Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   ASKER (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13886)

cagrikaya 08.11.2008 22:42

--->: ASKER

88\3 B ilk 3 gün sağınıza solunuza bakarsınız erafı tanırsınız sonra alışırsınız bi bakmışınız 28. gündesiniz... 4.dağ komando tugayı hakkari otluca ya düştüm bende...
haa bide 28 gün bayunca tuvalete bile uygun adım gidersiniz :) uygun adım hariç herşey güzel sivasta...

n3co 09.11.2008 16:54

Cevap: ASKER

[QUOTE=giallorosso;329308]İstanbuldan geliyorum 15 ocakda ordayım b grubu...
5. piyade eğitim tugayı ulaştırma dediler silüsümü almadım daha merak ettiğim ise cevaplayan olursa şimdiden çok tşk ederim...

temeltepeye mi gidicem yoksa merkeze mi bu konuda aydınlatırsanız sevinirim...
birde 15i perşembeye geliyor hangi güne kadar teslim olmam gerekiyor son gün perşembe midir acaba ?
acemi birliği süresi 28 gün mü?
ulaştırma da illa şöför mü olunuyor başka dallarıda varmı tam olarak ne olduğumu nasıl öğrenicem ehliyetim var ama araba kullanamıyorum şöför olur muyum?

çok soru sordum sanırım :( şimdiden çok tşkler cevaplrınız için[/QUOTE]

* kardeşim öncelikle için rahat olsun merkezdesın yani tugayda.
* acemi birligi cok rahat. 47.dk banyo yaptıgım olurdu ( ama bu bana özel bişi :D )
* ulaştırma geldım dıye şöför olacaksın dıye bı sey yok. sulusde k yanı komando yazmıyorsa dıgerlerı hıkaye. sansına olabılırsınde.
* gittidigin gun dua et 2 bölük 2 takıma dusersın ınsallah raci güner ercan ve irfan komutan var cavus lar ve cok ıyı ınsanlar ama ali osman kuşukalmaz o.ç yokmu yandın :D:D

giallorosso 09.11.2008 21:01

çok tşk ederim cevapladığın için ya tek düşüncem şöför olmak istemiyorum araba kullanamadığımdan dolayı ama bu seferde işin daha zor olur diyorlar bileciğe gönderilirsin diyorlar ve %90 şöför olacaksın dedier başka bir şeyi yok diyorlar ulaştırmanın ne kadar doğru acaba bunlar ?
birde usta birliğine nereye gönderiyor acaba çoğunlukla
çok tşkler ya orda askerlik yapmış birini buldum kaçırır mıyım sorular sorular :D

blue_-_magic 09.11.2008 21:24

arkadaşlar en sonunda bitti acemilik hiç böyle gır gır şamata bir acemilik dönemi beklemiyodum ama sivas gerçekten çok güzel bir şehir 1. bölük 3. takıma düşerseniz yaşadınız tahir, ibrahim, serkan, ziya, mustafa, "burhan köroğlu" (özellikle yazıyorum) gerçi terhisine 20 gün kaldı görüşürseniz çok manyak çok deli bir adam gülmekten yerlere yatarsanız :) 1 metre boyu var ama boyundan büyük işler yapıyo :D
şunuda söyliim sabahları paso mıntıka bide içlik birşeyler alın yanınıza yoksa titrersiniz :)
1-2 hafta içindede havan tepeye eğitimlere çıkarsınız 2 günde gece eğitimi var ayrı ayrı günlerde oluyo kendinizi sevdirin sizde onları seversiniz rütbesi olmayan usta askerlere komutanım çekmeyin bi yerleri kalkıyo orada zaten alışacaksınız gözlerinizi milletin kollarından ayıramayacaksınız rütbe varmı yokmu, en çok sinir olduğum şeyde filamalı araç geçerken esas duruşta beklemek :D oturuyo dahi olsan kalkıp esas duruş :) yani diyeceğim çok rahat edeceksiniz ben çokmu çok rahattım herkese hayırlı tezkereler
%80 batı ya gönderiyo
%20 doğu onların içindeyim toprakkale/van ama çok iyi yer olduğunu duydum yaw ben bu soğuktan kurtulamayacak mıyım? :D

fatihhoca 10.11.2008 11:36

sevgili arkadaşlar sivas acemilik için bence süper bi yer gelenler şanslı.sevgili dostum neco ile aynı takımdaydık.ve pilot vardı .ilk gün fetullah aslan ile kaldık sonra yaşar feto şinasi samet kuji mustafa birlikte takılıp teslim olduk.dağıttılar bizi ayrı yerlere.ama en kral eğitim çavuşu tugayın 2 bl 2 tkm 2 mngada raci abidir.35 yaşında öğrtmn sivilde adam gibi adam.mıntıka yapmadan nöbet tutmadan namazımızı kaçırmadan 30 günü geçirdik.cuma kıldırmak ve kılmak ve orada acemilerden sadece bana nasip oldu.mutlu olduk .ben acaba bu rahatı ustada bulacakmıyım derdine düştüm şimdiden.tekmil bile vermeden acemilik bitti.necati de mıntıka yapmadı ama arada ona ceza nöbeti yazdım .manga başlarıda nöbet tutmaz orada.ben adana merkez kolorduya düştüm.daha yazarız ama güzel yer orası bunu bilin gidenler.komondo meraklıları balıklama atlamayın sonra komondo olupta ağlayanlarıda çok gördüm. nacati bizi unutma görüşelim kardeş vesselam

fatihhoca 10.11.2008 11:41

genelde batlılılar doğuya doğu batıya gidiyo .kıbrıs bu dönem yoktu

n3co 10.11.2008 14:17

Cevap: --->: ASKER

[QUOTE=fatihhoca;330129]sevgili arkadaşlar sivas acemilik için bence süper bi yer gelenler şanslı.sevgili dostum neco ile aynı takımdaydık.ve pilot vardı .ilk gün fetullah aslan ile kaldık sonra yaşar feto şinasi samet kuji mustafa birlikte takılıp teslim olduk.dağıttılar bizi ayrı yerlere.ama en kral eğitim çavuşu tugayın 2 bl 2 tkm 2 mngada raci abidir.35 yaşında öğrtmn sivilde adam gibi adam.mıntıka yapmadan nöbet tutmadan namazımızı kaçırmadan 30 günü geçirdik.cuma kıldırmak ve kılmak ve orada acemilerden sadece bana nasip oldu.mutlu olduk .ben acaba bu rahatı ustada bulacakmıyım derdine düştüm şimdiden.tekmil bile vermeden acemilik bitti.necati de mıntıka yapmadı ama arada ona ceza nöbeti yazdım .manga başlarıda nöbet tutmaz orada.ben adana merkez kolorduya düştüm.daha yazarız ama güzel yer orası bunu bilin gidenler.komondo meraklıları balıklama atlamayın sonra komondo olupta ağlayanlarıda çok gördüm. nacati bizi unutma görüşelim kardeş vesselam[/QUOTE]

Unuturmuyum fatih hocam seni hiç ? kartın yanımda şu askerlik bi bitsin gelecem yanınıza. Senin elinden yazılan nöbetleri biliyorsun tutarım tutdumda. fatih hocam adana cok guzelmiş için rahat olsun. Herkezde torpil var dıye uzulmeyın bizim torpilimiz en güzeli Cenabı Allah (c.c) . kalbiniz temiz gönlünüz rahat olsun.

fatih hocam msn ekLeseneeeeee (:

Sinasi YARAR 10.11.2008 14:20

fatih hocam nasılsın napıyosun gorusmeyeli :) bitti be hocam mhetap simdi safak sayıcaz cok rahattık simdi biraz zor olucak ben şanlıurfa merkeze gidiyorum. :)

samett 10.11.2008 14:35

hocam selamlar şinasi nbr bilader urfanın neresine düştün bende urfa 20'nci zh tug dayım

737-800 10.11.2008 20:41

merhaba arkadaşlar 88/4 sivas 5,piyade eğitim tugayı 1,piade eğitim taburu(ulaştırma ) dediler 17 kasım da gel dediler silüsü almaya bayram nedeni ile de 13 aralık ta teslim olursun dediler yani askerlik 20 gün uzadı offf neyse arkadaslar sivas ta gorusmek uzere bursa dan geliyorum bu arada bilen arkadaşlar varsa merkez mi olur yoksa temeltepe mi bide acemilik kaç gun bi 28 diolar bide 75 hangisi doğru şimdiden teşekkürler cancan-duru@........ adım;can dürü herkeze şimdiden hayırlı teskereler

murat38 10.11.2008 21:21

Yauw Bi Sorum Olacak Lütfen Bilen Biri Varsa YAzsın Meraktan askere qelmeden qeberecem :D
Banada Ulaştırma dediler.

Yauw Sivasta Komando Birliği Varmı ?

Şöförlükten Komandoluğa Seçilirmiyim ?

Doğu Çıkma şansı yüzde Kaç ?

Yauw Çok Soru Sordum Amma biri cvp lasın meraktan gidicem öteki tarafa :D

cagrikaya 10.11.2008 22:54

--->: Cevap: ASKER

[QUOTE=murat38;330558]Yauw Bi Sorum Olacak Lütfen Bilen Biri Varsa YAzsın Meraktan askere qelmeden qeberecem :D
Banada Ulaştırma dediler.

Yauw Sivasta Komando Birliği Varmı ?

Şöförlükten Komandoluğa Seçilirmiyim ?

Doğu Çıkma şansı yüzde Kaç ?

Yauw Çok Soru Sordum Amma biri cvp lasın meraktan gidicem öteki tarafa :D[/QUOTE]

sivastan yeni gelen biri olarak cevaplayım :)
ulaştırma yazar ama hikaye :) komando birliği yok
orda ilk girdigin anda doktor sana sorar psikolojik rahatsızlıgın varmı tipine bakar
uygunsa bi K harfi koyar silüs üne komando adayı oldun demektir.
sonra 3 gün hastanede kapsamlıca bi teste girersin idrar kan testleri kulak burun boğaz dahiliye hariciye(çırılçıplaksın) :) eğer onlardan elenmezsen piyade komandosun. düşeceğin yerlerde şuralar... kayseri dağ komando,bolu dağ komando,siirt.tunceli,şırnak,ve benim düştüğüm yer hakkari 4.dağ ve komando tugayı otluca.sana sadece şunu söyleyim sivasta sadece tek sorun hava durumu sabit bi havası yok sabah eksi derecede kalkarsın mıntıkaya öğlen bi bakmışın 18 19 derece yanıyosun :) ilk 3 gün ortama alışmaya çalısırsın,sonra bi bakmışın 28.gün ve yemin töreni.ulaştırma olarak yazar ama orda görecegin araba sadece tabur komutanın jipi,tugay komutanının arabası ve ambulans :)başka kafana takılan şeyler varsa

fatihhoca 11.11.2008 10:32

arkadaşlar buraya yeni girenlere sölüyorum forumu baştan sona bi okuyun bilgiler var ve rahat olun yani kıyak bi yere düştünüz

burakk__17 11.11.2008 11:09

[QUOTE=blue_-_magic;317783]arkadaşlar bende istanbuldan 10 ekim sabah 09:10 da uçağa biniyorum varsa aynı gün uçakla giden havaalanında görüşelim herkese hayırlı tezkereler ...[/QUOTE]

kardeş bende aynı uçakla gidicem havaalanında veya uçakta görüşelim benim msn [email]burak_gergin1905@hotmail.com[/email] istersen ekle görüşelim

Sinasi YARAR 11.11.2008 11:57

SAMET KARDES BENIMDE 20'CI ZH TUG LOJISTIK DESTEK K. KISLA HIZMET TAKIMI MERKEZ SANLIURFA istanbuldan cuma sabahı 7:30 da ucuuorum. goruselim istersen

asker41_58 11.11.2008 23:16

oo fatih hocam gelir gelmez foruma bilgileri aktarmışsın... bende çok rahattım ama ilk 3 gün kabus gibiydi. 4.gün takımın yazıcılarından oldum 30 gün boyunca sadece 1 saat koğuş nöbeti tuttum adam gibi mıntıka yapmadım. genel olarak iyiydi. Çavuşlarımız çok iyiydi blue_magic arkadaşımızın dediği gibi tahir çavuş,mustafa çavuş,ibrahim çavuş hepsi birer melek gibiydi. Takımda bu iyi davranışı hak etmeyen bir çok insan olmasada onlar ellerinden gelen yardımı yaptılar iyi davranmaya çalıştılar çok iyi insanlardı. Sivil'e gelir gelmez herkes kararmışsın dediler.. giderken herkes soğuk soğuk dedi gündüzleri yandık akşamları ve sabahları donduk ilginç bir iklimi var lakin 88/4 gidenlere hakkatten Allah kolaylık versin çok soğuk olacaktır. Yağış olacaktır gerçi yağışın olması sizin için daha iyi dershanede oturursunuz. ama insan ondanda sıkılıyor. 1 ayın nasıl geçtiğini anlayamayanlardanım bende. yemekler çok kötü değil ama köfteden bıkacağınıza eminim... :)

bu arada blue_magic 1 bölük 3 takım hakkında bilgi vermişsin sen bizim takımdamıydın ismini lutfedermisin tertip :)

samet38 12.11.2008 01:07

SELAM ARKADASLAR BENDE KAYSERİDEN SAMET CEVHER 88/4 SİVAS 5 Cİ PİYADE EGİTİM TABURUNA YOLCULUK VAR KİMSE YABANCILIK CEKMESİN BİRBİRİYLE sivasa gelicek arkadaslar eklesin beklerim simdiden hayırlı teskereler !!

hamitgüneyli 12.11.2008 07:11

hepinize hayırlı teskereler arkadaşlar allaha emanet olun

thunder 12.11.2008 07:16

günaydın 88/4 sivasa çıktı ulaştırma, aralık 11 de sivastaym.askerliği sivasa çıkan arkadaşlar varsa tanışalım 5326012464

burakk__17 12.11.2008 09:28

sanki herkeze farklı bi tarih sölemişler teslim olmak için forumda kimisi 11 aralık kimisi 13 aralık falan diyo bana mesela 17 kasımda silüsü alacaksın bayramın 3. günü 10 aralıkta teslim olacaksın dendi böle bişy olabilir mi ki farklı farklı tarihlerde teslim olma gibi ?

n3co 12.11.2008 11:01

of ya usta birligimde sivasa cıksaydı :))

Neyse Ben 12. Mekanize Piyade Tugayı KH. Ve KH Blk. Agrı / Merkeze Gidiyorum. Fatih Hocam Özledim Koguş Kalk Denmesini :)))

blue_-_magic 12.11.2008 16:04

[QUOTE=asker41_58;331273]oo fatih hocam gelir gelmez foruma bilgileri aktarmışsın... bende çok rahattım ama ilk 3 gün kabus gibiydi. 4.gün takımın yazıcılarından oldum 30 gün boyunca sadece 1 saat koğuş nöbeti tuttum adam gibi mıntıka yapmadım. genel olarak iyiydi. Çavuşlarımız çok iyiydi blue_magic arkadaşımızın dediği gibi tahir çavuş,mustafa çavuş,ibrahim çavuş hepsi birer melek gibiydi. Takımda bu iyi davranışı hak etmeyen bir çok insan olmasada onlar ellerinden gelen yardımı yaptılar iyi davranmaya çalıştılar çok iyi insanlardı. Sivil'e gelir gelmez herkes kararmışsın dediler.. giderken herkes soğuk soğuk dedi gündüzleri yandık akşamları ve sabahları donduk ilginç bir iklimi var lakin 88/4 gidenlere hakkatten Allah kolaylık versin çok soğuk olacaktır. Yağış olacaktır gerçi yağışın olması sizin için daha iyi dershanede oturursunuz. ama insan ondanda sıkılıyor. 1 ayın nasıl geçtiğini anlayamayanlardanım bende. yemekler çok kötü değil ama köfteden bıkacağınıza eminim... :)

bu arada blue_magic 1 bölük 3 takım hakkında bilgi vermişsin sen bizim takımdamıydın ismini lutfedermisin tertip :)[/QUOTE]

Sezer Nurioğlu, seni birine benzetiyorum bende ama serkan ersin berkay emrah la takılıyodum çoğunlukla
yaw dur yazıcılardan fethullah aslan senmisin bu :D

blue_-_magic 12.11.2008 16:09

--->: Cevap: --->: ASKER

[QUOTE=burakk__17;330726]kardeş bende aynı uçakla gidicem havaalanında veya uçakta görüşelim [/QUOTE]

kardeş sende harbi harbi askerlik heyecanı var galiba benim acemilik bitti ve geldim :D nasıl oluyoda aynı uçakla gidiyoz :D :D :D

seyitahmeteker 12.11.2008 23:38

selam arkadaşlar genelde 2yıllık mezunu ve ün. terkleri sivas ulaştırma göndermişler bende 10 aralıkta konyadan geliyorum aranıza şimdiden herkese hayırlısı olsun dileklerimi gönderiyorum.

cagataygencer 13.11.2008 00:03

acemi birliğim 1. er piyade tugayı sivas a düştü.Babam da burda yapmış.Onu geçen yıl kaybettik.Burası hakkında bana bilgi verebilirseniz sevinirim. Hem askerlik hakkında hem yer ve nelerle karşılacağım hakkında bilgi bekliyorum.

Çok teşekkürler.Keyifli forumlar.

Bir de ben devre kaybı oluyorum devre kaybını jiletçi psikopat falan diye tanımlıyorlar da ben hiç öyle bir tip değilimdirki..

n3co 13.11.2008 13:19

[QUOTE=cagataygencer;331704]acemi birliğim 1. er piyade tugayı sivas a düştü.Babam da burda yapmış.Onu geçen yıl kaybettik.Burası hakkında bana bilgi verebilirseniz sevinirim. Hem askerlik hakkında hem yer ve nelerle karşılacağım hakkında bilgi bekliyorum.

Çok teşekkürler.Keyifli forumlar.

Bir de ben devre kaybı oluyorum devre kaybını jiletçi psikopat falan diye tanımlıyorlar da ben hiç öyle bir tip değilimdirki..[/QUOTE]

Güldürme beni DK ile psikolojik sorunları olanların ne alakası var ?. DK sadece devreni kaybetmişsin yani yaşın büyük o kadar.

onder_akman 13.11.2008 19:35

5. P.EĞT.TUG. 1. P.ER EĞT.TABUR KOMUTANLIĞI SİVAS//ULAŞTIRMA

88/4 b olarak 15 ocakta şubeye çağırıp işlemlerin yapılması isteniliyor aynı yere ve aynı zamanda gidicek olan arkadaşlarla tanışmak isterim.
ALLAH TÜM ASKERLERİN YARDIMCISI OLSUN..

^MUHAMMET^ 13.11.2008 21:19

slm arkadaslar ben ızmır seferıhısrda oturuyorum 88/4 gıtcem nasıpse ALLAH YARDIMCIMIZ OLSN varmı bnele gıtcek olan aralık 10 da sıluslerı alcakmısız ole soledıler

fatihhoca 14.11.2008 19:39

gençler bu forumu baştan sona okuyun güzel bi yere gideceğinizi yazdık zaten ayrıca yüksek okul mezunu ve üniv terkler için bi adres ama bir sürü koyeci yani okuma yazma bilmeyen vardı orada.ayrıca dk falan yok a yada b gidersiniz.adam gibi adam olanlara orada muamele iyidir adam olmayana zaten ne diyelim ki....

burakk__17 15.11.2008 09:00

Cevap: --->: Cevap: --->: ASKER

[QUOTE=blue_-_magic;331520]kardeş sende harbi harbi askerlik heyecanı var galiba benim acemilik bitti ve geldim :D nasıl oluyoda aynı uçakla gidiyoz :D :D :D[/QUOTE]

pardon ya sen 10 ekim yazmışsın ben 10 aralıkta gidiorum dikkat etmemişim o an galiba :( evet heyecan var gercekten bakalım beklioruz gelsede gitsek die sen o zaman sivas hpakkında bilgilisindir , [email]burak_gergin1905@hotmail.com[/email] sormak istediğim bi kaç şey varda?

737-800 17.11.2008 23:30

arkadaslar bu gun sılusumu aldım kısmetse 13 aralık ta sivas tayım bursadan geliyorum bursadan gidecek arkadaslar varsa goruselım herkeze sımdıden hayırlı teskereler 5.p.eğt.tug. 1.ereğt.k.lığı-sivas(ulaştırma) tkr.arç.sür.er can duru

sahbaz 18.11.2008 11:22

bende bugün sülüsümü aldım 12 aralık cuma teslim olucam inş.ALLAH hayırlısını nasip etsin şimdiden hayırlı tezkereler...! 5 ci PİYADE EĞİTİM TUGAYI 1 Cİ PİYADE ER EĞİTİM TABURU KOMUTANLIĞI (ULAŞTIRMA--SİVAS) paiii paiii

Arif Coşkun 18.11.2008 11:37

[quote=sahbaz;334473]bende bugün sülüsümü aldım 12 aralık cuma teslim olucam inş.ALLAH hayırlısını nasip etsin şimdiden hayırlı tezkereler...! 5 ci PİYADE EĞİTİM TUGAYI 1 Cİ PİYADE ER EĞİTİM TABURU KOMUTANLIĞI (ULAŞTIRMA--SİVAS) paiii paiii[/quote]

Hayırlısıyla gidin ve dönün, Sivas'lısın ve Sivas'ta askerlik yapacaksın bu nasıl oldu genelde uzak yerlere verilirdide . Hayırlı teskereler olsun.

sahbaz 18.11.2008 13:41

abii eğer bana dediysen sivaslısın sivasa düşmüşsün die ben sivaslı değilim kocaeli-gölcük ten geliyorum sivasa nerde bizde o şans ama hayırlısı böyleymiş napalım sivasa da şükür gerci farketmes en hayırlı yer neresiyse orası olsun ALLAHIM daha iyi bilir orasını şükretmek düşer neyse sivas güzel şehir ALLAH usta birliğimizide güzel yerlerde yapmayı nasip etsin.......! :):):):)

sahbaz 18.11.2008 14:20

yaaa bide gece hiç bi otobüs gitmio sivasa negüzel gece binersek sabah 11-12 de orda olmak vardı akşam saat 8 de varmış sadece sivasa otobüs akşam 8 de binersekte sabahın 7-8 de ordasın diolar napcas sabahın köründe yaa alla alla zaten 3 tane otobüs şirketi var sivas.kızılırmak sivashuzur sivastur 3 ün de de yok gece 11 kalkış falan neyse yaa sağlık olsun

Arif Coşkun 18.11.2008 14:24

[quote=sahbaz;334590]yaaa bide gece hiç bi otobüs gitmio sivasa negüzel gece binersek sabah 11-12 de orda olmak vardı akşam saat 8 de varmış sadece sivasa otobüs akşam 8 de binersekte sabahın 7-8 de ordasın diolar napcas sabahın köründe yaa alla alla zaten 3 tane otobüs şirketi var sivas.kızılırmak sivashuzur sivastur 3 ün de de yok gece 11 kalkış falan neyse yaa sağlık olsun[/quote]

Tamam şimdi oldu arkadaşım:)
Öncelikle hoşgeldin sitemize.
Bende zaten şaşkınlık yaşamıştım nasıl olmuş diye:D
Allah hayırlı askerlik yapmayı nasip etsin, problemleirni umarıım kısa sürede halledersin.

sahbaz 18.11.2008 16:48

abi sen sivastamı yaşıosun ? eğer orda yaşıosan sabahın 7 sinde orda biz naparız onu sölermisin :):):) yani sabah 7 de gideceğimiz herhangi bi yer varmıdır yoksa milletin dükkan açmasını beklemekten gazoz ağacı olurmuyus :):):)

Arif Coşkun 18.11.2008 17:18

[quote=sahbaz;334690]abi sen sivastamı yaşıosun ? eğer orda yaşıosan sabahın 7 sinde orda biz naparız onu sölermisin :):):) yani sabah 7 de gideceğimiz herhangi bi yer varmıdır yoksa milletin dükkan açmasını beklemekten gazoz ağacı olurmuyus :):):)[/quote]

Ben orada değilim ancak,
Elbetteki güzel şirin sıcak misafirperver insanlarıyla doludur Sivas'ımız.
Saat sabahın 7 si çokta erken bir saat değil.
İnersin çevrede açık bir kıraathane elbetteki bulursun birde taze çıkmış simit alırsın çayın yanında pek güzel gider, zaman geçtikçe biraz şehiri gezersin, vaktin gelincede gider birliğine teslim oursun:)
Nasıl tarif ama;)

^MUHAMMET^ 18.11.2008 19:10

SLM ARKADASLAR BEN BUGUN ALDIM SILUSUMU ARALIK 13 TE TESLI OLUYORUM ALLAHIN IZNIYLE BENIM ISTEDIGIM BURDAN ARKADASLARLA TANISIMAK ORDA BULUSURUZ YABANCILIK CEKMEYIZ KONUSMAK ISTEYEN OLURSA EKLEYIN KONUSALIM [email]motordelis_87@hotmail.com[/email]

^MUHAMMET^ 18.11.2008 19:11

SLM ARKADASLAR BEN BUGUN ALDIM SILUSUMU ARALIK 13 TE TESLI OLUYORUM ALLAHIN IZNIYLE BENIM ISTEDIGIM BURDAN ARKADASLARLA TANISIMAK ORDA BULUSURUZ YABANCILIK CEKMEYIZ KONUSMAK ISTEYEN OLURSA EKLEYIN KONUSALIM [email]motordelisi_87@hotmail.com[/email]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:36.