandıysanız bizde madımakta ölenlere bir okadar yandık olaya karışanda aynı cezayı yedi karışmayanda ben o olaylardan sonra birçok ile gittim her yerde yakanlardanmısın yakılanlardanmı sözlerinden usandım bu vahim olayları kimse tasvip etmediği gibi bende tasvip etmedim saygı gösteriyorsak saygı görmek isteriz[/QUOTE]

Ama burda ediyorsunuz deyince cvp verme gereksimi hissettim ok iki taraftanda yanlış anlaşılmalar var.

ABDULLAH DUMAN 03.07.2009 10:43

[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;438721][B]Yanlız şuda bir gerçektir büyüklerimden duyduğum kadarı ile olay sırasında otelin yan tarafındaki binada şimdiki adı ile Alperen ocakları vardı ve otel duvarı delinerek onlarca kişinin hayatı kurtarıldı bunları neden söylemiyorlar[/B][/QUOTE]

[B]M.Yazıcığluna hakaret edenler bunu biliyormuydunuz[/B]

Salim58 03.07.2009 10:44

[QUOTE=club7house;438788]Ama burda ediyorsunuz deyince cvp verme gereksimi hissettim ok iki taraftanda yanlış anlaşılmalar var.[/QUOTE]

ediyorsunuz kelimesini yanlış olduğunu anlattım bi alt yazımda ediyormusunuz olacaktı anladığın için teşekkürler

qio 03.07.2009 10:44

Allah Allah Rahmetliye kim hakaret etmiş , bir yorum gösterirmisin ?

ABDULLAH DUMAN 03.07.2009 10:49

[QUOTE=club7house;438796]Allah Allah Rahmetliye kim hakaret etmiş , bir yorum gösterirmisin ?[/QUOTE]
[B]
Sana diyen yok elinde pankartlarla dolaşanlara sözüm heryerden çıkma[/B]

qio 03.07.2009 10:52

Çok korktum abi bidaha çıkmam

WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:10.