![]() |
Cevap: LOKUM...
Bir Lokum Muhabbeti sarmış burayı anlamadım topu topu lokum Pasta olsa neyse :)
|
[QUOTE=sivaburs;540927]
Dinle söyleneni ey Arif Coşkun, Diyorlar o biraz paraya düşkün, Öderiz paranı var ise kuşkun, Kapına geleni geri çevirme. :)[/QUOTE] Olmasın insanda bir anlık dalgınlık Paranın önemi yok mühim olan insanlık Parayı sevmiyorum ama sinirlerimi yatıştırıyor Kapımız açık tüm dostlara kapı hep aralık :D |
[QUOTE=HasreT;540931]Aynısını ben teklif etmiştim bugün ama ses çıkmadı[/QUOTE]
Sessizlik en büyük çıglıkmış.:D |
[QUOTE=H_Turan;540934]Bir Lokum Muhabbeti sarmış burayı anlamadım topu topu lokum Pasta olsa neyse :)[/QUOTE]
Turan pastayada gelir sıra sen bekle hele yada gönlümden iste :) |
Ustasın anladık hünerin fazla,
İltifatlar ettik dolsana gazla, :) Bilgini açıkla uğraşma nazla, Kapına geleni geri çevirme. |
[QUOTE=H_Turan;540934]Bir Lokum Muhabbeti sarmış burayı anlamadım topu topu lokum Pasta olsa neyse :)[/QUOTE]
tatlı olan yerde sohbette güzel olur:D |
[QUOTE=sivaburs;540939]Ustasın anladık hünerin fazla,
İltifatlar ettik dolsana gazla, :) Bilgini açıkla uğraşma nazla, Kapına geleni geri çevirme.[/QUOTE] Hocam kamera arkasında neler oluyor, Resmi görenler usta sanıyor, Bilmezler mutfakta neler oluyor, Dostlara kapı açık geri çevrilmez. |
[QUOTE=arifcoskun;540935]Olmasın insanda bir anlık dalgınlık
Paranın önemi yok mühim olan insanlık Parayı sevmiyorum ama sinirlerimi yatıştırıyor Kapımız açık tüm dostlara kapı hep aralık :D[/QUOTE] Önemi yok dersin ama istersin, Sevmiyorum dersin ama seversin, Bedava ver desem söyle ne dersin? Kapına geleni geri çevirme. |
[QUOTE=arifcoskun;540935]Olmasın insanda bir anlık dalgınlık
Paranın önemi yok mühim olan insanlık Parayı sevmiyorum ama sinirlerimi yatıştırıyor Kapımız açık tüm dostlara kapı hep aralık :D[/QUOTE] Para önemsiz der, her fırsatta ister Hiç taksit yapmaz hep nakit der Söyler söyler sonunda hep güler :D Herzaman bilir işini coşkun reklamcılık |
canım çekti bi lokum
yapcaktım gittim mutfağa bir anda hüzün sardı süt bitmiş:D sabah ola hayır ola yarına kaldı lokum:D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:36. |