Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Kurtlapa Belediyesi (MERKEZ) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=215)
-   -   KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=11141)

bilalfındık 03.04.2008 01:50

--->: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)

HERKEŞE HAYIRLI ĞECELRR
SEVGİLER SAYGILAR --REİS--ALLAHA EMANET OL

adislibekir 03.04.2008 11:15

[QUOTE=bilalfındık;250260]HERKEŞE HAYIRLI ĞECELRR
SEVGİLER SAYGILAR --REİS--ALLAHA EMANET OL[/QUOTE]

Günaydın Kurtlapalı hemşerilerim devam inşallah bugünde güzel sohbetlerimiz olacak.Bilalim benden de sana Kucak dolusu sevgiler saygılar allaha emanet ol.

abdussvs 03.04.2008 16:18

[B][I][COLOR="Red"]ANCAK GELEBİLDİK BİLGİSAYAR BAŞINA. YOKLUĞUMUZDA MUHABBETLER AYNI SEYİRDE VE YİNE TATLI ORTAMINDA DEVAM ETMİŞ. BU MUHABBET ORTAMINI DEVAM ETTİREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM. BU SAYFA ARTIK SADECE KURTLAPA SAYFASI DEĞİL SEVİYELİ VE DOSTANE MUHABBET VE ARKADAŞLIKLARIN DEVAM ETTİĞİ BİR SAYFA HALİNE GELDİ. BU MUHABBET ORTAMININ GELİŞMESİNDE DE [COLOR="RoyalBlue"]ENBÜYÜK PAY TABİKİ ADISLIBEKİR'İN[/COLOR]. ONADA AYRICA TEŞEKKÜR EDER SAYGILAR SUNARIM... [/COLOR][/I][/B]

abdussvs 03.04.2008 16:26

[QUOTE=bilalfındık;250260]HERKEŞE HAYIRLI ĞECELRR
SEVGİLER SAYGILAR --REİS--ALLAHA EMANET OL[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]Bilal Abi bu resim 2006 yılına ait değilmi ben öyle anımsadım. sen şimdi bunun üstüne cevap yazarsın 'Yok kardeşim 10-15 yıl öncesinin diye ama'' inanmayız haberin ola... [/COLOR][/I][/B]

bilalfındık 03.04.2008 17:23

[QUOTE=abdussvs;250411][B][I][COLOR="Red"]Bilal Abi bu resim 2006 yılına ait değilmi ben öyle anımsadım. sen şimdi bunun üstüne cevap yazarsın 'Yok kardeşim 10-15 yıl öncesinin diye ama'' inanmayız haberin ola... [/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

yemin ederim 6 yıl öncesi kaza ğeçirmeden önce

bilalfındık 03.04.2008 17:47

TÜM KURTLAPALI HEMSERİLERİMEHAYIRLI ĞÜNLER ,,,AYRICA ---REİS,, VEBUSİTEYİ AYAKTA TUTAN ABDUS KARDEŞİME SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM

abdussvs 03.04.2008 17:57

[QUOTE=bilalfındık;250420]yemin ederim 6 yıl öncesi kaza ğeçirmeden önce[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]Abi gerçekten yıllar senden fazla birşey alıp götürememiş, kim der senin için [COLOR="Blue"]''Bilal FINDIK 57 yaşında'' [/COLOR]diye deselerde bunada inanmam zaten... [/COLOR][/I][/B]

abdussvs 03.04.2008 23:37

[B][I][COLOR="Red"]Artık ayrılma vakti gelmiş dinlenmek lazım yarın daha İstanbulun iş yükünden tutup trafik çilesine ortak olacağız. Bu sayfayı ziyaret etmiş olan ve atmeye devam eden herkese iyi geceler. Mevlam Yar ve Yardımcınız olsun...[/COLOR][/I][/B]

bilalfındık 03.04.2008 23:40

[QUOTE=abdussvs;250438][B][I][COLOR="Red"]Abi gerçekten yıllar senden fazla birşey alıp götürememiş, kim der senin için [COLOR="Blue"]''Bilal FINDIK 57 yaşında'' [/COLOR]diye deselerde bunada inanmam zaten... [/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

kardeşim napıyon ben 43 yaşındayım intiharmı ettirecen

abdussvs 04.04.2008 10:10

[QUOTE=bilalfındık;250494]kardeşim napıyon ben 43 yaşındayım intiharmı ettirecen[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]ABİ BUNE ŞİMDİDE 20 SENE EVVELKİ RESMİNİ KOYMUŞSUN KESİN 1990'LI YILLARA AİT RESİMİNDİR AMA O ZAMANDA YAKIŞIKLIYMIŞSIN...[/COLOR][/I][/B]

adislibekir 04.04.2008 10:38

[QUOTE=bilalfındık;250494]kardeşim napıyon ben 43 yaşındayım intiharmı ettirecen[/QUOTE]

Sen intihar edecek kadar zayıf karakterli biri olamazsın arkadaş.Bizim atamız Kürşat ölmeden önce öldürdüğü Çinlilerle küçük tepecikler yapmadan ölmedi.Benim için sende bir kürşatsın mücadele etmeden ölmeye karşıyım hele hele de intiharla ölmeye çok çok karşıyım...

bilalfındık 04.04.2008 10:40

bütün kurtapalı hemşerilerimjn ayrıca adlslı bekir ve abduş kadeşimin cumaları mubarek olsun

bilalfındık 04.04.2008 10:46

[QUOTE=adislibekir;250527]Sen intihar edecek kadar zayıf karakterli biri olamazsın arkadaş.Bizim atamız Kürşat ölmeden önce öldürdüğü Çinlilerle küçük tepecikler yapmadan ölmedi.Benim için sende bir kürşatsın mücadele etmeden ölmeye karşıyım hele hele de intiharla ölmeye çok çok karşıyım...[/QUOTE]

reis--ammada yaptın biz o kadar Zayıfmıyım OŞAKA REİSİM BİZ KİMLERLE OTURUP KALKTIK BİLMEMMİ BUNLARI

bilalfındık 04.04.2008 11:05

YA KARDEŞİM YARIM SAAT FIRSAT BULDUM KOŞTUM SİTEYE HERKESE YAZIYOM KİMSE BENLE İLGİLENMEDİ BİLE BENDE KÜSTÜM İYİ ĞÜNLER ---BAYY-

adislibekir 04.04.2008 13:32

Selamın aleyküm hayırlı cumalarınız olsun Sevgili kurtlapalılar ve bu foruma girerek gerçek muhabbete katılan arkadaşlarım.

adislibekir 04.04.2008 13:38

[QUOTE=bilalfındık;250533]YA KARDEŞİM YARIM SAAT FIRSAT BULDUM KOŞTUM SİTEYE HERKESE YAZIYOM KİMSE BENLE İLGİLENMEDİ BİLE BENDE KÜSTÜM İYİ ĞÜNLER ---BAYY-[/QUOTE]

Ya sevdiğim adam sadece senin mi işin var arkadaş bizlerde çalışıyoruz yeni gelin gibi hemen surat yapma allah aşkına ya akşam Bilal uyanacak ta konuşacağız diye iki sat bekledim sonra bende uyumuşum...Bilal sitede yeni bir başlık açıldı (Forumlara bundan sonra katılmayacağım) diye buraya fertelliyim diye biri yazı yazmış hem herkesi tehtit ediyor hemde Sitedeki değetli arkadaşlara bok sineği diyor ve bunları imha edeceğimiz günekadar bekleyin diyor bu adamlara sen ve sitedeki bütün arkadaşların tepki yorumu yazmalarını istiyorum.

adislibekir 05.04.2008 00:16

Bilalim anlaşıldı uykun kaçtı ben burdayım sen nerdesin yazcaksan bizim sitemize yaz sağa sola kaçma.Ben burdayım bırak sağa sola çatma sen akıllı uslu adamsın senin damarına basıyorlar anlıyorum ama şimdilik boş ver.

bilalfındık 05.04.2008 00:21

[QUOTE=adislibekir;250797]Bilalim anlaşıldı uykun kaçtı ben burdayım sen nerdesin yazcaksan bizim sitemize yaz sağa sola kaçma.Ben burdayım bırak sağa sola çatma sen akıllı uslu adamsın senin damarına basıyorlar anlıyorum ama şimdilik boş ver.[/QUOTE]

YOKBE --REİS DAVANDA YANLIZ OLMADIĞINI HERKEZ BİLSİN MERAK ETME CEHENNEMDE OLSA YANINDAYIM

adislibekir 05.04.2008 00:28

Üzerimizdeydiler.
Kitaplarını okumaya başladım. Hayatını, öğütlerini, çözümlerini, sevgini... Millet Sevgini, Türklük aşkını hissettim her kelimede. Bir hastalık gibi bana da bulaştı oradan.
O günlerden bu güne ölüme seve seve gidecek kadar sevdim Milletimi, senin sayende.
İlk kez Ankara'da Genel Merkezin önünde gördüm seni hızla arabaya binip uzaklaştın, giderken el salladın bana, sanki orada olduğumu bilir gibi. Defalarca aynı sahneyi yaşamak için gitim bekledim orada. Sen de bana defalarca el salladın.
Büyümüş üniversiteli olmuştuk. Çocuktuk Ülkücü olmuştuk.
Memleketin sokaları kan selinde boğuluyordu. Sen bu kanı durdurma çabasındaydın. Seni ilk kez yakından gördüğüm, yakından dinlediğim gün hala özeldir hayatımda. Sesinin tokluğunu, sert ama babacanlığını özlüyorum Başbuğum.
Artık pek çok yerde yanyanaydık sen beni pek fark etmesende. Mitinglerde beraber yaşlandık.
Bazen yakan güneşin altında haşlandık, bazen köpeklerce taşlandık.
Liderimdin. Sana gelecek bana, bize gelsindi. Siper olduk, göğüs gerdik.
Yiğitler birer birer düştüler yere. Her yiğit cenazesi bizi biraz daha çoğalttı yüreğimiz yansa da. Onların yaralarınca kanasak da.
Sen vardın Başbuğ'um. Sen oldukça bir çare bulunurdu. Bir şeyler çözülürdü.
Eylülde ezilmediysek senin sayende. Yeniden başlayabildiysek senin sayende. Yenilmediysek, bitmediysek senin sayende.
Ve bir gün, bizi burada bırakıp; şehitlerin yanına gittin. Onlara baş olmaya, Oğuzlara, Alparslanlara, Dursunlara, Yusuflara gittin.
Yaşımız geçmişti sen gittiğinde.
Ama çocuklaştık.
Çocuklar gibi ağladık seni yolcu ederken.
'Yapabilsem nisanı takvimlerden silerim,
Beni öksüz kodun nisan,
Öksüz kalasın dilerim'

Bugün;
Bize çok lazımsın Başbuğum
Seni çok arıyoruz.

Daha çok yazacaktım ama,
yapamıyorum...
Sonra devam ederim belki yazmaya...

Bu öksüz Ülkücüden
Başbuğuna bir vefa

Ruhuna Fatiha...............Sevgili Başbuğum Sayın Alpaslan TÜRKEŞ" in ölüm yıldönümü anısına.........................Ruhun Şad olsun Başbuğum...İşte ben Ankara Beşevlerde senin ebedi istrahatgahında her üç ayda bir ziyaretindeyim Fatihalar senin için Gerçek ülkücülerin ve Türk Dünyasının başı sağolsun.

bilalfındık 05.04.2008 00:53

[QUOTE=bilalfındık;250798]YOKBE --REİS DAVANDA YANLIZ OLMADIĞINI HERKEZ BİLSİN MERAK ETME CEHENNEMDE OLSA YANINDAYIM[/QUOTE]

NAPIYON REİS KIZA YAZDIMI OKUDUNMU

bilalfındık 05.04.2008 11:28

HERKEŞE HAYIRLI ĞÜNLER ---ABDUŞ ÖZLETTİN KENDİNİ

tayfun5834 06.04.2008 11:58

Bu güzel pazar gününde tüm Kurtlapalılara, Sivaslılara ve bu foruma giren tüm güzel insanlara selamlar. Abdussvs abime ayrıca selam ve saygılar sunarım. Unutmadan tüm POLİS Teşkilatının Polis Haftasını kutlarım.

abdussvs 06.04.2008 12:43

[B][I][COLOR="Red"]Herkeser günaydınlar. İki gündür yoğun mesai nedeniyle sayfaya giremediğim için kimse kusura bakmasın ve giriş yapamadığım süre zarfında bizi anımsayan Değerli Dostlarada ayrıca teşekkürler saygılar sunarım...[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 06.04.2008 12:45

[QUOTE=tayfun5834;251121]Bu güzel pazar gününde tüm Kurtlapalılara, Sivaslılara ve bu foruma giren tüm güzel insanlara selamlar. Abdussvs abime ayrıca selam ve saygılar sunarım. Unutmadan tüm POLİS Teşkilatının Polis Haftasını kutlarım.[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Red"]Sağol Tayfun geldiğin için ve ayrıca polis teşkilatınıda güsterdiğin ilgin içinde teşekkürler...[/COLOR][/I][/B]

ibrahimsakci 06.04.2008 20:05

Selamlar tüm kurtlapalılara. Ben İbrahim Sakçı Bende yarı kurtlapalıyım Eşim Kurtlapalıdır. Benide aranızda bundan sonra görebilirsiniz. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

bilalfındık 06.04.2008 20:32

[QUOTE=abdussvs;251132][B][I][COLOR="Red"]Herkeser günaydınlar. İki gündür yoğun mesai nedeniyle sayfaya giremediğim için kimse kusura bakmasın ve giriş yapamadığım süre zarfında bizi anımsayan Değerli Dostlarada ayrıca teşekkürler saygılar sunarım...[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

ABDÜŞ KARDEŞ NABER BENİM YAZDIKLARIM YAYINLANMIYO NİYE BİLİYORMUSUN

bilalfındık 06.04.2008 21:18

abdüss nerdesin kardeşim şataşmalara yetişemiyoruz

adislibekir 06.04.2008 21:22

[QUOTE=ibrahimsakci;251207]Selamlar tüm kurtlapalılara. Ben İbrahim Sakçı Bende yarı kurtlapalıyım Eşim Kurtlapalıdır. Benide aranızda bundan sonra görebilirsiniz. Şimdiden herkese teşekkür ederim.[/QUOTE]

Sevgili İbrahim kardeş aramız hoş geldin umarım beraberce iyi vakit geçiririz...............

bilalfındık 06.04.2008 21:29

[QUOTE=adislibekir;251278]Sevgili İbrahim kardeş aramız hoş geldin umarım beraberce iyi vakit geçiririz...............[/QUOTE]

nerdesin reis seninki terketti

Abdurrahman 58 07.04.2008 01:09

-->: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)

kurtlapaya sevgiler saygılar............................

adislibekir 07.04.2008 01:12

--->: -->: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)

[QUOTE=serrrkan;251378]kurtlapaya sevgiler saygılar............................[/QUOTE]

Hele sen hoş geldin arkadaşım Serkan sefalar getirdin bu geliş çok geç kalmış bir geliş oldu ama teşekkür ederim.Bizim sohbetlerimizede katılacağını ümit ederim allah yardımcın olsun çok teşekkür ederim.

abdussvs 07.04.2008 14:02

[QUOTE=ibrahimsakci;251207]Selamlar tüm kurtlapalılara. Ben İbrahim Sakçı Bende yarı kurtlapalıyım Eşim Kurtlapalıdır. Benide aranızda bundan sonra görebilirsiniz. Şimdiden herkese teşekkür ederim.[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"][FONT="Book Antiqua"]Vay efendim sizi burada görmek ne güzel hoş gelmişsiniz... [/FONT][/COLOR][/I][/B]

abdussvs 07.04.2008 14:04

--->: -->: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)

[ QUOTE=serrrkan;251378]kurtlapaya sevgiler saygılar............................[/QUOTE]
[FONT="Book Antiqua"][COLOR="red"][B][I] Sevgi ve saygılar bizden olsun değerli hemşerim aramıza hoş geldiniz...[/I][/B][/COLOR][/FONT]

abdussvs 07.04.2008 14:12

[B][I][COLOR="Red"]Tüm Kurtlapalılara, Sivaslılara ve bu sayfayı ziyaret eden herkese hayırlı günler diliyorum. İki günde ortam bayağı yoğunlaşmış, gergin ve soğuk rüzgarlar eser olmuş, ama hiçbirşey insanın ailesinden, sağlığından, sevdiklerinden en önemlisi inanç ve namusunda önemli değildir. Bu forumda yazılan söylenen sözler içinde kimsenin kimseyi üzmeye, kırmaya ne hakkı vardır nede gereği. Ama tabi herkes kendisi bilir kendi için en güzel ve önemli olnını...[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 07.04.2008 16:37

[B][I][COLOR="Red"]DİVANE AŞIK

Taramış saçların dökülmüş yüze
sürmeler mi çektin o kara göze
Kurban olam senin işve, nazına
Aklımı başımdan aldı bir güzel...

Kokusu geliyor gonca gül gibi
savuruyor beni esen yel gibi
Saçlarının her biri ince tel gibi
Aklımı baiımdan aldı bir güzel...

Kaldıramaz oldum vurduğun gam yükünü
Hazan geldi bağrıma sanki yaprak dökümü
Alacakaranlıktı bir seher vakti
aklımı başımdan aldı bir güzel...
[COLOR="DeepSkyBlue"] S.ATAR 19.12.2002[/COLOR]
[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 07.04.2008 16:48

[B][I][COLOR="red"]NE DİYECEKSİN

Cehennem azabı yaşattın bana
Yaradan sorarsa ne diyeceksin
Bu halime gülüp geçersin amma
Yaradan sorarsa ne diyeceksin...

Satırlarım doldu hepsi beddua
Kimlere kalmış bu fani dünya
Nizam terazisi kurulduğunda

Bülbül misali feryadım güle
Boşa geçen yıllar gelecek dile
Günahın deftere yazıldı bile
[/COLOR][/I][/B][COLOR="DeepSkyBlue"]Kurtlapalı meçhul Şairimizden[/COLOR]

bilalfındık 07.04.2008 18:03

kurtlapalı hemşerilerim sayğı selamlar

abdussvs 08.04.2008 15:37

[B][I][COLOR="Red"]Bir iki Değerli Abimle birlikte sürekli yazılarla ayakta tutmaya çalıştığımız sayfamıza gelerek gerek yazıları ile gerekse sadece okuyarak gelip giden herkese teşekkürler. Ve tüm Sivaslılara, Kurtlapalılara, bu sayfaya gelen herkese selamlar-saygılar...[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 08.04.2008 15:41

[B][I][COLOR="Red"]Bizim yine istanbul ahalisinden Kurtlapanın eniştesi Sayın İbrahim SAKÇI teşrif etmişti nerelerde acaba. Sakın göstermelik olarak gelip gitmiş olmasın. İBO NERDESİNNNNN... [/COLOR][/I][/B]

abdussvs 09.04.2008 22:20

[B][COLOR="Red"]Ta kurulduğu zamanlardan bu yana Gavur Kalesi tarafından aşk ve hayranlıkla izlenen, Gılavan dağının dizinin dibinde saygı ile oturan, Bulak ırmağının yazın küskün ve susuz diğer mevsimlerde coşkun ve şımarık haline katlanan güzel yurdum Kurtlapa'ya selam olsun...[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:17.