![]() |
Cevap: BİLGİ FORMU
[QUOTE=YILDIRIM;470836]Bir bilgi de ben ekleyim hocam:)...
[B][I]14 ocak 2000 tarihinde gerçekleşmiş . Tayyip ERDOĞAN Avustralya'nın SBS radyosunda katıldığı programda iki kez apo'ya "sayın öcalan" diye hitap etmiştir...:mad::rolleyes:[/I][/B][/QUOTE] [B] şehit askerlerimize kelle dediği gibi çocuk katilinede sayın demesi Ülkemize yapılan en büyük kazıktır,haksızlıktır,ayıptır,günahtır bunu sayın recep tayyip erdoğanın söylemesini hala yadırgıyorum kabullenmek istemiyorum bu insan Türk insanının yüzüne nasıl bakıyor:confused: [COLOR="Red"]____________________________________________________[/COLOR] Sivaslıların dünyada bilinen diğer ismi Bayanlar :Yiğide Erkekler : yiğido [/B] |
Sülüklerin 34 tane beyni varmış(duyunca çok şaşırdım).
|
Sandallı Kardeş ben başka bir şey söyleyecem, bu horoz seninmi bayıldım, çok şeker..
[QUOTE=sandalli;469816]Sitenin en aktifi ve en cok mesaji olan üyesi Salim58´dir.[/QUOTE] |
[QUOTE=suzii;471338]Sülüklerin 34 tane beyni varmış(duyunca çok şaşırdım).[/QUOTE]
[B][I]Bak şimdi ben de şaşırdım...:)[/I][/B] |
herhalde bütün vücutlari beyin .. nereye sıkıştırmışlar 34 tane beyinlerini..
|
[B][I]Romayida Hz: Saban yakmistir[/I][/B]
|
[QUOTE=benek;471342]Sandallı Kardeş ben başka bir şey söyleyecem, bu horoz seninmi bayıldım, çok şeker..[/QUOTE]
yok benim degil, :), sizin kediniz de cok güzel. degiselim isterseniz |
Sivasspor'un yeni sezon formalarının tümü mağazamıza gelmiştir;duyurulur..:)
|
acı ama gerçek.. Türkiye Cumhuriyeti 29 yıldır darbe anayasanı kullanıyor..
|
[B][I]Sivas isminin kökeni; kentin antik dönemdeki adı olan Sebastia sözcüğünün değişerek türkçeleşmesiyle bugünkü halini almıştır.
Sebastia ismi de yunancada 'saygıdeger, yüce' anlamına gelir ...miş[/I][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:31. |