Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Vekillerimizden 2010' da beklentileriniz (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=33579)

burak5866 14.03.2010 21:56

Cevap: Vekillerimizden 2010' da beklentileriniz

lütfen şu habere artık yorum yapma gereği bile duymayın.ne bekleyebilirim.en büyük beklentim bir daha aday olmasınlar.belki iyileri gelir yerlerine.

yigidoss 15.03.2010 18:34

Her ne kadar CHP ye tamı tamına zıt bir görüşte olsam da Sn Malik Ejder Özdemir'e hiç olmazsa söylemlerinden dolayı teşekkür ederim. Diğer kimin vekili oldukları belli olmayan Suretlere de "Gölge etmeyin başka ihsan istemez" diyorum

klozet_kapagi 15.03.2010 19:18

hepsini eşşek kovalasın!!! millet vekili maaşı için gelmişler meclise. daha da zam isterler benim vatandaşım asgari ücretle yaşamaya çalışırken!

bilgin_58 16.03.2010 08:48

[QUOTE=klozet_kapagi;533754]hepsini eşşek kovalasın!!! millet vekili maaşı için gelmişler meclise. daha da zam isterler benim vatandaşım asgari ücretle yaşamaya çalışırken![/QUOTE]

bu söze daha ne eklenebilir ki?
çok şey varda, söy-le-ye-mi-yo-rum........

erolbal 17.03.2010 14:27

Vekillerimizi yemeğe bekliyorum, lak laka bekliyorum, el kaldırmaya bekliyorum, camiye bekliyorum, hiç olmasın Sivasın maçına bekliyorum,meclis lokantasına bekliyorum, Ankara'nın direktiflerini aktarmaya bekliyorum, Sivas'ın kamu kurumlarını başka illere bekliyorum, meclis lokantasına bekliyorum, milletvekili maaşlarını almaya bekliyorum, Vehbi Emre güreş turnuvasına bekliyorum, İmam-hatip mezunlar gününe bekliyorum, Sivas tan alınacak bir kurumun veda törenine bekliyorum...........

İlimizi üç yıldır eksiye götürenleri hizmete beklemiyorum...Ama parti yönetimi aday yaparsa yine kesinlikle meclise bekliyorum( Bu kesin) Bana görünmede kime görünürsen görün.....

bilgin_58 17.03.2010 14:46

benden ve sözümün geçtiği kişilerden bunlar zor oy alır

eceli58 22.03.2010 12:08

Sayın Hamza Yerlikaya'ya bir çift sözüm var... Güya kendiside güreşçi idi ve gittiğinde bu dal ile ilgili açılımlar yapacaktı, yapacağı açılımlar bir tarafa dursun yaptığı kapalımlarla gündeme geldi, Sivastaki güreş kulübü dahi kapandı, güreşçilerimiz Artvin, Tokat veya çeşitli ilçeler adına yarışıyorlar, yazık yazık Sivas bumudur beyler!

H_Turan 03.04.2010 16:49

Sivasspora Laf sözlemiş Utanmadan Uzun Sizlere oy yok Sanki Diğer Konularda Çok şey yaptınızda Sivasspora laf söylemek kaldı

burak5866 03.04.2010 16:54

arkadaşlar ben başbakana mail attım lütfen bunları aday etme dedim.eğer edersen sivastan oy alamazsın.sizde atın derim.belki oda analr sivası nedne kaybetitğini vede duyduğuma göre sivasa daha bişey yapamaycağım diyormuş onada sivastan oy yok o zaman.

H_Turan 03.04.2010 16:56

[QUOTE=burak5866;540738]arkadaşlar ben başbakana mail attım lütfen bunları aday etme dedim.eğer edersen sivastan oy alamazsın.sizde atın derim.belki oda analr sivası nedne kaybetitğini vede duyduğuma göre sivasa daha bişey yapamaycağım diyormuş onada sivastan oy yok o zaman.[/QUOTE]

Zaten Bunlar Başbakana Çalışıyor Sivasa değil.

bunlara Seçimlerde oy yok Eğer Veren olursa Gerçek Sivaslı Gerçek Sivassporlu değildir

WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:51.