![]() |
-->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
Apokan abi bu dava çatısı altında olduğumuz için çok şanslıyız.beypınarlı olduğumuz için çok şanslıyız vee SİVASLI OLDUĞUMUZ İÇİN ÇOK ŞANSLIYIZ.BAHSETTİĞİN GİBİ SİVASTAKİ GECEDE HERKESİ DUYGULANDIRDI GENEL BAŞKANIMIZ ALLAH ONU BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN YOLU AÇIK OLSUN.
SİVAS'IN YİĞİDİ TÜRKİYE'NİN ÜMİDİ MUHSİN YAZICIOĞLU!!!! |
SELAM SERKAN BILAL GITTI SENDE DARK KARDESDE SITEYE UGRAMAZ OLDUNUZ NERDESINUZ YAHU
GELINDE SOHBET EDELIM SELAMLAR |
NERDESINIZ BIZIM KÖYLÜLER SIVASIN MACIDA BITI GELIN ARTIK
BEKLIYORUM |
--->: -->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
[QUOTE=Apokan58;255326]SELAM SERKAN BILAL GITTI SENDE DARK KARDESDE SITEYE UGRAMAZ OLDUNUZ NERDESINUZ YAHU
GELINDE SOHBET EDELIM SELAMLAR[/QUOTE] Selamın aleyküm arkadaşlar Yamtar sizi bırakırda biyere gider mi ya ben burdayım.Bu hafta hafif bir Motorlubisiklet kazası geçirdim sol tarafım sargıda fazla yazamıyoyum.Benden öncese sivas ta benim adaşım ve abim Bekir Kartal a bir motorlubisiklet çarpmış hala yoğun bakımdaymış.Ona üzülürken ben biraz adrenalin yaşayım dedim üç tane rakip motorcuyla it dalaşın girdim aniden önüme çıkan genç birine vurmamak için kendimi riske ettim.Ama şu an çok iyiyim.Serkan diyeceksin Bekir abi bu yaşta ne motoru falanda bizde bazı şeyler tut ku ne yapalım.Bilal kardeşimin hepinize ayrı ayrı selamı var. |
--->: MERKEZ BEYPINAR KÖYÜ...
[B][I][COLOR="Red"]Bilal Fındık kısa süre ayrıldı kimse gelmiyor diye sitem etmeyin arkadaşlar, biz hep burdayız Allah nasip ederse.
bütün Beypınar aşıklarına iyi geceler...[/COLOR][/I][/B] |
DARK YAMTARA 58 BÜYÜK GECMIS OLSUN KARDES
SEN AKILLI ADAMSINDIR YASINDA OTURAKLI 48 YAZIYOR EEEEEEE SEN NIYE COCUKLARLA MOTORSIKLET YARISINA GIRIYON BIRAK BU ISI GENCLER YAPSIN SELAM VE DUAYLA TEKRAR GECMIS OLSUN |
MACA BAKTINIZMI MACA SIVASSPORUM YINE DÖKTÜRDÜ
AMA SAMPIYON OLAMIYACAK SON 4 HAFTA YETMEZ ARADAKI PUAN FARKINI KAPATMAYA TEK SANSIMIZ KALDI 2 OLARAK LIGI BITIRMEK SAMPIYONLUK KUS OLDU ELIMIZDEN UCTU* GELINDE YANMAYIN SIMDI KENDI EVIMIZDE RIZEYI YENMIS OLSAYDIK SAMPIYON DUK |
dark 58 herzammanki yerindesin abey...........
|
[QUOTE=dark_yamtar58;255348]Selamın aleyküm arkadaşlar Yamtar sizi bırakırda biyere gider mi ya ben burdayım.Bu hafta hafif bir Motorlubisiklet kazası geçirdim sol tarafım sargıda fazla yazamıyoyum.Benden öncese sivas ta benim adaşım ve abim Bekir Kartal a bir motorlubisiklet çarpmış hala yoğun bakımdaymış.Ona üzülürken ben biraz adrenalin yaşayım dedim üç tane rakip motorcuyla it dalaşın girdim aniden önüme çıkan genç birine vurmamak için kendimi riske ettim.Ama şu an çok iyiyim.Serkan diyeceksin Bekir abi bu yaşta ne motoru falanda bizde bazı şeyler tut ku ne yapalım.Bilal kardeşimin hepinize ayrı ayrı selamı var.[/QUOTE]
reisim hayırdır ğeçmiş olsun ne kazası |
[QUOTE=Apokan58;255326]SELAM SERKAN BILAL GITTI SENDE DARK KARDESDE SITEYE UGRAMAZ OLDUNUZ NERDESINUZ YAHU
GELINDE SOHBET EDELIM SELAMLAR[/QUOTE] meraba susurluktan selam köyümün insanları yaşar gitsemde sizlerleyim |
[QUOTE=dark_yamtar58;255348]Selamın aleyküm arkadaşlar Yamtar sizi bırakırda biyere gider mi ya ben burdayım.Bu hafta hafif bir Motorlubisiklet kazası geçirdim sol tarafım sargıda fazla yazamıyoyum.Benden öncese sivas ta benim adaşım ve abim Bekir Kartal a bir motorlubisiklet çarpmış hala yoğun bakımdaymış.Ona üzülürken ben biraz adrenalin yaşayım dedim üç tane rakip motorcuyla it dalaşın girdim aniden önüme çıkan genç birine vurmamak için kendimi riske ettim.Ama şu an çok iyiyim.Serkan diyeceksin Bekir abi bu yaşta ne motoru falanda bizde bazı şeyler tut ku ne yapalım.Bilal kardeşimin hepinize ayrı ayrı selamı var.[/QUOTE]
selam yiyitlr yiyidi REİS ğeçmis olsun |
SELAMÜNALEYKÜM ARKADASLAR
VAY BILAL KARDES SIVASTA SANA REIS DERLERDI ISTANBULDA KÖYLÜ BILAL DEDILER SUSURLUKA GITTIN DELI BILALMI OLDUN GARDAS HAYIRDIR ANLIYALIM-AYDINA YAKINMI ORASI EMNIYET MÜDÜR YARDIMCISI ARKADASIMDIR YOLUN DÜSERSE SELAMIMI SÖYLE -OLURYA KOMINISTLER FELAN BASARLAR GERCI ARTIK SESLERI CIKAMAZ-EN IYILERI DOGU ODA KÖDESTE DELI BILAL GÜNLER NASIL ORDA CANIN SIKILIYORMU ALLAHA AMANET OL TOPRAGIM SIZIN KÖYLÜ YASAR |
[QUOTE=deli bilal;255516]selam yiyitlr yiyidi REİS ğeçmis olsun[/QUOTE]
Sağol benim kardaşım arkadaşım,ülküdaşım vallahi Susurluğada gittin ama kardeşim Reis Reis diye geldin Msn de bandajlı halimi de gördün helal olsun sana.Senden ben hiçbirşey saklayamam artık anladım.Bak bu hafta Susurluğa gelecektim nasip değilmiş.Birkaç hafta sonra ziyaretine gelicem.Selamlar saygılar bol kazançlar. |
bekir reis biraz geç oldu ama.Geçmiş olsun reis allah şifalar versin inşaAllah apokan abi bu aralar kulüp maçları yoğun.ve sınava 1 ay gibi kısa bir süre kaldı pek giremiyorum anlayacağın.buralar size emanet
ALLAH'A EMANET OLUN. |
[QUOTE=serrrkan;255565]bekir reis biraz geç oldu ama.Geçmiş olsun reis allah şifalar versin inşaAllah apokan abi bu aralar kulüp maçları yoğun.ve sınava 1 ay gibi kısa bir süre kaldı pek giremiyorum anlayacağın.buralar size emanet
ALLAH'A EMANET OLUN.[/QUOTE] Sağolasın Serkan canım sizler iyisinizya.Vallahi siz gençleri de ben iyi anlıyorum bizler ev geçindirme telaşasındayız.Sizler geleceğinizin temellerini atma telaşındasınız Allah yardımcın olsun Serkan.Amcan M.Aliye Selam söyle. |
başüstüne abicim selamını iletirim.inşaAllah hasan kabzeden sonra bir futbolcu daha geliyor!!!
|
[QUOTE=serrrkan;255567]başüstüne abicim selamını iletirim.inşaAllah hasan kabzeden sonra bir futbolcu daha geliyor!!![/QUOTE]
Ne demek yeğenim tabiki yakışır sana.Futbol oynayıp Milyarları cebe indirenler senden kılas insanlar deyil ya gayret koçum.SZeni yeni yeni çıkartmaya başladım Alibaban. |
DARK_YAMTAR,APOKAN58,ABDUSSVAS,BİLAL REİS NERELERDESİNİZ DE HAYDİN BİN MESAJA ULAŞALIM GARİİ:)
|
Beypınar lı erzincanda görev yapan engin erdoğan abi me selamlar.
|
[QUOTE=settar58;255709]Beypınar lı erzincanda görev yapan engin erdoğan abi me selamlar.[/QUOTE]
settar yeğenim hoş geldin.burasıda bizim yabncı değil ben burdayım herzaman beklerim. |
[QUOTE=dark_yamtar58;255715]settar yeğenim hoş geldin.burasıda bizim yabncı değil ben burdayım herzaman beklerim.[/QUOTE]
Sİte bizim bkir abi yazmaya devam. |
Orta okuldan arkadaşım turgut karagöz vardı sanırım oda beypınarlıydı selamlar sevgiler sunuyorum.Dedesinin dikilitaşta bakkalı vardı sanırım.
|
[QUOTE=settar58;255719]Orta okuldan arkadaşım turgut karagöz vardı sanırım oda beypınarlıydı selamlar sevgiler sunuyorum.Dedesinin dikilitaşta bakkalı vardı sanırım.[/QUOTE]
Valla settar senin bu köyde çok tanıdığın varmış ya.Genelde bende Beypınar,Başıbüyük,Vekcuvaz,Çılgıdık,Gızılcaköy,Yokuş dan çok tanıdığım çok arkadaşım var allah onlardan razı olsun.Hepsine selamlar saygılar. |
Bütün Beypınarlı arkadaşlarıma selamlar sevgiler......................................................................
|
NERDESINIZ ARKADASLAR BU GÜNDE SIZLERE RASTLAYAMADIM
HADI GELIN ARTIK DARK SERKAN HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BEYPINARLI YIGIDO58 |
abi sen geliyon biz kaçıyoruz biz geliyoruz sen kaçıon inşallah birgün karşılaşırız bu sokakta:)
|
KARDES HEP SABAHCI CALISIYORUZ
ISTEN EVE GELDIGIMDE GIRIYORUM SONRADA COCUKLAR GIRIYORLAR INTERNETE DENK GELMIYORUZ HIC |
[QUOTE=Apokan58;256451]NERDESINIZ ARKADASLAR BU GÜNDE SIZLERE RASTLAYAMADIM
HADI GELIN ARTIK DARK SERKAN HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BEYPINARLI YIGIDO58[/QUOTE] Selamın Aleyküm Bilal FINDIK kardeşimin köylüleri hepinize hayırlıo günler diler Bilal in selamını iletirim.Apokan kardeşim bizi çağırmana gerek yok biz zaten burdayız zaman bulduk ça ilk yaptığımız İş Benim Sitem Gümüşderelilerin Sohbet alanına yazdıktan sonra dost sitelere yazmak.Ama seni ben daha bizim ve bizim çevere köylerinin sitelerinde göremedim.Kardeşim müsafirlik karşılıklı olur hep bana rabbena olmaz.Senide biz kendi forumumuzda görmek isteriz.Ama sen dersen ki ben almancıyım ağır konumlara girerim o başka. |
AYIP ETTIN SIMDI KARDES
TABIKI SIZIN SITELEREDE GIRERIM SEN YETERKI NEREDE OLDUGUNU SÖYLE BUNDAN SONRADA GÜMÜSDERELILER SITESINEDE GIRERIM DAHA ÖNCE DEDIGIM GIBI BEN GENELDE SIVASSPOR.COM DAYIM HEP ORDA YAZIYORUM VE OKUYORUM ZAMANIM OLDUKCADA OYNA 66 DA TAVLA ATIYORUM: KENDINE IYI BAK KARDES KURTLAR VADISINI KACIRMIYAYIM ALLAHA AMANET OLUN BEYPINARLI 58 |
eyvallah yaşar abi.valla süper bölümdü.
memati bir çuval inciri berbat etti.tuncay gitti.dizi gitgide heyecablanıyor.buda demek oluyoki final yakın:) |
[QUOTE=dark_yamtar58;256889]Selamın Aleyküm Bilal FINDIK kardeşimin köylüleri hepinize hayırlıo günler diler Bilal in selamını iletirim.Apokan kardeşim bizi çağırmana gerek yok biz zaten burdayız zaman bulduk ça ilk yaptığımız İş Benim Sitem Gümüşderelilerin Sohbet alanına yazdıktan sonra dost sitelere yazmak.Ama seni ben daha bizim ve bizim çevere köylerinin sitelerinde göremedim.Kardeşim müsafirlik karşılıklı olur hep bana rabbena olmaz.Senide biz kendi forumumuzda görmek isteriz.Ama sen dersen ki ben almancıyım ağır konumlara girerim o başka.[/QUOTE]
Selam Apokan kardeşim Sana hayırlı günler dilerim.İnşallah iyi ve sıhatlidirsin.Gümüşderelilerin muhabbet forumu bulunmayacak bir yerde derğil çünkü kapak sayfasında ve konu başlıklarında devamlı çıkar.Çünkü çok aktif bir sitedir.İnşallah burada başlayan dostluğumuzu ilerletiriz gün olur belki de birgün tanışma imkanımız da olur.Kendine iyi bak sevgilerimle. |
bilal reis'imizi özledik ya nerelerdesin reiiiiiiiiiisss!!!!!!!
|
adıslıbekir abi nerdesin bu aralar boşladın iyice buraları.
|
hasan kabze haziran ayında köyümüzü ziyarete geliyor.
birazcık akrabam olur kendisi söylemesi ayıp:) |
HASAN KABZE
GITTI RUSYAYA ADI -SANI-DUYULMAZ OLDU- TEMMUZDA- VEYA AGUSTOSTA GELSEYDI YA BIZDE TANISIRDIK GALATASARAYDAYKEN FORMASINI ALMAK NASIP OLMADI HEMSERIM BIRAZ FEDAKARLIK YAPSAYDI SIMDI SIVASSPOR DA OYNARDI NASIP DEGILMIS-GERCI DAHA ÖNCE OYNUYORDU GÖNDERMISLERDI |
[QUOTE=gfb34;258230]adıslıbekir abi nerdesin bu aralar boşladın iyice buraları.[/QUOTE]
Adıslı bekir artık demode oldu.Şimdi """dark_yamtar58""" Moda kardeşim alakan için çok sağol. |
[QUOTE=serrrkan;257537]bilal reis'imizi özledik ya nerelerdesin reiiiiiiiiiisss!!!!!!![/QUOTE]
bende sizleri özledim susurluktayım canım burası kırsal ğiremiyom |
[QUOTE=dark_yamtar58;255564]Sağol benim kardaşım arkadaşım,ülküdaşım vallahi Susurluğada gittin ama kardeşim Reis Reis diye geldin Msn de bandajlı halimi de gördün helal olsun sana.Senden ben hiçbirşey saklayamam artık anladım.Bak bu hafta Susurluğa gelecektim nasip değilmiş.Birkaç hafta sonra ziyaretine gelicem.Selamlar saygılar bol kazançlar.[/QUOTE]
başımın üstüne sen benim kalbimdesin her zaman |
[QUOTE=dark_yamtar58;257492]Selam Apokan kardeşim Sana hayırlı günler dilerim.İnşallah iyi ve sıhatlidirsin.Gümüşderelilerin muhabbet forumu bulunmayacak bir yerde derğil çünkü kapak sayfasında ve konu başlıklarında devamlı çıkar.Çünkü çok aktif bir sitedir.İnşallah burada başlayan dostluğumuzu ilerletiriz gün olur belki de birgün tanışma imkanımız da olur.Kendine iyi bak sevgilerimle.[/QUOTE]
kusura bakman çıkmak zorundayım |
YA BURADA YAZI YAZAN GFB34 NICK LI ARKADAS VAR BIZIM KÖYLÜ
SIVASSPOR.COM DA YORUM YAZMIS HERKES COCUKA YÜKLENIYOR NICK ISMINDEN DOLAYI-ALTTAN ALARAK CEVAP YAZIYORUZ SIZLERDE GELIN YORUMLARINIZI YAZIN TAM DESTEK-HEP DESTEK |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:52. |